deysimoni (detalii numai pentru membrii conectaţi)
12315. Postat la 29/06/2011 12:46 - 5057z14h15m
Parerea mea o sustin momentan, ptr. ca asa vad, ca si in vechime: patriarhi,poporul evreu, sinagofile si adunariile de pe timpul lui Isus/apostoli (de pe intreaga lume:Grecia,Roma,etc) au cautat sa tina Legea. Cum de ei puteau, toti, iar noi nu?
Era mult mai greu pe timpul lor: sa se spele, sa mearga la preot, sa aduca jertfa, sa participe cu frati la imormantare, sa predice suferinta la mormant, sa se departeze de templu si sinagoga si sa se lipseasca de tora multumindu-se numai cu auzitul si parerile celorlalti despre Cuvantul Sfant.
Parerea mea este ca puteau pentru ca ei cautau sa implineasca arliteram Legea, cautand ca in viata lor sa poata ajunge la mintuire.
In acest timp avem:
-apa, confort, net, TV, ztelefon ,etc -> ce ne ajuta sa implinim mai usor cuvantul si sa ne delectam si cu bucuriile partasiei de Adevar (Biblia)
-jertfa, Marele Preot (Isus) este acum langa noi -> asa ca mi imi este mult mai usor sa stiu ca alerg spre mantuire prin curatirea care mi-o face instantaneu printr-o simpla aplecare in genunchi in a 3-7zi , dar convingerea de a fi curat o voi afla doar la venirea sa (mantuirea fiindu-mi un dar din partea acestui Invatator decat o realizare a mea)
Eu acum consider ca este mai uso si caut sa implinesc cuvantul>Domnul Isus sa ma ajute.
Deconectat
RE: Necurăția pentru un mort
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
12317. Postat la 29/06/2011 13:17 - 5057z13h44m
Absolut fără vreo intenție rea. Să fie de vină că am folosit expresia- să ne gândim?
Îmi pare rău că luați fiecare cuvânt ca pe o sabie.
Cum să fac să înțelegeți că vreau să înțeleg?
Din scriirile lu sora ELENA VAIT,spune; cît timp va fi nevoie de slugitori în adunare,atîta timp va fi nevoe de darurile Duhului Sfînt.La fel e cu legia necurăției:Cît timp exzistă necuraîie sîntem datori să ne curățim la evrei10:14 în russa spune: Cei ce se sfințesc vor fi sfințiți, sufletul,trupul,și duhul .
Tit 1:15 Totul este curat pentru cei curați....... E de știut că avem nevoe de jărtfa MRELUI preut Yahușhua pentru sfințire. ȘALOM