Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 8 din 9 << < 5 6 7 8 9 >
Deconectat RE: Fetele întreabă - băieții răspund
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
10669. Postat la 30/04/2011 14:02 - 5117z10h50m
Deci, dragile mele fete, nu asteptati numai atentie, ci mai degraba fiti voi atente...astfel amicitia va fi statornica si va continua.Un lucru s-a inteles, insa in intrebarea formulata am spus:cateva ,,lucruri".Asteptam si alte lucruri care deranjeaza baietii...spunand lucrurile pe nume ...fetele vor invata cum sa se poarte cu voi baietii, ce zicetii?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lucia
15470. Postat la 06/12/2011 20:49 - 4897z3h3m
Pentru a se continua acest joc , voi incerca sa pun o noua intrebare , cu speranta ca baietii se vor ingramadi sa raspunda.

Dragi baieti, ce temeri se nasc in mod normal ìntr-o prietenie? Cum cautati voi sa le evitati?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
rachel
15770. Postat la 21/12/2011 19:55 - 4882z3h57m
nu stiu .. baietilor le e frica sa raspunda sau nu au timp.. una din doua smiley

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
marcella
15794. Postat la 22/12/2011 15:06 - 4881z8h46m
Am si eu o intrebare pentru baieti:
De ce nu raspundeti?

Cine sunt eu !?
Lica
15796. Postat la 22/12/2011 15:12 - 4881z8h40m
Fetelor un lucru este clar: baietilor nu le plac intrebarile personale sau cele ceva mai delicate....

Dragi baieti, ce temeri se nasc in mod normal ìntr-o prietenie? Cum cautati voi sa le evitati?

Paiii....intr-o prietenie consider ca increderea este cruciala in rest ramane sa casatoresc si apoi revin cu detalii...ca altfel viitoarea sotie poate citeste si ar fi cu un pas inaintea mea totdeauna smiley)

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
marcella
15799. Postat la 22/12/2011 15:20 - 4881z8h32m
Atunci pun intrebari mai ...putin personale:
Baieti, ce parere aveti despre facebook?

Cine sunt eu !?
costy
15803. Postat la 22/12/2011 16:22 - 4881z7h30m
Poi intrebarea este pusa baietilor , pe cand noi multi deaici suntem barbati si mai ales casatoriti smiley. Sa raspunda baietii ca ei sunt cu musca pe caciula smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
marcella
15818. Postat la 22/12/2011 17:57 - 4881z5h55m
Dar unde sunt baietii acum...pe pe facebook?

Cine sunt eu !?
rachel
15820. Postat la 22/12/2011 18:02 - 4881z5h50m
.. ce nu pot sa inteleg eu este cum unele persoane sunt dependente de facebook sau de internet smiley?

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Lica
15826. Postat la 22/12/2011 19:23 - 4881z4h29m
Fetelor nu e o intrebare personala....dar e grea si asta smiley) ...pai dependenta e internet depinde cum o luam pentru ca eu in adevar fara internet si calculator as fi ca si un alt om pentru ca ma folosesc foarte mult de ele.

Cat despre facebook am auzit de dependenta dar nu stiu cum se poate ajunge pana acolo...probabil daca avem prea mult timp liber ni-l ocupam cu ce avem la indemana...

Imi amintesc de o stire la TV in care se spunea ca un baiat a murit deoarece era dependent de jocuri pe calculator...practic a murit de foame si alte influente psihice in fata calculatorului pe un joc...asta chiar imi depaseste imaginatia insa...se pare ca exista cazuti smiley

Cat despre "unde sunt baietii acuma"....habar nu am smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
marcella
15872. Postat la 24/12/2011 17:44 - 4879z6h8m
Baietii!smiley
Unde sunteti?smiley
Am o intrbare:smiley
Ce faceti voi azi, maine si de "Anul Nou"?smiley

Cine sunt eu !?
rachel
15915. Postat la 25/12/2011 20:17 - 4878z3h35m
am si eu o intrebare pentru baieti smiley

.. cum preferati sa va casatoriti cu o fata mai mare sau mai mica decat voi ? credeti ca diferenta de varsta conteaza? care e diferenta potrivita ?smiley

marcella
16025. Postat la 29/12/2011 20:31 - 4874z3h21m
Aduc in actualitate...acest joc si cred ca baietii trec la microfon,
Apropo, de ce nu vreti sa raspundeti?
Eu inteleg ca va place sa fiti rugati...insa nici asa!

Cine sunt eu !?
costy
16029. Postat la 29/12/2011 20:55 - 4874z2h57m
Poi eu vam spus care este regula aici cei mai multi din baieti adica barbati suntem casatoriti de acea nu se inghesuie nimeni . Daca nu eram casatorit raspunde-am sorei rachel smiley, asa ma abtin smiley nu de alta dar nu vreau sa pacatuiesc smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
rachel
16031. Postat la 29/12/2011 21:04 - 4874z2h48m
mda... bine fr Costy .. dapoi niste sfaturi nu ne strica si apoi parerea unora casatoriti nici atat smiley... deci eu inca sper la un raspuns smiley

yone_bad_girl
16037. Postat la 29/12/2011 21:51 - 4874z2h1m
De ce baieții creștini nu vor să discute cu surorile creștine necasătorite și le ocolesc?

Dragostea nu va pieri niciodată!
Nica Schirod
16042. Postat la 30/12/2011 08:04 - 4873z15h48m
Soruță Rahela, după cum vezi, băieții nu se îngesuie deloc să onoreze întrebarea ta, încerc să răspund eu, poate că va veni apetitul de a răspunde și la băieți.
Voi răspunde cu o vorbă înțeleaptă din popor, care este la limita admisului în fața voastră fetele, dar conține aproape absolutul adevăr.

Bărbatu-i bărbat cât poate, dar femea-i pân la moarte.

La diferența de vârstă dacă contează, am răspuns prin subtitlu.
Normal este frumos c-a bărbatul să fie puțin mai de mult făcut decât soția lui, pentru că femeia trebuie să fie supusă bărbatului, și nu prea easă pasența, să fii supus înainte-a cui-va mai mic decât tine, dar ținând cont și de acest adevăr, că fetele se maturizează mai repede decât băieții, câte-odată și chiar de multe ori, ar fi bine c-a femeia să fie puțin mai coaptă, și la propriu și la figurat decât soțul.

Acuma depinde și de Cel ce va făcut unul pentru altul, adică jumătatea, și acolo unde coordonează Dumnezeu, toate lucrurile sunt foarte bune și nu mai contează diferențe.

Acuma întrun drum să răspund și la întrebarea pusă de Yone ..... .
De ce baieții creștini nu vor să discute cu surorile creștine necasătorite și le ocolesc?
Cred că ochii băieților acelora nu sunt pocăiți, probabil că nici simpțurile, nici pretențiile nu sunt pocăite, sau poate vede mai multă pocăință în fetele ne-pocăite?

Cred că puteți trece peste adevărurile pe care le-am spus și nu vă veți supăra tare pe mine, pentru asta vă mulțumesc anticipat, cu respect, moșu Nică.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
rachel
16055. Postat la 30/12/2011 12:59 - 4873z10h53m
smiley multumesc pentru raspuns frate Nica .. mai astept si alte opinii smiley

deysimoni
16061. Postat la 30/12/2011 15:23 - 4873z8h29m
1.)Diferenta nu conteaza, conteaza doar carcterul.
Ex: diferenta de varsta dintre noi si diferenta de vadsta intre Eugen si sotia sa.
2.)Aceasta intrebare o pun si baietii ( de ce fetele crestine nu cauta s pastreze o relatie de prietenie cu baietii?)
Avram_76
16065. Postat la 31/12/2011 11:06 - 4872z12h46m
Spre exemplu.... sotia mea este cu 6 luni mai mare decat mine si atat eu cat si ea ne simtim f. bine in aceste "corturi".
Diferentele mari de varsta nu sunt deloc recomandate!Trebuie privit si in perspectiva... ceea ce pare acum ca este ok sau ceea ce "nu conteaza acum" poate sa conteze enorm peste 25 de ani (daca mai tine Domnul lumea pana atunci).
Consider ca diferenta de varsta optima poate oscila cu un +, - de 5 ani indiferent de sens.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
Pagina 8 din 9 << < 5 6 7 8 9 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164894 vizite unice Powered by PHP-Fusion