Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 1 din 5 1 2 3 4 > >>
Deconectat Ștafeta
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
3975. Postat la 03/11/2010 08:01 - 5295z14h54m
Haideți să încercăm să mai jucăm un joc prin intermediul căruia să putem comunica altora câte ceva despre noi.

Regulile jocului sunt următoarele:
- cel ce este invitat ca fiind următorul, scrie 5 lucruri despre el, mai pe scurt sau mai amănunțit, cum vrea.
- după ce scrie cele 5 lucruri, numește pe cel ce va scrie următorul ( ar fi bine să-i trimiteți și un mesaj privat (MP) ca să fiți mai sigur că a fost informat de invitație la acest joc ).
- dacă cel numit nu răspunde invitației pt. că nu (mai) activează pe forum după o perioadă de timp inviți pe altcineva. Încercați să invitați forumiști care de regulă mai și intră măcar din când în când pe potal...

Și pentru că eu am început jocul... trebuie să și scriu primele lucruri Să vedem cu ce să încep... :

1. Îmi place cred că aproape orice are gust de fructe de pădure (mure, zmeură, afine, etc).

2. Nu am absolvit stagiul militar din motive de credință deși pe vremea aceea era obligatoriu ( parcă acum s-a anulat în Ro obligativitatea armatei...)

3. Era să rămân corigent la mate pe cls. a VII-a ( dar mi-a ajutat Domnul și mi-am luat revanșa apoi că am trecut examenul de treaptă cu 10 / slavă Domnului!! )

4. Port barbă dinainte de a avea 18 ani .

5. Am terminat meseria de șofer-mecanic auto și cu toate că mi-ar fi plăcut nu am profesat niciodată...

Well, următorul îl invităm la microfon pe... Lică

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Ștafeta
Lica
3981. Postat la 03/11/2010 14:18 - 5295z8h38m
Să vedem:

1. Mulți spun că îmi plac provocările și o recunosc - uneori prea mult încât vreau să mă întrec pe mine (asta îmi dă probleme la servici uneori smiley )

2. După cum am mai spus pe acest forum îmi place tehnologia și vreau să cunosc cât mai mult despre ea.

3. Pentru că am "dezamăgit" pe mulți în legătură cu vârsta mea...țin să spun că am 22 de ani și sunt botezat de la 18 ani.

4. Consider căci, cu cât cunoaște mai multe limbi, un om cu atât are ocazia să fie mai liber deci mă străduiesc să învăț măcar câteva cuvinte din engleza, franceză și....pentru studiu câteva cuvinte cheie din ebraică și greacă. Să nu uit....încă mai studiez limba română la nivel mediu smiley)

5. Îmi place să studiez Biblia și să cunosc cât mai multe păreri și interpretări actuale sau istorice referitoare la Biblie.

Invit mai departe să ne spună câteva lucruri despre el pe fratele Daniel avodah

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
avodah
4031. Postat la 05/11/2010 04:04 - 5293z18h51m
1. M-am nascut in famile de sambatari acum 32 de ani in urma, de zece ani locuiesc in state, iar aici am frecventat o perioada UCG.org , care si ei tin sambata si sarbatorile. Cam de vreo 2 ani m-am laturat mesianicilor, iar dupa cateva dezamagiri a congregatiilor de aici , de aproape un an ne adunam la noi acasa un grup mic de oameni , unde studiem scriptura la rand si discutam la masa deschisa, in fiecare Shabat.
2. M-am casatorit de aproape 10 ani , sotia a fost penticostala . A trecut la credinta noastra inainte de a ne casatorii. Suntem binecuvantati peste masura , si multumim tatalui ceresc. Avem 3 baieti: Caleb 7 ani, Joshua 5 ani si Noah 4 ani.
3. Era sa raman si eu corigent pe clasa 6 la franceza. Am studiat franceza in generala si in liceu , dar nu s-a lipit de mine deloc smiley
4. Am studiat 2 ani in Cluj la Politehnica, dar nu am mai terminat din cauza ca am venit in USA , iar aici lucrez in constructii de 10 ani.
5. Sunt foarte intersat sa studiez si sa inteleg scriptura dintr-un unghi de vedere iudaic. Am inceput sa studiez ebraica , dar m-am oprit dupa ce am reusit sa citesc in ebraica. Vreau sa o reiau , si sa invat cuvintele ce le citesc.
Predau stafeta lui Sambataru smiley

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
abdon
4111. Postat la 08/11/2010 22:51 - 5290z0h4m
Am primit credinta aceasta de la 9 ani, si totodata de atunci am invatat sa cant la acordion

Acum sunt sot, si tata de 6 ori, si impreuna cu toata familia il laudam pe Domnul!

Imi place sa cant, si cant, la orga, acordion, spre Slava Domnului, sa Studiez Cuvantul, sa il implinesc, sa il arat si altora dornici de al cunoaste.

Predau stafeta lui Corneliu Sofroni

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

CorneliuS
4274. Postat la 15/11/2010 20:15 - 5283z2h41m
Scuze, pentru intarziere, nu am mai intrat de ceva timp pe forum.
Daca am fost provocat, de data asta vreau sa ma" conformez", uni dintre voi stiti de ce zic asasmiley

Dumnezeu a randuit ca eu sa ma nasc intr-o familie de oameni simpli, credinciosi in aceasta credinta pe care o practic si eu de cand ma stiu si pana in prezentsmiley

Am primit botezul la varsta de 22 de ani, in prezent port 29 de ani in spinaresmiley
Nu am facut armata, si cred ca Dumnezeu m-a ferit de asa ceva pentru ca m-am rugat mult in privinta aceasta.
Imi place mult sa studiez scriptura, dar recunosc ca sunt deficitar la partea aceasta pentru ca prea putin timp imi rezerv pentru a studia si o mare parte din timpul meu se pierde cu alte treburi. Sper sa ma pot redresa, cu ajutorul Domnului.

Imi plac dulciurile, cand se serveste masa, mie mi-ar place sa se iceapa cu prajiturile apoi celelaltesmiley
Urasc minciuna si oameni lingusitori .
Laud pe Domnul din toata inima cu gura si cu acordionul, Domnul mi-a dat acest dar si Ii multumesc.
Despre barba , va pot spune ca o am pentru ca asa m-a creat Dumnezeu doar ca nu o port tot timpul si e asa mai de" spuma"( intrebati-l pe Abdon de ce zic asa)smiley

De profesie electromecanic, in prezent electricean in constructii.

Cam atat despre mine, predau stafeta lui DANIEL BOHOTICI

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
Dani
4281. Postat la 15/11/2010 21:33 - 5283z1h22m
Pace voua tuturor!

Ma bucur ca Dumnezeu mi-a dat viata si tot odata ca m-a adus pe calea credintei inca de la varsta de 19 ani, atunci mi-am dat seama cit de mult ma iubeste
Dumnezeu.
Am facut parte dintr-o familie minunata de-si parinti mei sunt ortodocsi relatia mea cu familia a ramas buna pana in prezent si ma rog ca familia mea sa descopere calea adevarului.

Am primit botezul la varsta de 21 de ani ,a fost cea mai memorabila zi din Pace vouă tuturor!

Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat viață și tot odată că m-a adus pe calea credinței încă de la vârsta de 19 ani, atunci mi-am dat seama cât de mult mă iubește Dumnezeu.

Am făcut parte dintr-o familie minunată de-și părinți mei sunt ortodocși relația mea cu familia a rămas bună până în prezent și mă rog ca familia mea să descopere calea adevărului.

Am primit botezul la vârsta de 20 de ani, a fost cea mai memorabilă zi din viața mea.
La vârsta de 24 de ani m-am căsătorit și Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soție minunată și 3 copii, împreună îl slăvim pe Dumnezeu.

Cartea mea preferată este Biblia acolo găsesc tot ce mă interesează cu privire la viața veșnică.

De profesie sunt electrician de mină, deși lucrez în construcții mai bine de 15 ani și de aici îmi câștig existența.
Poate vă întrebați ce îmi place cel mai mult, vă mărturisesc că plăcerea îmi găsesc în studierea scripturi și a mărturisi și altora din cuvântul Domnului.

Am și un regret că nu m-am pocăit cât ar trebui dar nu-i târziu niciodată.

Predau ștafeta lui IANCU AVRAM

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
abdon
4285. Postat la 15/11/2010 22:10 - 5283z0h45m
Pot fi invitate si fete

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Avram_76
4434. Postat la 18/11/2010 16:09 - 5280z6h47m
1- Cand ne descriem ne poleim defectele cu aurul calitatilor.
2- Nici eu nu am facut armata chiar daca pe atunci era obligatprie.
3- Am fost un bun sportiv de performanta in diverse ramuri sportive.Cea mai mare performanta a fost in 1995 cand am cucerit titlul de Campion al Romaniei la karate kyokushin.
4- Sunt casatorit cu una din cele mai frumoase femei din poporul Domnului si impreuna avem doua fetite minunate.
5- M-am nascut pentru a lupta si pentru a invinge si acum lupt pentru credinta care a fost data sfiintilor odata pentru totdeuna.
Tinand cont de sugestia foarte buna a fratelui sambataru o sa predau stafeta unei fete si anume Amy.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
Avram_76
4509. Postat la 20/11/2010 16:39 - 5278z6h16m
Deoarece Amy nu poate posta acum (a confirmat ea acest lucru) o sa predau stafeta valentinei.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
fullban10
4520. Postat la 20/11/2010 18:37 - 5278z4h18m
Ce sa spun? Ca va rastorn topicurile cu invataturile primite in urma citirii Bibliei, si a scrierilor profetice ale Ellenei White , ca fac numai boacane, din cauza ca ma reped?. Ca dau cu dreptu" in stangu'? Ca doresc sa cladesc aur si argint la temelia credintei, si de aceeia am poposit si pe forumul vostru?.
Dar ma las totusi cunoscuta de voi, spunandu-va cate ceva. Sunt din Bacau, adventista de 6 ani, am trei copiii, doi nepoti, si ma puteti vedea pe facebook. Ma implic in acte de binefacere, de ingrijire la domiciliu a batranilor, al bolnavilor oridecate ori mi se iveste ocazia si am timp, deoarece am pe mama in ingrijire. Cat am putut am facut misiune impreuna cu o echipa de voluntari , la evanghelizare cu carte a comunelor satelor si oraselor din judet. Cand am terminat cu Bacaul, nu am mai putut merge si la vecini, starea mamei agravandu-se. IT-ul imi deschide o lume la care nu as fi ajuns niciodata. Cu el mi-am facut multi prieteni. El si cartea imi sunt de un real ajutor, si cand nu stiu ceva, nu mi-e rusine sa intreb. Dumnezeu imi este Tata, Domnul Isus calauza si Duhul Sfant lumina, si impreuna in barca vietii trec prin vant si furtuna, prin valea umbrei mortii si imbelsugare, stiind ca lacrimile imi sunt cantarite, faptele numarate si credinta intarita. Incolo ? Astept venirea Domnului Isus in slava si marire, sa-L intalnesc pe norii cerului si sa ma alatur sfintilor in cantarea de osana.
As dori ca urmatorul sa fie fratele Roman.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Aurelc
4530. Postat la 20/11/2010 22:00 - 5278z0h55m
Intervin cu o precizare.. având în vedere că e vorba de un joc, chiar dacă e joc de cunoaștere, nu e nimeni obligat să dea anumite detalii prea personale despre el. Fiecare scrie ce-l lasă inima și consideră că nu-i va fi folosit cândva împotrivă, dacă de asta se teme. Deci în principiu dacă e cineva provocat să continue jocul, poate liniștit să spună și 5 lucruri mai banale despre el... eu am încercat să le scriu din domenii diferite. Fiecare are libertatea să spună ce vrea despre el, de exemplu că-i place vre-o culoare, că are nu știu ce hobby, că nu-i place nu știu ce.. etc . Successmiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
abdon
4534. Postat la 21/11/2010 01:26 - 5277z21h29m
Valentina, si eu care ziceam ca esti o copila ..., scuza-ma, Domnul sa iti dea putere, si sprijin, si liniste inimii pe acest forum, doar ca numai fi atat de iute. smiley

Avram_76
5342. Postat la 07/12/2010 19:31 - 5261z3h24m
Scuzati-mi interventia, se pare că fratele Roman nu răspunde la provocare. Propun sa-i lasi mesaj privat, sora valentina si, daca nu raspunde incredinteaza stafeta altcuiva.Multumesc pt. intelegere.

fullban10
5594. Postat la 11/12/2010 20:19 - 5257z2h36m
Atunci predau ștafeta la Lucia?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
5597. Postat la 11/12/2010 20:52 - 5257z2h3m
Sincer,nu ma asteptam sa primesc STAFETA,sa vedem:
1.Am primit pe ISUS in viata mea la 14 ani;
2.Sunt casatorita cu un om deosebit,care mi-a oferit UN COLT DE RAI pe pamant si 7 copii.
3.Viata mea este o continua EXPERIENTA cu Dumnezeu.
4.In anul 1986 am fost VINDECATA DE CANCER.
5.Cu ocazia intrarii pe FORUM ,am invatat sa folosesc compiuterul,acum imi este de mult folos.
Si acum ....este acum....predau STAFETA.............................FRATELUI ...............................DINU

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dinu
5604. Postat la 11/12/2010 23:21 - 5256z23h34m
Am crescut într-un sat sărac din judetul Maramures, într-o familie de țărani / negustori cu 5 copii. Eu am fost cel de al-4-lea copil. De mic am invățat să cânt la acordeon de la frații mei mai mari. In iernile geroase, printre mugetul de vite, oi si capre si prin mirosul plăcut de iarbă uscată, Dumnezeu mi-a vorbit de multe ori,... era tot timpul lângă mine. Prin greul vieții de copil, eram cel mai fericit om de pe pământ. Noptile de iarna erau clipele cele mai înăltătoare din copilăria mea, erau nopți de rugăciune pe care le petreceam cu frații din sat.

Adolescența am petrecut-o aproape de Dumnezeu. Nu am fost niciodata la discotecă. Am fost tăcut si linistit. M-au indragit multe fete. Eram sincer venit de la sat la Baia Mare. Sinceritatea si dreptatea mi-a caracterizat adolescenta.

Mi-am dorit mult sa fac armata, în cel mai greu loc posibil. Am fost încorporat în 1993 la Garda Natională din București la palatul prezidential Cotroceni. Aici am invatat multe lucruri extraordinare. Disciplina, responsabilitatea, si perseverenta, sunt valori ce m-au ajutat mult în viată. Sunt mândru de momentele petrecute acolo. Dumnezeu m-a iubit mult!

In 1996 m-am casatorit cu Any care este soția mea pe care o iubesc mult. Acum locuim în Recea lânga orasul Baia Mare. Ne implicăm cu drag in unele activităti sociale, care ne aduc satisfactie, profit si bucurie. Respect si de aceia sunt respectat de cei din jurul meu.

Cu sfială si temere sunt implicat activ in lucrarea de slujire in poporul lui Dumnezeu. Nu imi place formalismul, fătărnicia si mândria in Adunări. Evit oamenii cu invătături extremiste, ce vor să iasă in evidentă. Ador simplitatea, sinceritatea si dreptatea. Am si două defecte: mă exprim greu in vorbire, iar uneori gândesc cu inima. Am 37 de ani si mă rog lui Dumnezeu să mă folosească in lucrarea de trezire spirituală a poporului Său din aceste vremuri. Imi place să cânt la acordeon singur retras, atunci Dumnezeu imi vorbeste. Port in suflet bucuria mântuirii si o fărâmă din Impărăția Domnului Isus.
............................................................................................
Fie ca viața noastră a tuturora să fie ,,un cântec de laudă" la adresa lui Dumnezeu ! Amin

Predau ștafeta la Simona din Roma. (symy)

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
symy
5638. Postat la 12/12/2010 17:12 - 5256z5h43m
Cateva lucruri despre mine: smiley

1.M-am nascut intr-o familie crestina,APOSTOLICA DE ZIUA A 7-A,acum 23 de ani.

2.Parintii mei?Sunt binecuvantata cu cel mai bland si bun tata din lume,iar mama mea imi este cea mai buna prietena.Suntem 7 copii,3 baieti si 4 fete,eu fiind cea mai mare dintre fete.

3.Am terminat Liceul de Stiinte Sociale,dar inca din clasa a 8-a m-am implicat in lucrarea de slujire,fiind lider de grupa,apoi invatatoare pentru copii in Studiul Biblic.La Roma,m-am implicat in lucrarea de EVANGHELIZARE si studiul cu copiii.Am initiat un grup de partasie si evanghelizare(participarea tinerilor din toate confesiunile),am ajuns in scurt timp lider de grup(organizare si administrare),dar dupa 3 ani de activitate,am decis sa ma retrag in favoarea lucrarii de slujire cu copiii in biserica noastra.

4.Imi plac: fructele de padure si drumetiile,desi sunt nascuta la mare,imi place muntele,imi inspira CURATIE si INALTARE(spiritual).

5.Imi place poezia,sa o scriu si sa o recit.

Cam atat am avut de spus smiley . . .si predau STAFETA lui . . . alin

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
alin
5668. Postat la 12/12/2010 21:07 - 5256z1h49m
Sa incep sa scriu multe lucruri despre mine, mie miar fi usor, dar voua nu cred ca var folosi la nimic. Cei care ma cunosc stiu cam ce fel de persoana sunt! O sa fiu foarte scurt:

1-Cu voia Domnului, m-am stabilit cu familia pentru o perioada in Barcelona (Spania).Suntem 5 (parinti, eu, o sora si un frate).

2-Fac parte din Biserica Apostolica de ziua a7a din Barcelona, si prin harul Domnului Isus si puterea Duhului Sfant, inaintam si incercam sa mergem pe calea pe care ne-a trasat-o El.

3-Cea ce pot sa spun e ca nu imi plac persoanele care se dau drept altele, si intodeuna am incercat sa fiu asa cum sunt, fara nici un tip de formalism.

4-Desi tanar, incerc sa traiesc pocainta prin fapta, cea ce vorbesc vreau sa se vada imi primul rand in viata mea. Numi place sa vorbesc cea ce nu fac, si sa vorbesc fara folos,ca doar un proverb spune destul de clar ca nebunia omului se vede din multimea cuvintelor pe care le spune. Cea ce se spune, in primul rand sa se traiasca.

Predau stafeta...la cine vrea sa o ia smiley

costy
5678. Postat la 12/12/2010 22:58 - 5255z23h58m
Daca nu sa inghesuit nimeni iau eu haturile in manasmiley Ce sa va spun despre mine sunt un tanar de 31 de ani sunt casatorit , Domnul m-a binecuvintat cu un inger de copil cu o fetita minunata care o iubesc mult , binenteles si sotiasmiley , sunt o fire tare a-mi place sa lupt pentru dreptate, pentru bine si corectitudine nu sunt un fricos si chiar ma rog Domnului sa nu fiu niciodata un fricos, cea mai mare frica o am de Domnul ca sa nu pacatuiesc .Ce ar putea sa a-mi faca oamenii , sau cine ar putea sa ne desparta de Domnul? eu zc ca nimeni si nimica nu ne va desparti vreodata de Minunatul nostru Mantuitor Domnul ISUS , indemnul meu este pentru toti nu aveti frica , pentru ca frica ne desparte de Domnul ne vom asemana cu valurile marii care se misca dintr-o parte in alta deci ce ne ramane de facut decat Steagul Credintei Sus dragi frati si surorii. Iata ca se implineste 1 an decand Domnul ma scos din aceasta lume a pacatului , si cum lacrimi in ochi ma intreb oare ce am facut eu sa merit o asemenea sansa , sau acesta onoare de a fi numit copil de Dumnezeu , n-am fost un om rau dar simpla nepasare si trairea in aceasta lume de pacat ma facut sa recunosc ca sunt un pacatos , dar a venit ziua cand Domnul ISUS a pus stop la toate astea si ma chemat sa-l urmez si am zis DA, nici nu pot compara viata de inainte cu cea de acum nu mi-ar ajunge 1000 de vieti sa-i multumesc Domnului. In incheiere despre ce-mi place sa fac sunt drumetiile pe bicicleta in mijlocul naturii ma linisteste , cel mai mult a-mi place sa merg pe munti cu bicicleta ca stiu ca ma chinui putin dar cand ajung acolo sus simnt ca am castigat o luptasmiley in rest toate cele bune dragi frati si surori va salut Harul si Pacea Domnului ISUS .

Predau stafeta la fratele emanolake find de al meu din Resitasmiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Aurelc
5682. Postat la 12/12/2010 23:25 - 5255z23h31m
Regula jocului spune că trebuie să numească fiecare pe următorul. Costel te rog să intri în postarea de mai sus și s-o editezi la final scriind cine vrei să urmeze la ștafeta.

Aș mai face un apel să nu mai scrieți neaparat romane. Nu că mă supără faptul că cineva scrie câte o idee în multe cuvinte, dar observ că unii din voi în loc de 5 lucruri scrieți 20 și alții doar 3-4... Încercați să le numerotați și la final să iasă 5.
Nu vă faceți probleme că după un timp mai putem invita încă odată " pe la microfon" pe cei ce au mai fost, că doar nu numai 5 lucruri ne poate spune cineva despre el...

Pagina 1 din 5 1 2 3 4 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164505 vizite unice Powered by PHP-Fusion