Deconectat |
RE: Băieții întreabă,fetele răspund. |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5434. Postat la 09/12/2010 19:50 - 5259z3h55m |
|
|
rachel a spus:
tind sa cred ca totusi baietii ar trebui sa faca primul pas deoarece , pe ei l-a instituit Dumnezeu sa fie cap intr-o familie si sa aiba initiativa...
si eu am aceeasi parere ca si tine . . .
daca baietii asteapta abordarea noastra,ce ziceti baieti in casatorie,nu va fi la fel?
in mod normal ei vor sa aiba primul cuvant in toate si totusi am vazut ca vor ca fetele sa-i curteze . ..
daca asta vreti sa se intample si dupa castorie . . . asteptatiiiiiii 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5467. Postat la 09/12/2010 21:19 - 5259z2h26m |
|
|
se pare ca asa este,dar eu niciodata nu am asteptat sa vina ea la mine,dar nici eu nu ma duceam la ea,ci vorbeam cu cei din jurul ei,prieteni,apropiati si ma ajutau ei totdeauna ,si pe urma mergeam eu la ea.
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5473. Postat la 09/12/2010 21:36 - 5259z2h9m |
|
|
si cum te ajutau prietenii ei.. in ce fel`? |
|
Deconectat |
5475. Postat la 09/12/2010 21:39 - 5259z2h6m |
|
|
pai ceream idul ei,daca avea si de acolo bn ma descurcam singur,sincer mai o abureala,ca sa fie mai usor si in mare parte reuseam
|
Deconectat |
5478. Postat la 09/12/2010 21:42 - 5259z2h3m |
|
|
ok.. alta intrebare...  |
|
Deconectat |
5480. Postat la 09/12/2010 21:44 - 5259z2h1m |
|
|
Deci m-am convins . . . cu toate ca nu prea vroiam sa cred ,dar in postarea de mai sus ,vazand cele scrise ,am inteles ca baietii in general umbla cu "ABUREALA"
Asa ca ,fetelor,SA STAM ATENTE!
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
5481. Postat la 09/12/2010 21:45 - 5259z2h0m |
|
|
dar tu cum procedezi daca te intalnesti cu un baiat care nu te tare baga in seaama,dar tu chiar vrei sa vorbesti cu el,il placi,ce faci,ca acuma inteleg ca baiatul merge la fata dar in acest caz esti obligata sa mergi tu daca il placi?
|
Deconectat |
5482. Postat la 09/12/2010 21:55 - 5259z1h50m |
|
|
Am mai spus o data,chiar daca imi place de un baiat nu ma duc la el,pentru ca in acele momente este posibil sa aleg cu ochii si sa gresesc,i-L las pe Domnul sa aleaga si care este pentru mine va veni el.
|
Deconectat |
5483. Postat la 09/12/2010 21:58 - 5259z1h47m |
|
|
Poate Domnul iti da un baiat dar chir tu sa mergi la el,bine nu iti sopteste ,el e,dar nu cred ca Domnul iti da un baiat si este obligatoriu ca el sa merga la tine,crezi ca este obligatoriu ca baiatul sa mearga la fata?
|
Deconectat |
5484. Postat la 09/12/2010 22:02 - 5259z1h43m |
|
|
Nu este obligatoriu,este doar parerea mea!
|
Deconectat |
5486. Postat la 09/12/2010 22:05 - 5259z1h40m |
|
|
pai eu am pus o intrabare este obligatoriu ca fata sa vina la baiat ca domnul ne da el dar nu cred ca este ceva obligatoriu ca baiatul sa vina la fata.voi ce credeti?
|
Deconectat |
5487. Postat la 09/12/2010 22:06 - 5259z1h39m |
|
|
beniamin a scris:
Poate Domnul iti da un baiat dar chir tu sa mergi la el,bine nu iti sopteste ,el e,dar nu cred ca Domnul iti da un baiat si este obligatoriu ca el sa merga la tine,crezi ca este obligatoriu ca baiatul sa mearga la fata?
pai mai sunt si baietii timizi .. la asta cred k te referi.. |
|
Deconectat |
5489. Postat la 09/12/2010 22:11 - 5259z1h35m |
|
|
pai poate te intalnesti cu un baiat si iti place de el dar gandul lui este departe de asa ceva,nici nu e gandeste ca tu il placi,si poate domnul tila trimis,ce faci atuncea mergi la el sau lasi vechea idee baiatul la fata.ce zici poate merge si fata la baiat?
|
Deconectat |
5496. Postat la 09/12/2010 22:29 - 5259z1h16m |
|
|
nu stiu... poate as intra cu el in vorba.. ... nu contest ideea ca se poate sa mearga si fata la baiat .. pentru ca acuma mai nou orice e posibil... |
|
Deconectat |
5498. Postat la 09/12/2010 22:31 - 5259z1h14m |
|
|
asa cum zici ,hai sa fim egali toti ca sincer in aceste faze cred ca suntem egali toti poate baieti au unplus,poate
|
Deconectat |
5499. Postat la 09/12/2010 22:33 - 5259z1h12m |
|
|
.. mie mi s-ar parea normal ca ei sa aibe un plus .. deoarece cum am mai zis .. pe ei i-a ales Domnul sa fie cap in familie NU!  |
|
Deconectat |
5500. Postat la 09/12/2010 22:36 - 5259z1h9m |
|
|
asa este ai dreptate barbatul este capul,dar barbatul nu trebuie niciodata ca sa se creada asa ,ci sa fie respect dragoste si de ce nu egalitate.in aceste lucruri
|
Deconectat |
viorica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5526. Postat la 10/12/2010 16:33 - 5258z7h12m |
|
|
mai stai putin ca m-am pierdut !!! cei cu intrebarea asta sa mearga fata la baiat sau baiatul la fata ca nu mai inteleg nimic sau sunt eu prea batrana sa inteleg ca io de cand m-am casatorit a trecut ceva vreme 
daca e ce cred eu .... cum intri in vorba cu o fata pe care o placi ...e simplu mai copii daca fata sau baiatul canta sau predica gasiti voi ceva mergeti faceti un compliment canta sau predica sau spune o poezie frumoasa si mai departe vedeti voi conteaza primul pas dar sa fiti sinceri in complimente nu lingusitori ca domnul nu iubeste prefacuti
iar sa apelezi la prieteni nu mi se pare corect ,o sa va spun eumai incolo de ce ... |
|
Deconectat |
5534. Postat la 10/12/2010 18:57 - 5258z4h48m |
|
|
Viorica,multumim ca ne vi in ajutor,eu nu as avea curaj sa vorbesc cu un baiat,mai ales sa-i fac un compliment,poate ca eu sunt prea timida sau poate ca . . . am fost mintita . . . cine stie.
Ar fi bine sa continui ceea ce ai vrut sa ne spui,asa putem sa mai invatam si noi de la cei ce au trecut pe unde trecem noi acum.
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5535. Postat la 10/12/2010 19:20 - 5258z4h25m |
|
|
rachel a scris:
beniamin a scris:
pai poate te intalnesti cu un baiat si iti place de el dar gandul lui este departe de asa ceva,nici nu e gandeste ca tu il placi,si poate domnul tila trimis,ce faci atuncea mergi la el sau lasi vechea idee baiatul la fata.ce zici poate merge si fata la baiat?
nu stiu... poate as intra cu el in vorba..  ... nu contest ideea ca se poate sa mearga si fata la baiat .. pentru ca acuma mai nou orice e posibil... 
paçe ! esti sinçera ça beniamin,domnul dă ,dar mai trebuie sa punem si noi putin efort.
Rut 3
2Și acum Boaz, cu ale cărui slujnice ai fost, nu este el rudă cu noi? Iată, el are să vânture la noapte orzurile în arie.
3Spală-te și unge-te, apoi îmbracă-te cu hainele tale, și pogoară-te la arie. Să nu te faci cunoscută lui, până va isprăvi de mâncat și de băut.
4Și când se va duce să se culce, înseamnă-ți locul unde se culcă. Apoi du-te, descoperă-i picioarele, și culcă-te. Și el însuși îți va spune ce să faci."
5Ea i-a răspuns: "Voi face tot ce ai spus."
7Boaz a mâncat și a băut, și inima-i era veselă. S-a dus și s-a culcat la marginea unui stog. Rut a venit atunci încet de tot, i-a descoperit picioarele, și s-a culcat.
8La miezul nopții, omul s-a speriat; s-a plecat, și iată că o femeie era culcată la picioarele lui.
9El a zis: "Cine ești tu?" Ea răspuns: "Eu sunt Rut, slujnica ta; întinde-ți poala hainei peste slujnica ta, căci ai drept de răscumpărare." |
|