Deconectat |
RE: Edifică-l pe cel ce-a scris înaintea ta |
anny (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9347. Postat la 14/03/2011 00:33 - 5164z23h17m |
|
|
Dumnezeu să te binecuvinteze frate Lică cu o inimă bună și plină de pace.
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
alexandra (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9365. Postat la 14/03/2011 16:44 - 5164z7h6m |
|
|
Domnul sa te binecuvinteze sora Anny,Dumnezeu sa iti dea putere si biruinta prin viata aceasta. Si sa-ti calauzeasca pasii. |
|
Deconectat |
samuel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9754. Postat la 25/03/2011 18:45 - 5153z5h5m |
|
|
Domnul să te Binecuvinteze, sa te calauzeasca in drumul tau ....in pasi tai...si in toate lucrurile tale, sora Alexandra Domnul Sa Te BINECUVINTEZE
SAMY |
|
Deconectat |
ciprus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9787. Postat la 26/03/2011 21:35 - 5152z2h15m |
|
|
El Shadai sa te cuvinteze de bine sa faca sa straluceasca fata Lui peste tine si sa iti de-a pacea pentru totdeauna in numele fiului Sau Samuel.
Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!! |
|
Deconectat |
Plidia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10349. Postat la 15/04/2011 15:16 - 5132z9h35m |
|
|
Dumnezeu să te binecuvinteze frate Ciprus cu binecuvântările Sale minunate! Shalom!
|
|
Deconectat |
deysimoni (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10661. Postat la 30/04/2011 09:26 - 5117z15h25m |
|
|
Lidiuta cred ca ai ramas la fel de statornica in darul care-l ai de-a recita poezi. Sincer, rau imi pare ca n-am mai ajuns pe la voi sa te mai aud recitind.
Domnul sa te binecuvanteza si sa fi mereu bucuroasa si plina de incredere ca Dumnezeu este cu noi, lucru care ni l-ai exprimat deatatea ori prin poeziile tale.
Pace si Domnu cu tine |
|
Deconectat |
ciprus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13192. Postat la 17/08/2011 02:56 - 5008z21h54m |
|
|
Deysimony Cel Prea'Nalt sa va cuvinteze de bine si sa faca sa aveti cat mai multa activitate pa portal.
Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!! |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13212. Postat la 17/08/2011 16:55 - 5008z7h56m |
|
|
Ciprus fie ca Tatăl să își revarse din binecuvântările Sale peste tine și peste cei dragi ție!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13221. Postat la 18/08/2011 00:04 - 5008z0h47m |
|
|
Wow, așa de demult n-am mai postat pe la subiectele astea!
Domnul să te binecuvânteze Lică pentru tot ce faci pentru noi mai ales aici pe portal !!
P.S. Tocmai am constatat un fel de jubileu pe care-l avem amândoi: tu ai acum exact 600 de postări iar eu 1500. Deci sume rotunde 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13237. Postat la 18/08/2011 22:01 - 5007z2h50m |
|
|
Cuvinte pline de farmec sa-ti clocoteasca in inima si sa zici: ,,Lucrarea mea de lauda este pentru Imparatul!" Ca pana unui scriitor iscusit sa-ti fie limba si un izvor de intelepciune sa-ti fie mintea!
Fi binecuvantat!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
emylas (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13276. Postat la 20/08/2011 11:13 - 5005z13h37m |
|
|
Fie ca iubirea lui Isus sa umple inima,si fiinta ta sa fie plina de prezenta Sa.Fie ca in orice gand,cuvant,privire si fapta Isus Domnul tau,sa fie centrul oricarei actiuni.Mult har!
Crede,roaga-te si lucreaza! |
|
Deconectat |
14589. Postat la 06/10/2011 13:33 - 4958z11h17m |
|
|
emylas cu toate ca nu te cunosc personal, din activitatea ce ai prezentat-o până acum pe forumul portalului am putut vedea iubirea ta pentru Domnul si pentru adevăr. Fi binecuvântat și toate cele bune !
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15610. Postat la 16/12/2011 18:52 - 4887z4h59m |
|
|
Aurelc cunosc în o anumită măsură dăruirea ta pentru lucrarea Domnului și nu pot să spun decât ca El să își reverse binecuvântarea Sa peste tine!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15624. Postat la 17/12/2011 14:52 - 4886z8h59m |
|
|
Multumesc totdeauna lui Dumnezeu pentru tine, caci ne aducem aminte fara incetare de lucrarea credintei tale, de munca dragostei tale si de taria nadejdii tale in Domnul nostru Isus Hristos. 
Dumnezeul pacii sa te sfinteasca El Insusi pe deplin !!! 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15651. Postat la 17/12/2011 22:41 - 4886z1h9m |
|
|
... de multe ori am citit postarile de aici.. da nu prea am inteles ce se intampla pt k nu am citit mai cu atentie .... ce sa faci .. graba strica treaba ..
....si acuma sa nu deviez de la subiect .. Simona .. Domnul Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te intareasca in credinta, El sa te tina in bratul Sau CEl Sfant mereu
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
Plidia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15673. Postat la 18/12/2011 17:10 - 4885z6h41m |
|
|
Surioară Rachel Tatăl să te binecuvinteze și să te ocrotească, să iți dea putere și biruință.. să îți călăuzească pași în drumul vieți tale.. > <
|
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15687. Postat la 19/12/2011 13:30 - 4884z10h21m |
|
|
Soră Plidia eu te astept cu mare drag la versuri să participăm acolo impreună cu toate sorutele de pe aici si binecuvantarea pentru tine,,
,Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească!. Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine!
Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și să-ți dea pacea!Amen!
|
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15692. Postat la 19/12/2011 15:06 - 4884z8h45m |
|
|
Sora Lavinia1, tu, pentru mine esti ca o floare care infloresti aici si prin ce scrii raspandesti parfum...mi-ai fost de multe ori alaturi, si iti multumesc...Se pare ca solidaritatea umana dispare si dintre noi crestinii, insa tu, nu ai uitat nici o clipa ca in Hristos ea ne uneste si in gand, duh si fapta.
Zic dar...inchide ochii, fa-ti liniste in suflet, ma vei vedea cu bratele deschise spunandu-ti: ,,Domnul pacii sa ne ajute ca impreuna sa pasim pe acest taram virtual...si de ce nu cu toti membrii acestuia portal, catre eternitate!"
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
15695. Postat la 19/12/2011 15:48 - 4884z8h3m |
|
|
Domnul să vă binecuvânteze soră Lucia. Aduceți mereu o contribuție pozitivă la moralul forumiștilor și la conținutul portalului 
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15707. Postat la 19/12/2011 21:48 - 4884z2h2m |
|
|
Dumnezeul lui Avraam, Isac și Iacov, să fie cu tine frate Ovidiu, tu ști că nu știu cum să grătulez pe cineva pe care-l iubesc, mă simt obligat să împrumut din Sfânta Scriptură, un cuvânt pe care-l iubesc la fel ca și pe tine. Pentru tot ce ai făcut și pentru tot ce faci doresc să se întâmple așa:
1. Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov,
2. să-ți trimită ajutor din locașul Său cel Sfânt, și să te sprijinească din Sion!
3. Să-Și aducă aminte de toate darurile tale de mâncare, și să primească arderile tale de tot! (Oprire.)
4. Să-ți dea ce-ți dorește inima, și să-ți împlinească toate planurile tale!
5. Atunci noi ne vom bucura de biruința ta, și vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ți asculte toate dorințele tale!
6. Știu de acum că Domnul scapă pe unsul Său, și-i va răspunde din ceruri, din locașul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui. Psalmul 20.
Cu mult respect; moșu Nică.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|