Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 3 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Deconectat RE: stsfeta
fullban5
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
7794. Postat la 01/02/2011 20:00 - 5205z3h38m
SHLOM Frate Ciprus ,iti multumesc pentru stafeta.:
Voi incerca sa fiu foarte scurt si sincer:
1.Ma trag dintr-o familie de 16 copii ,13 in viata 3 morti,eu sunt al 12-lea
2.am 34 de ani din care 25 la credinta sfintilor data odata pentru totdeauna
3.Sunt casatorit de sapte ani si ma binecuvintat Domnul cu doi copii,o fetita si un baietel si sper sa mai vina si alti ca sunt o binecuvintare de la Domnu
4.Imi place sa recit poezii,sa invat si sa implinesc
5. Nu-mi place minciuna si fatarnicia
Predau stafeta lui fratele Marcy

Mesia sa ne lumineze pe toti

Mesia sa fie in inimile noastre
Deconectat RE: Ștafeta
marcy
7869. Postat la 02/02/2011 19:04 - 5204z4h34m
M-am nascut intr-o familie de simbatari acum 41 ani. Sintem 8 frati. Imi place sa citesc carti religioase , imi place dreptatea si urasc minciuna de orice fel .Salom DUMNEZEU sa fie in inimile noastre .
Predau stafeta fratelui Daniel Feurdean.

Avram_76
7916. Postat la 03/02/2011 18:41 - 5203z4h57m
Marcy, fratele Daniel Feurdean, nu doreste sa participe la aceasta stafeta, din diverse motive, motive pe care nu am sa le enumar.Asadar, propuneti ca stafeta sa fie preluata de altcineva.
Domnul aiba mila de noi.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
marcy
7920. Postat la 03/02/2011 19:12 - 5203z4h26m
Predau stafeta fratelui geana. DOMNUL sa fie binecuvintat

geana
7979. Postat la 04/02/2011 18:23 - 5202z5h15m
mam nascut si crescut pina la 23 ani pe meleagurile bucovinei mai ales in com. Marginea jud.Suceava,intro familie de neoprotestanti de 25 de ani in urma am ajuns inpreuna cu familia adica parinti sa cunoastem adevarul pe deplin sunt stabilit in Timis am 45 ani si o familie de 5 copii care toti respectam Legea ,Porunca si Sarbatorile Lui Yhwh Elohim si tinem Marturia Lui Yesua Mesia,imi place dreptatea si urasc minciuna si smecheria,imi place sa citesc totul despre crestinism dar mai mult despre Istoria lui Israel si imi mai place de copil Poiezia si cine ma cunosc stiu caci poieziile mele sunt foarte lungi ca text.
As dori sa predau stafeta fratelui Dinu,Yhwh Elohim sa-l binecuvinteze Amen

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
Dinu
7989. Postat la 04/02/2011 22:25 - 5202z1h12m
Va multumesc frate Geana pentru stafeta daruita, insa eu am mai postat la acest subiect pe prima pagina la postarea nr. 5604 / 12.12.2010. Atunci am fost criticat de administratie ca am scris romane, sper sa nu fiu criticat si acum.

Predau stafeta lui ,,gershom"

Pace tuturora! Si nu uitati: Ultimul cuvant nu noi il avem despre noi, ci Dumnezeu!

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Aurelc
7991. Postat la 05/02/2011 02:50 - 5201z20h48m
Îmi cer scuze că intervin, să nu-mi luați această postare ca fiind off-topic, ci ca o completare, deoarece eu am început acest joc și constat că nu am scris de la început acest amănunt. în mod intenționat am început acest joc cu 5 lucruri despre cel ce este invitat pentru ca să existe posibilitatea să se scrie de mai multe ori. În principiu, v-am spus că nu vi se cere absolut nici un detaliu privat sau lucruri pe care nu vreți să le știe oricine despre voi sau familie sau care este numele adevărat...etc, ci amănunte despre voi, lucruri care considerați că vă deosebesc de alții, hobby-uri, vise de viitor, lucruri sau acțiuni ce vă deranjeză, etc. Deci frate Dinu dacă vrei să revii asupra postării de mai sus și să scrii 5 lucruri despre tine e ok, dacă nu, va trebui să propună fratele geana cine să fie următorul.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Dinu
8001. Postat la 05/02/2011 22:47 - 5201z0h51m
Si acum să mai spun repede încă 5 vorbe despre mine:

1)- îmi place să privesc la rotițele unui ceas mecanic cum se învârt. Mă regăsesc ca fiind un dinte din acel angrenaj. Mă fascineaza acest peisaj. Sunt inteprinzator. Visez visuri reale!
2)- nu mă consider ca fiind un cântaret, ci sunt un om care cântă.
3)- încerc să fiu statornic și echilibrat în tot ceia ce fac.
4)- nu sunt teolog si nu am inclinatii inspre acolo. Incerc sa armonizez scripturile si sa pastrez calea de mijloc. Nu imi plac extremele!
5)- sunt fericit, si vreau sa transmit si altora secretul fericirii! Acestora le pun o conditie: ,,Fii sincer!"

Fiti binecuvantati de Domnul!

Predau stafeta fratelui ,,gershom".

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
gershom
8025. Postat la 06/02/2011 14:18 - 5200z9h19m
Unii au afirmat că nu le place să vorbească despre ei - ce sa mai zic eu smiley Totuși câte ceva despre mine:

1. Și eu am avut fericirea să fiu născut într-o familie de sâmbătari
2. Sunt căsătorit
3. În școală mi-au plăcut mult limbile străine, (acum cunosc engleza destul de bine). Mi-amintesc căci prin clasa a șasea, odată profesoara de franceză m-a scos afară din clasă după ce am comentat la primirea notei nouă (în loc de zece) după ce am fost ascultat la o lecție smiley
4. M-aș caracteriza ca o persoană sociabilă, cu simțul umorului. Î-mi place să-mi dreg cuvintele cu "sare", (numai căci nu întotdeauna nimeresc cantitatea potrivită, când pun prea multă, când prea puțină, iar câteodată mai scap și zahăr) smiley
5. În credință, am o orientare de mijloc, de căutare a păcii și compromisului (bineințeles în limite biblice acceptabile) în locul divergențelor și al despărțirilor. Oricare ''credincios'' care crede în mântuitorul Isus Hristos, î-mi este frate și soră, fie el de la penticostali, baptiști, adventiști, creștini după evanghelie etc. Pot să discut, să mă rog și să cânt cu el/ea - numai așa voi avea ocazia să semăn și zidesc ceva.

Doresc ca Domnul Dumnezeu să binecuvinteze pe toți care poposesc pe acest portal, și să le îndrepte pașii și gândurile spre lucrurile divine, spre mântuire.

Predau ștafeta fratelui Pedro.

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Pedro V
8145. Postat la 08/02/2011 16:52 - 5198z6h46m
Sa aveti Pacea Domnului Isus Hristos.!.
Multumesc frate Gershom ,Isus Hristos sa iti Binecuvanteze familia si pe tine.

1- Majoritatea am scris sau o sa scriem despre noi,si eu spun caci trebuie incepand cu mine, trebuie implinit Matei 5:16,si sa ne facem o verificare sincera ce au vazut si ce o sa vada oamenii prin purtarea noastra pana in prezent si viitor.
2- Am frica de Dumnezeu mare.
3- Imi place Toata Biblia si temelia CUvantului pentru mine este: ,,...caci Despartiti de Mine NU puteti face NIMIC. ''(Ioan.15:5).!.
Cine intelege sa inteleaga ca suntem NIMIC fara Isus Hristos.
4-Sunt nascut intr-o familie crestina care a luptat,lupta si va lupta pentru Credinta data Sfintilor odata pentru Totdeauna asa dupa cum spune Scriptura ,adica in Tot Adevarul,toate prin Isus Hristos si Duhul Sfant.
5- Imi place sa-l vestesc pe Isus Hristos si jertfa Sa care mi-a adus mantuirea mie, celor ce cred in El, si implinesc Cuvantul Sau din Scriptura.
Nu pun granite intre oameni sau culte,pentru ca DUmnezeu ne-a poruncit sa il vestim la orice faptura,deci ma bucur cu frati penticostali,adventisti, baptisti, iehovisti ,ortodoxi ,pentru care Isus Hristos si-a dat viata .
Imi place cantarile,rugaciunile si lucrarile Duhului Sfant ,asa ma invata Adevarul.
6- Locuiesc in judetul Timis ,oras Faget strada Batesti nr:8,si sunt la facultatea anul 3.

Dumnezeul lui Israel sa va Binecuvanteze din SIon.!.

Predau stafeta fratelui ,,Daniele ''.!.

Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
daniele
8174. Postat la 08/02/2011 21:16 - 5198z2h22m
Pace, frate Pedro V! Multumesc pentru Stafeta.
1.M-am nascut intr-o familie de SAMBATARI,
2.Am ales sa merg la penticostali,acolo am primit botezul in apa si cu Duhul Sfant,insa Mucul care fumega in mine s-a aprins si nu mi-a dat pace si m-
am decis sa urmez calea credintei adevarate, spun inca o data DRAGOSTEA fratilor,de fapt a lui Dumnezeu, m-a atras.
3.Sunt casatorit si am un baietel.
4.Imi place sa evanghelizez orcarei fapturi si sa traiesc ceia ce spun,Dumnezeu sa ma ajute.
5.Iubesc din toata inima chiar si dusmanul si nu depun efort pentru acest lucru,nu pot respinge pe nimeni chiar daca nu este de aceias parere cu mine.
Predau stafeta fratelui "dumitruh"
MARANTA!Domnul sa va binecuvinteze pe toti.

Vine Domnul !!!
abdon
11148. Postat la 18/05/2011 11:52 - 5099z12h46m
Cred, ca ar fi frumos sa ii solicitam pe noii veniti la stafeta, sa ii cunoastem un pic !? Cornel B, Andrew, Nelutu, Nikky, Lavinia 1 ... .

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Aurelc
11152. Postat la 18/05/2011 13:43 - 5099z10h55m
Eu cred că potrivit ar fi ca fratele daniele să propună pe altcineva din moment de dumitruh nu s-a prezentat de atâta timp... Așa că daniele, fă bine și alege pe altcineva să continue ștafeta smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
daniele
11153. Postat la 18/05/2011 13:50 - 5099z10h48m
Predau STAFETA surori Lavinia 1.Fr. Lica, scuzati, nu am mai intrat de mult.

Vine Domnul !!!
Lavi
11197. Postat la 19/05/2011 12:38 - 5098z11h59m
O.....o stafeta !!!smileyacest lucru imi aduce aminte de copilarie cand alergam la un joc cu un baț in mana si trebuia sa-l inmanez unui copil si el la randul lui altui copil si tot asa... ce este interesant la acest joc ,ca este format din doua coloane de copii si cei care alearga mai repede castiga si toti ,absolut toti au o tinta sa prinda bațul.smiley am facut o mica prezentare a Stafetei smiley
Sa scriu si eu putin despre mine ... am 33 de ani sunt casatorita de mutisor ... am 5 copilasi frumusei 4 fete si un baiat el este cel mai mic , am o casatorie frumoasa si Binecuvantata,decand sun in aceasta credinta a apostolilor Domnului Yahsuah nu am dus lipsa de nici un bine,in necazuri am avut parte de mangaierea Singurului Elohim (Dumnezeu)prin Yahshuah (Isus) El este stanca tare si nici un necaz nu este prea mare ,prin El am biruinta.Cred cu tarie ,ca este o singura Cale si ca putini sunt cei ce o afla ,am luat exemplu de la un atent carturar care asculta cuvintele Domnului Yahsuah (Isus,),L-a întrebat: "Care este cea dintâi dintre toate poruncile?"
Isus i-a răspuns: "Cea dintâi este aceasta: ,Ascultă Israele! Domnul, Dumnezeul nostru, este un singur Domn;'
. și: ,Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău, și cu toată puterea ta'; iată porunca dintâi.

Pe a doua asemenea primei sa-mi iubesc aproapele ,si sa cred cu tarie ca nu sunt departe de Imparatia cerurilor
La aceasta suntem cu totii chemati. Sa fiti Binecuvantati!Amen.
Predau Stafeta sorei Nikky.

Aurelc
11198. Postat la 19/05/2011 12:52 - 5098z11h46m
Mulțumim soră Lavinia1 pentru detaliile oferite. Aș avea rugămintea pentru sora Nikky și pentru următorii să prezinte cele 5 puncte succesiv și unul sub altul așa cum s-a început pe prima pagină acest joc smiley
Binecuvântări vă doresc tuturor

Nikky
11203. Postat la 19/05/2011 16:30 - 5098z8h8m
Va salut cu pacea Domnului si va multumesc pentru invitatie !

1. Din viata mea pana L-am intalnit pe Domnul, nu as avea ce va spune decat ca am trait o viata lumeasca , dupa poftele inimii, mi-am cumparat tot ce mi-am dorit, am urcat pe scara sociala si de aici m-a scos Domnul, slavit sa-I fie Numele!

2. Contrar gandirii crestinesti, ca ceea ce primim e o binecuvantare si un har, eu consideram ca merit pentru ca eram un om muncitor si responsabil. Am trecut prin toate cuptoarele posibile si imposibile si asta mi-a zidit caracterul. Mai tarziu, am vazut si am inteles ca mana Domnului m-a pazit si m-a scos din toate, pentru care lucru, Il slavesc ca-I vrednic de lauda!

3. Am fost fiica risipitoare a Tatalui , care a nesocotit darurile Sale fara pret , dar m-am intors , mi-am cerut iertare, m-a iertat si pot spune " Te iubesc din inima , Doamne, taria mea!"

4. Am inteles din Cuvant, ca suntem chemati la sfintenie si vreau ca Duhul Sfant sa ma calauzeasca spre adevar, ca in fiinta mea, sa se contureze chipul Fiului preaiubit.

5. Am facut botezul in AZS , n-am citit cartile sorei White, am vazut si auzit lucruri care nu reflecta adevarul biblic , am cautat sarbatorile Domnului si asa v-am gasit pe dvs.

Sper sa ne completam reciproc in invatatura si rugaciune si Domnul pe toti !

PS: mentionez faptul ca am facut botezul in biserica AZS pentru ca am gasit Sabatul. Nu am stiut ca in afara de evrei mai tine vreo confesiune ziua Domnului, pana acum.smiley

Predau stafeta " cautatorului "!
cautatorul
11248. Postat la 21/05/2011 09:07 - 5096z15h31m
Buna sa va fie ziua tuturor.

-Ma numesc Ghita, sunt crestin fara denominatiune , nu fac parte din nici un cult .
-Nu am avut si nu am stiut de aceasta carte minunata Biblia pe care o studiez.
-I-mi place sa studiez Biblia intrun mod practic , ma intereseaza invataturile ei practice ,
-Sunt placut impresionat de discutiile de pe forum .
-Am pasiunea de a crea poezii .

Predau stafeta "MonicaFlorica "
ciprus
13193. Postat la 17/08/2011 03:00 - 5008z21h38m
Cautatorule , pt a debloca acesta rubrica utila as spune eu , te rog preda stafeta altui membru .

Sincerely ,
ciprus.

Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!!
cautatorul
13196. Postat la 17/08/2011 07:45 - 5008z16h53m
Buna ziua
Cer scuze ca sa blocat la mine acest joc .Pt . a continua jocul invit sa preia stafeta Anita . Specific am trimes si mesaj pt a instinta invitata .
O zi buna tuturor.
Pagina 3 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164788 vizite unice Powered by PHP-Fusion