Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 1 din 4 1 2 3 4 >
Deconectat Edifică-l pe cel ce-a scris înaintea ta
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
3829. Postat la 21/10/2010 09:00 - 5308z15h10m
Aici aș vrea să facem ceva ce nu peste tot pe forum se face, și anume: cei care vor să posteze aici, vor scrie un lucru bun despre cel care a scris ultima postare înainte de el/ea, o încurajare, o binecuvntare, o remarcă pozitivă, etc. Pentru că noi am fost chemați să binecuvântăm, așa că vom găsi cuvinte potrivite pentru ceilalți. Spor la postat și pe acest subiect !

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Edifică-l pe cel ce-a scris înaintea ta
avodah
3830. Postat la 21/10/2010 17:15 - 5308z6h55m
Tatal ceresc sa binecuvinteze pe Ovidiu in continuare cu intelepciune , dragoste frateasca , frica de Elohim , sa-i mareasca credinta , sa-l umple de Duhul Sau ce-l sfant ,asa incat sa-si poata ducă sarcina ce o are pe acest pamant fara vina sau știrbituri, si placerea lui sa fie in cugetarea la Legea Lui.
In numele Lui Yahshua ,Amin

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Avram_76
3833. Postat la 21/10/2010 17:57 - 5308z6h13m
Domnul sa-l binecuvinteze pe avodah cu traire pe masura cunostiintei lui, sa-i faca parte de toate binecuvantarile facute parintelui nostru Avraam, si sa-i dea intelepciune in a intelege ca nu toti au dinti sa mestece si stomac sa mistuie hrana tare si bogata ce o are pe masa.Domnul (YHWH) sa te binecuvinteze prin meritele Domnului Isus Hristos (Yahshua Mesia) , AMIN

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
Lica
3838. Postat la 21/10/2010 19:00 - 5308z5h10m
Inspirat din Psalmul 119:33-40 (He)

Invață-l, Doamne pe fratele Avram, calea orânduirilor Tale ca să o țină până în sfârșit!
Dă-i pricepere, ca să păzească Legea Ta și s-o țină din toată inima lui!
Povățiuiește-l pe cărarea poruncilor Tale, căci îi place de ea.
Pleacă-i inima spre învățăturile Tale și nu spre câștig!
Abate-i ochii de la vederea lucrurilor deșarte, înviorează-l în calea Ta!
Împlinește-ți făgăduința față de robul tău, fogădiunță făcută pentru cei ce se tem de Tine!
Depărtează de la el ocare de care se teme!
Căci judecățile Tale sunt pline de bunătate.
Iată doreste să împlinească poruncile Tale:
Fă-l să trăiască în neprihănirea cerută de tine!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
fullban10
3839. Postat la 21/10/2010 20:39 - 5308z3h31m
Eu va multumesc la toti ca ma suportati.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Aurelc
3856. Postat la 22/10/2010 22:27 - 5307z1h43m
( Off topic: Dragilor nu trebuie să scrieți totul dintr-o dată. E deajuns și câte o remarcă, un compliment și apoi când mai prindeți ocazia vă mai amintiți de încă ceva, și tot așa smiley )

Îmi place de Valentina că se coboară la nivelul nostru de tineri fără școala vieții și răbdare smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
symy
3881. Postat la 27/10/2010 18:58 - 5302z5h12m
Un lucru bun pentru Ovidiu:
Este ca prin tot ce face,
Ne incurajeaza,frate!
Cu-o remarca pozitiva
Si posteaza aici pe forum
Binecuvantari din Domnul..........smiley

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
beniamin
3902. Postat la 28/10/2010 22:25 - 5301z1h45m
Un lucru bu pentru symy
Imi place ca til doresti pe DUMNEZEU IN VIATA TA
SI stii si simti caci numai cu frica de DOMNUL
Poti sa ai intelepciune
Iti Doresc cu adevart sa traiesti intro frica de DUMNEZEU

IN CINE LOCUIESTE DUHUL SFANT ACELA ESTE ROBUL LUI HRISTOS

Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6
Aurelc
3910. Postat la 29/10/2010 08:59 - 5300z15h11m
Beniamin e nou pe portal, dar văd că e plin de elan și râvnă și asta-mi place smiley Domnul să te țină lângă El frățioare.

pop jeniffer
3928. Postat la 31/10/2010 18:02 - 5298z5h8m
Complimente pentru fratele ovidiu pentru tot ce face.Dumnezeu sa te calauzeasca mai departe pe calea Lui ca sa poti face in continuare lucruri minunate spre slava Lui.
fullban10
3932. Postat la 31/10/2010 19:37 - 5298z3h33m
Sunt de ceva timp, pe-aici. La un moment dat am observat ca numarul membrilor a crescut si ma asteptam la o avalansa de topicuri, sau comentarii la cele deja incepute. Dar se vede ca se tem de voi cei cu "functii" in biserica, sa nu-i mustrati ca nu le au cu temele biblice. Asa sa fie ?. Voi va si cunoasteti unii cu altii si intradevar poate interveni sfiala si temerea. Spuneti-le ca daca nu vorbesc ei , vor vorbi pietrele.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
3948. Postat la 01/11/2010 19:46 - 5297z3h24m
Valentina neintenționat se pare că ai făcut off-topic. O astfel de tema s-ar incadra la "Chat" pentru a nu intrerupe alte subiecte!

Pop Jeniffer nu te cunosc dar ma bucur ca te-ai alaturat comunitatii virtuale pe acest portal, forum! Domnul sa te binecuvinteye si sper sa avem ocazia sa invatam unii de la altii pentru a ne asemana mai mult si mai mult cu El! smiley

pop jeniffer
3953. Postat la 01/11/2010 20:16 - 5297z2h54m
I-ti multumesc ,,Lica,, pentru incurajare sper ca accesul la internet sa fie o binecuvantare pentru mine si familia mea si ca acest portal sa-mi dea oportunitatea de a creste in credinta de a cunoaste mai mut cuvantul lui Dumnezeu si nu in ultimul rand de a cunoaste mai multi frati. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti cu o inima deschisa sa primim si sa traim in adevarul Sau.
costy
3955. Postat la 01/11/2010 20:41 - 5297z2h29m
ma bucur nespus de mult ca incepem sa fim cat mai multi pe acest portal,cat despre a judeca ce fac cei care administreaza portalul nu asi au rostul nu uitati dragi frati si surori noi suntem chemati la iubire uni cu ceilalti, la intelegere ,pace si bucurie caci acestea sunt de la Dumnezeu deci sa ne straduim sa fim cat mai mult placuti Domnului prin cantari , prin vorbe de incurajare si nu uitati sa vorbim intre noi cu psalmi ca asta doreste Domnul de la noi Domnul ISUS sa va binecuvinteze pe toti si va salut cu psalmul 25. AMIN smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Aurelc
3959. Postat la 01/11/2010 22:15 - 5297z0h55m
Bineînțeles că nu o să uităm regulile jocului la care postăm smiley

Costel e bucuros că se înmulțește comunitatea virtuală de pe melhisedecsmiley Domnul să-ți facă bucuria deplină și să ne ajute tuturor să folosim și acest instrument ( portalul ) pentru a ne întări, îmbărbăta și de ce nu învăța unii pe alții!

pop jeniffer
3962. Postat la 02/11/2010 08:51 - 5296z14h19m
smileyScuze cred ca in parte am contribuit la intreruoerea jocului!

Aurelc apreciez foarte mult la tine modul in care sti sa atragi atentia atunci cand ne abatem de la regula jocului. Domnul sa te binecuvanteze .
Aurelc
3972. Postat la 03/11/2010 07:06 - 5295z16h4m
Învață de zor să cânte la chitarăsmiley Mă bucur smiley Domnul s-o binecuvânteze.

Lica
3982. Postat la 03/11/2010 14:23 - 5295z8h47m
Ovi Domnul să te binecuvinteze pentru implicarea ta în comunitatea noastră și să fie mereu alături de tine ca un sfătuitor, ocrotitor și Domn al oștirilor!

Dinu
3993. Postat la 03/11/2010 17:48 - 5295z5h22m
Frate Lica, ma rog lui Dumnezeu pentru tine, ca El sa te facă un om destoinic si activ in lucrarea Sa, pentru imbunatatirea relatiilor de colaborare dintre Adunarile din comunitatea noastra. Lasa-te calauzit de Duhul lui Dumnezeu, fi increzator, impreuna cu Domnul se poate. Dumnezeu sa te binecuvinteze. Nu m-am suparat pe nimeni ... am fost plecat in concediu.

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Aurelc
4083. Postat la 07/11/2010 20:19 - 5291z2h51m
Domnul să te binecuvânteze frate Dinu. Apreciez la tine că nu numai constați locurile unde este nevoie de o mână de ajutor ci te și implici! smiley
Domnul să-ți dea izbândă în lucrarea Sa în continuare.

Pagina 1 din 4 1 2 3 4 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164601 vizite unice Powered by PHP-Fusion