Deconectat |
Fetele întreabă - băieții răspund |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
66. Postat la 12/09/2009 22:46 - 5712z1h14m |
|
|
La acest subiect fetelor, vă puteți adresa cu una sau mai multe întrebări băieților și sper că vor fi în stare să vă răspundă cu succes 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Fetele întreabă - băieții răspund |
lavy_carino (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2225. Postat la 21/02/2010 13:59 - 5550z9h1m |
|
|
Cum il considerati pe Dumnezeu?
asemenea intrebare am primit si eu de la cineva
Căci sfatul este o candelă, învățătura este o lumină, iar îndemnul și mustrarea sunt calea vieții. |
|
Deconectat |
2226. Postat la 21/02/2010 14:01 - 5550z8h59m |
|
|
Cum vi se parea lumea in ziua de azi?
Căci sfatul este o candelă, învățătura este o lumină, iar îndemnul și mustrarea sunt calea vieții. |
|
Deconectat |
2233. Postat la 21/02/2010 17:20 - 5550z5h40m |
|
|
Eu cred că la ambele întrebări se poate răspunde și sec, în câteva cuvinte, dar s-ar putea scrie și câteva volume groase de cărți filozofice... 
Poate nu ar fi rău să încerci să detaliezi puțin fiecare întrebare. Ce anume ai vrea să știi cum îl consideră băieții pe Dumnezeu ? Cum se raportează ei la Dumnezeu? Sau cum înțeleg ei Dumnezeirea? Sau dacă e real sau nu?
hmm... cred că sunt tare multe domenii în care se poate ajunge cu discuția dintr-o astfel de întrebare și poate nu va fi cel pe care ți-l dorești. Întreabă ceva mai concret 
La fel și cu lumea contemporană. Aș putea să spun că mie mi se pare că e tare rea... ) Dar nu știu dacă ăsta era răspunsul la care te așteptai. Nu te zgârci la litere și scrie mai complex ce anume te interesează. 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2243. Postat la 21/02/2010 20:42 - 5550z2h18m |
|
|
Prima întrebare mi se pare foarte bine venită, deoarece în orice ființă umană există dorința cea mai mare de a-L cunoaște pe adevăratul său TATĂ, adică Tatăl Ceresc, chiar dacă poate nu realizează aceasta! Este la fel ca un copil care nu și-a cunoscut părinții pământești și află că ei trăiesc.
Sper ca prin aceasta să motivez și pe alții să se gândească și să răspundă cu mare interes la această întrebare.
Referitor la cea de-a doua cu privire la lumea de azi, cred că 2 Timotei 3:2-9 este unul din cele mai bune răspunsuri.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
2263. Postat la 23/02/2010 16:36 - 5548z6h24m |
|
|
La prima intrebare este adevarat ca se poate spune in cateva cuvinte
dar sa-mi spuna totul despre Dumnezeu!
si daca este real sau nu?si cum il considera ei?
in Biblie gasesti raspuns la amandua intrebarile
Fratele Nedelea a raspuns foarte corect,si la a doua intrebare,exact raspunsul ala il asteptam din 2 Timotei 3:2-9.
Si Fratele Aurelc a raspuns bine la a doua intrebare!!!
Astept si alte raspunsuri......fiecare cum isi inchipuie pe Dumnezeu? Si lumea in care traim astazi?
|
Deconectat |
2362. Postat la 03/03/2010 19:13 - 5540z3h47m |
|
|
cine poate sa-mi spuna cum a murit Ieremia?si unde?
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2376. Postat la 05/03/2010 14:07 - 5538z8h53m |
|
|
lavy_carino a scris:
Cum vi se parea lumea in ziua de azi?
Corupta si plina de violenta
Genesa 6:11
Pamantul era corupt inaintea lui Dumnezeu si plin de violenta (NTR) lavy_carino a scris:
Cum il considerati pe Dumnezeu?
asemenea intrebare am primit si eu de la cineva 
Milostiv si Bun
Exodul 34:6
... rDomnul Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare și milostiv, încet la mânie, plin de bunătate și credincioșie"
Puternic, Unic, Drept in judecatile Sale
Deuteronomul 4:24
"Căci Domnul Dumnezeul tău este un foc mistuitor, un Dumnezeu gelos."
Evrei 12:29
fiindcă Dumnezeul nostru este run foc mistuitorr1;.
Si ar mai fi foarte multe de spus...
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
2379. Postat la 06/03/2010 07:22 - 5537z15h38m |
|
|
lavy_carino a scris:
cine poate sa-mi spuna cum a murit Ieremia?si unde?
Bună întrebare lavy_carino 
Singurele cunoștințe pe care le am despre moartea lui Ieremia sunt din scrieri tradiționale evreiești. Deci tradiția scrie că Ieremia a ajuns într-un final în Egipt împreună cu o parte din rămășița poporului, vezi Ier 43:7Au plecat dar în țara Egiptului - căci n-au ascultat de porunca Domnului- și au ajuns până la Tahpanes
Acolo tradiția spune că a fost omorât cu pietre pentru că își mustra compatrioții datorită închinării la idolii Egiptului. Ier.44:8 etc. Cam atât am găsit scris despre moartea lui Ieremia.
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4186. Postat la 12/11/2010 12:13 - 5286z10h47m |
|
|
Puteti sa-mi spuneti unde mai este scris in Biblie de alte FERICIRI decat in Matei 5 si care sunt acestea?
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4190. Postat la 12/11/2010 15:16 - 5286z7h44m |
|
|
Sunt sase fericiri si in Apocalipsa :
22:14 14:13
22:7 16;15
20:6 19:9

,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
4193. Postat la 12/11/2010 15:36 - 5286z7h24m |
|
|
Jeni,FETELE INTREABA - BAIETII RASPUND!!! 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
4196. Postat la 12/11/2010 16:00 - 5286z7h0m |
|
|
Off-topic: Wow Jenny, se vede ca ți-e drag forumul, ca postezi peste tot pe unde deschizi câte o pagină 
Deci acum citind ce s-a întrebat și ce s-a răspuns deja, mi-au mai venit în minte pe moment încă 2 răspunsuri.
1. Ps.32:1,2 - Ferice de cel cu fărădelegea iertată și de cel cu păcatul acoperit. Ferice de omul căruia nu-i ține în seamă Domnul nelegiuirea și-n duhul căruia nu este viclenie.
2. Matei 16:17 Isus a luat din nou cuvântul, și i-a zis: "Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindcă nu carnea și sângele ți-a descoperit lucrul acesta, ci Tatăl Meu care este în ceruri."
Și cred că mai sunt destule dacă ne mai gândim 
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4205. Postat la 12/11/2010 18:36 - 5286z4h24m |
|
|
SCUZE cel putin raspunsul este corect
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5311. Postat la 06/12/2010 21:13 - 5262z1h47m |
|
|
. am si eu o intrebare : Ce ii supara pe baieti cel mai repede sau cel mai mult si cum ar trebui sa reactioneze fetele in cazul acesta?  |
|
Deconectat |
5436. Postat la 09/12/2010 20:11 - 5259z2h49m |
|
|
Dupa cum se vede,baietii se cam ingramadesc sa raspunda la intrebari . . .

pe rand,nu toti odata !!!!!!!!!
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5447. Postat la 09/12/2010 20:40 - 5259z2h20m |
|
|
mda... oricum nici o problema. . eu astept .. |
|
Deconectat |
5451. Postat la 09/12/2010 20:43 - 5259z2h17m |
|
|
cred ca o sa te mariti si baietii tot nu o sa-ti raspunda . . . 
lasa . . . 
atunci o sa afli tu raspunsul . . . 
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5455. Postat la 09/12/2010 20:52 - 5259z2h7m |
|
|
sicer eu nu am un lucru special cum mar putea supara o fata,dar este greu sa ma supar,sau sa ma arat suparat unei fete la care tin,si in mare parte este greu sa ma supar pe o fata,dar nu ma supar repede pe fete,este cam greu sa fiu suparat.
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
5457. Postat la 09/12/2010 20:54 - 5259z2h6m |
|
|
wow,ce fericita o sa fie sotia ta ! 
|