Deconectat |
RE: Fetele întreabă - băieții răspund |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16114. Postat la 03/01/2012 08:23 - 4869z15h3m |
|
|
Consider ca fratele Avram are cea mai mare dreptate, diferenta prea mare nu este buna... 
Acum o alta intrebare:
Orice "baiat"(tanar)...isi doreste sa aiba un rol in adunare, care este cea mai mare dorinta din inima voastra cu privire la postul de slujire, ce va place sa faceti pentru Domnul in adunarea pe care o frecventati? 
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16134. Postat la 03/01/2012 18:41 - 4869z4h45m |
|
|
În bisericile noastre deseori se recunosc doar două moduri de slujire în biserică și anume prin cântare și predică...personoal mă încadrez cu un procent nu prea mare în cele două însă ceea ce mi-ar plăcea să fac în biserică este studiu biblic deoarece în timpul unui studiu biblic fie el spontan sau organizat mă simt cel mai bine (chiar dacă doar ascult)
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
16140. Postat la 03/01/2012 19:21 - 4869z4h6m |
|
|
Cred ca mai sunt baieti cu ravna de a sluji Domnului, nu-i asa?
Hai sa vedem cine urmeaza? 
Lica, consideri ca noi fetele putem sa participam la studiu si sa ne dam cu parerea?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16219. Postat la 05/01/2012 22:32 - 4867z0h55m |
|
|
marcella a scris:
Orice "baiat"(tanar)...isi doreste sa aiba un rol in adunare, care este cea mai mare dorinta din inima voastra cu privire la postul de slujire, ce va place sa faceti pentru Domnul in adunarea pe care o frecventati? 
Dumnezeu prin apostulul Pavel ne spune în Romani 12:6 că "... avem felurite daruri". În consecință consider că fiecare ar trebui să-și dorească cel mai mult să folosească darul primit.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
16222. Postat la 06/01/2012 09:51 - 4866z13h36m |
|
|
Frumos... frate lnedelea...
Eu ma refer la cei mai "mici"dintre noi...(baieti-fete) In cei mai mari chiar daca au daruri, nu vad sa le foloseasca prea mult.
Asa ca eu nu am intrebat, ce faceti...?Am intrebat: Ce va doriti, ce v-ar placea sa faceti? Nu ma refer la ce avem...si putem folosi cu usurinta.
E cu totul altceva, nu crezi?
Apropo...crezi ca "darul" il avem inainte sa-l dorim mai intai?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16223. Postat la 06/01/2012 11:28 - 4866z11h58m |
|
|
În Biserica lui Dumnezeu ceea ce avem sunt considerate darurile "spre folosul altora" (1 Cr 12:7), altele fiind considerate ca neimportante.
În 1 Samuel 3:3-4 "Samuel era culcat în Templul Domnului, unde era chivotul lui Dumnezeu" și "Domnul a chemat pe Samuel". Asta atestă faptul că era deja profet, cu toate că era copil, fiind valabil și la tinerii de astăzi (baieți-fete).
Cu privire la dar, acesta poate să existe fără a fi dorit ca în cazul lui Corneliu Fapte 10:44,46: "Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul" și "îi auzeau vorbind în limbi și mărind pe Dumnezeu".
În concluzie tinerii ar trebui să-l caute pe Dumnezeu care "dă fiecăruia în parte, cum voiește" (1 Cor 12:11) daruri duhovnicești.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
16225. Postat la 06/01/2012 12:05 - 4866z11h22m |
|
|
Mi-as dori sa fie mai multa transparenta pe portal, adica sa stiu cu cine vorbesc...
Sper sa fii un "baiat"... frate lnedelea, pentru ca din postarea de mai sus ...imi pari destul de matur...vorbesti atat de departe, de darurile Duhului Sfant.
Sincer tremur la gandul ca nu o sa fiu in stare sa merg mai departe in discutii!
Eu merg mai incet pentru ca nu ma simt un Samuel...si putini sunt ca el, nu-i asa?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
deysimoni (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16227. Postat la 06/01/2012 13:23 - 4866z10h4m |
|
|
Postul de slujire pe care-l doresc ca "baiat este de ordine, prezentare, primire oaspeti" (imi place mult atitudinea celorlalte adunari Adventisti, Baptisti ,etc; care au un loc de garderopa de haine si persoane care se ocupa de primirea si gestionarea locurilor in adunare), dar acesta tine mult de mediul si locul unde lucrezi (fiecare are pretenti, cat despre ascultare -in vremea de astazi nu se respecta nici parintii,prezbiterii...)
Cat despre fete-rolul lor mi-a placut cel mai mult la recitarea unei poezi(fetele sunt mai sensibile si au un mod aparta in care povestesc si relateaza o intamplare) |
|
Deconectat |
16256. Postat la 06/01/2012 18:39 - 4866z4h48m |
|
|
Este un post de slujire frumos, desi multi isi doresc "fata", adica ...sa vorbeasca, sa cante...prin asta da, dovada de smerenie!
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
18137. Postat la 24/04/2012 22:48 - 4757z1h38m |
|
|
M-am gandit sa pun o intrebare baietilor, de fapt mai multe :
Ce planuri aveti in viitor (la vara) se mai fac tabere, excursii sau altceva de genu?
Cine se ocupa de organizare la nivel national?
Aveti ceva in plan?
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
23337. Postat la 26/04/2013 11:33 - 4390z12h54m |
|
|
La fix un an...traiesc o mare dezamagire, aceste intrebari le-am pus "atunci...
Poate ca tinerii si fratii nostrii, ar putea sa raspunda...acum.
Desi cred ca sunt ocupati cu alte treburi.
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
23344. Postat la 26/04/2013 13:42 - 4390z10h45m |
|
|
Ai un răspuns la secțiunea- Tabere.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|