Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 6 din 6 << < 3 4 5 6
Deconectat RE: Băieții întreabă,fetele răspund.
costy
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15652. Postat la 17/12/2011 23:28 - 4885z23h53m
Multumesc pentru raspuns sora rachel, ce vreau sa invatam din aceste doua intrebari pe care le-am pus este ca daca iubim cu adevarat pe cineva indiferent ce este, cum este sau daca are vreo problema de ori ce fel vom trece cu vederea si vom continua sa iubim in continuare caci Dragostea adevarata nu piere niciodata .Am urmarit si clipul trimis de tine surioara intradevar este frumos si avem multe de invatat , cu aceasta ocazie am sa va impartasesc o intamplare petrecuta cu sotia mea acu in urma cu vreo doi ani cand inca nu eram la Pocainta , intr-o zi find la munca pe la ora pranzului primesc un telefon de acasa , cand am deschis telefonul la capatul celalalt ma asteptam sa fie sotia mea , dar nu a fost ea ci o vecina din bloc cu noi , a inceput disperata sa ma cheme de urgenta acasa ca sotia mea a patit ceva foarte grav , am fugit imediat spre casa impreuna cu masina colegului de serviciu , ajungand acasa sotia mea suferea foarte tare si mi-a povestit ca era in bucatarie si grabinduse sa nu piarda fetita din ochii a bagat repede o oala cu apa in care era si un ou in cuptorul cu microunde la terminarea programului sa dus sa deschida usa si in momentul acela a explodat acel ou care era in oala acea si ia sarit pe fata in ochi apa oparita si resturi din acel ou , am fugit de urgenta cu ea la spital i sa administrat de urgenta picaturi , creme pentru arsuri , dupa primul consult doctorul a zis ca a scapat pentru ca ochii nu au fost afectati si au suferit doar mici vatamari din cauza aburului fierbinte .

Multumesc Bunului Dumnezeu si in ziua de astazi ca mi-a pazit sotia de tot ce a fost rau , si chiar daca sa-r fii intamplat ceva mai rau eu tot eram langa ea. De acea as vrea ca aceasta intamplare a mea sa va faca sa priviti cu mai multa Dragoste pe cel de langa Dvs , pentru ca azi pot fii vremuri de bucurie iar maine sa vina vremuri mai putin placute dar sa nu depunem armele jos niciodata .Domnul ISUS sa ne intareasca si sa ne de-a putere la toti .

Cunosc si eu un clip frumos in care doi tineri se iubesc nespus de mult , si baiatul face in numele Dragostei un gest suprem .

http://youtu.be/0ymLJXlzn8s

Multa Dragoste si Pace sa va de-a Domnul in viata fiecaruia .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
russtefan78
15710. Postat la 19/12/2011 22:04 - 4884z1h17m
Ce parere aveti fetelor despre comportamentul tinerilor crestini din ziua de astazi umbland in afara bisericilor si nesupraveghiati?

Aduți aminte de ziua a șaptea ca să o sfințești ...
rachel
15721. Postat la 20/12/2011 10:55 - 4883z12h26m
pace smiley frate russtefan78 nu prea inteleg intrebarea : in ce sens nesupravegheati in afara bisericii?smiley (va referiti aici numai la baieti? sau la tineri in general)

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Lucia
15723. Postat la 20/12/2011 13:23 - 4883z9h58m
Imi dau seama ce vrea sa intrebe fratele nostru russtefan 78...
Se refera la faptul ca tinerii care vin la adunare , umbla si ,,in afara" adica in lume, si nu sunt supravegheati sau trasi la raspundere de declinul lor spiritual, daca nu am dreptate il rog pe tanarul nostru sa imi spuna.
Din punctul meu de vedere, tinerii care vin la adunare, si fac parte din familii de sambatari au responsabilitatea sa dea dovada de credinciosie, sa nu se imparta pe doua cai, pentru ca astfel va face sa se vorbeasca ,,calea Domnului " de rau...Tinerii cresc si trebuie sa-si aleaga calea, cel mai grav lucru in familiile noastre este ca pocainta se impune si daca nu am reusit sa o implementam cu dragoste ...prin forta , nici atat!
Responsabilitatea fiecaruia dintre noi este sa scoatem raul din mijlocul nostru.
Cooperarea dintre biserica si familie este foarte importanta, daca unii tineri doresc mai degraba lumea , ar trebui sa ne gandim, ce ii determina sa faca acesta alegere?
Daca parintii nu sunt exemple si familiile in care traiesc sunt un camp de certuri si discutii, daca in familii sunt judecati fratii si vorbitii de rau, cum vreti sa-i mai atraga sa mearga la adunare?
Daca in biserici sunt grupuri, grupulete si nu inceteaza sa se mai vorbeasca de rau din pricina punctelor de vedere diferite...copii nostri, tinerii nostrii sunt inclinati sa stea pe afara , caci atmosfera din familie si biserica nu ete buna.
Eu cred ca trebuie sa scoatem raul din inimile noastre , din casele noastre, din biserici , sa ne imbracam cu toata dragostea si sa fim exemple de urmat pentru copii nostrii , care vor mosteni de fapt ce le-am semanat in inimi.
Avem pretentii de la ei? Avem...nu sunt singuri vinovati de felul lor de vetuire...pot sa-i spun:,, umbla tinere in tineretea ta, dar nu uita...ca vei fi tras la raspundere pt faptele tale", dar eu ca parinte , nu?
Lasati tinerii sa-si aleaga calea, nu fortati nota, si stiti de ce?
In inima unui copil caruia i s-a zugravit cu adevarat chipul lui Hristos, cat vom trai sunt sperante sa-L primeasca ca Domn si Mantuitor.
Sa fim intelepti si sa organizam la nivel de biserici , activitati constructive, care sa atraga tinerii in lucrari de slujire...
Iar daca stim ca tinerii merg si la adunare si la discoteca, nu-i vorbiti de rau, ci aduceti cauzele voastre inaintea pastorului si cu toata dragostea dregeti spartura sau de raman in neascultare, faceti-i sa inteleaga ca nu poate sa mearga pe doua cai.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
marcella
15749. Postat la 21/12/2011 13:15 - 4882z10h5m
Baietii care merg pe "afara" acum .... aluneca pe zapada ...smiley
Atentie la derdelus ! smiley

Cine sunt eu !?
russtefan78
27364. Postat la 21/05/2015 19:45 - 3635z4h36m
rachel a scris:
pace smiley frate russtefan78 nu prea inteleg intrebarea : in ce sens nesupravegheati in afara bisericii?smiley (va referiti aici numai la baieti? sau la tineri in general)

Ca sa fie mai clar eu ma refeream in general la sarbatori si mai evident la sarbatorile de tineret unde se intampla ca tinerii in general cauta sa fie nesupravegiati de reprezentanti bisericii. Oare de ce?

Aduți aminte de ziua a șaptea ca să o sfințești ...
Pagina 6 din 6 << < 3 4 5 6
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164666 vizite unice Powered by PHP-Fusion