Deconectat |
RE: Fetele întreabă - băieții răspund |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5533. Postat la 10/12/2010 18:50 - 5258z4h55m |
|
|
Ce intrebari !?
wow . . . 
chiar astept sa va vad baieti . . aici, cum mai raspundeti? 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5569. Postat la 11/12/2010 16:30 - 5257z7h14m |
|
|
... si eu astept simo.. dapoi pana acuma vad ca nimeni nu vrea sa imi raspunda...
si apropo de intrebarea surori viorica.. sunt foarte curioasa ce de vor raspunde baietii.. .. haideti baietii .. curaj .. |
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5599. Postat la 11/12/2010 21:36 - 5257z2h9m |
|
|
Draga mea sutioara iubita Rahela ,este foarte frumos versetul de unde ai zis sa citesc,este un lucru adevarat sa nu iti arati dragostea,sa nu scoti dragoste la orce fata,baiat,numai ayuncea cand vine de la Dumnezeu.
sora Viorica sincer nu am de unde stii de ce se tem feteele ca nu sunt fata ),dar cred ca se tem sa nu aiba un barbat rau,etc............dar in general baieti au frica aceasta cum spune si scriptur,este o binecuvantare de la Dumnezeu ca un barbat sa aiba o nevesta sanatoasa(stiti la ce se refera scriptura)
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
5622. Postat la 12/12/2010 14:34 - 5256z9h10m |
|
|
cum adica sa nu imi arat dragostea? versetul spune sa nu starnesc... fii mai explicit... ca nu inteleg... si inca ceva.. ... fi mai atent inca odata la cum scri...    |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5656. Postat la 12/12/2010 18:34 - 5256z5h10m |
|
|
Fetele se tem ca discrepanta dintre visul format inca din copilarie, despre 'printul' vietii lor, sa nu fie una foarte mare fata de realitatea concreta a lui. )
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
5771. Postat la 15/12/2010 16:16 - 5253z7h29m |
|
|
.. nu ma mai lamureste nimeni in legatura cu versetul pe care l-am postat? :( |
|
Deconectat |
claudia t (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5772. Postat la 15/12/2010 18:25 - 5253z5h19m |
|
|
se pare ca baietii fug de acest subiect:))
And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love! |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5774. Postat la 15/12/2010 19:22 - 5253z4h22m |
|
|
Nu fug . . . fetelor!!!!!!! :o
Dupa parerea mea nu stiu cum sa raspunda la intrebari :D ,ma gandesc ca se documenteaza mai intai si apoi . . . o sa ne raspunda . . . sa speram! ;)
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
5776. Postat la 15/12/2010 20:09 - 5253z3h35m |
|
|
:))... nici nu stiu ce sa inteleg .. din tacerea lor... ca practic si tacerea e un raspuns.. oricum.. nu imi pierd speranta ca poate poate ma mai lamureste cineva.. :) |
|
Deconectat |
alin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5779. Postat la 15/12/2010 21:52 - 5253z1h53m |
|
|
Nu am citit din ce ati scris mai sus..dar ce fel de intrebare ati spus? |
|
Deconectat |
5782. Postat la 15/12/2010 22:17 - 5253z1h27m |
|
|
ce vrea sa spuna imparatul Solomon in Cantarea Cantarilor cap 8 versetul 4
''Vă rog fierbinte, fiice ale Ierusalimului, nu stârniți, nu treziți dragostea,
până nu vine ea. ''.... ? ... asta e intrebarea... |
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5783. Postat la 15/12/2010 22:18 - 5253z1h26m |
|
|
Rachel a scris
ce vrea sa spuna imparatul Solomon in Cantarea Cantarilor cap 8 versetul 4
''Vă rog fierbinte, fiice ale Ierusalimului, nu stârniți, nu treziți dragostea,
până nu vine ea. ''.... ?
symy a scris
Ce intrebari !?
wow . . .
chiar astept sa va vad baieti . . aici, cum mai raspundeti?
claudia t a scris
se pare ca baietii fug de acest subiect  )
Ce vă agitați atâta fetelor? Băieții nu se prea înghesuie să răspundă căci întrebarea nu este adresată lor, ci fetelor (Vă rog fierbinte, fiice ale Ierusalimului...)
Băietii au probleme să răspundă și când ar fi în cauză să răspundă, d-apoi altădată . Faceți , ce faceți și tot băieții cad de vină .
Probabil și dacă treburile la bucătărie nu ies bune, tot băieții trebuie să dea socoteala.
Cred că fetele ar trebui să răspundă la întrebare prima dată, și poate atunci se va gasi și cineva dintre băieți să-și dea cu parerea (dar nu contați  )
Shalom |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5787. Postat la 16/12/2010 08:31 - 5252z15h13m |
|
|
Cânt Cânt 8:4 are mai multe semnificații, dar referitor la cea semnificația la propriu aș spune că se referă la persoanele tinere, cărora le recomanda și le ruga să nu încerce să se îndrăgostească sau să-și caute iubit/iubită până când nu vine vremea când simt că se pot căsători. (Știți și voi bine moda pe care o au toți adolescenții de aș-i căuta gagic și gagică încă de pe la 12-13 ani.) Asta de obicei le aduce dezamăgiri mai târziu și încearcă mai apoi să-i sfătuiască pe cei mai tineri ca ei (așa cum a scris și Solomon) să nu le repede greșelile... zararnic, pt că fiecare crede că știe ce face. Aici se potrivește tare bine maxima asta: Experiența ne învață că oamenii nu învață nimic din experiența altora... 
alin a scris: Nu am citit din ce ati scris mai sus..dar ce fel de intrebare ati spus?
  Alin, ce ai scris tu mai sus seamănă cu ce a spus cineva care a întârziat la o ședință cu mai multe persoane. Și intrând în mijlocul discuției a ținut să spună ce avea de spus "Eu nu știu despre ce discutați, dar vă spun de pe acum că nu sunt deacord! " Sau era șa de greu să dai un click pe pagina anterioară ? 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
alin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5790. Postat la 16/12/2010 12:52 - 5252z10h52m |
|
|
Aurelc a scris:
" Sau era șa de greu să dai un click pe pagina anterioară ? :)
Ovi am dat clik, pe toate trei pagini dar la cate intrebari sau pus, mi-a pierit pofta de citit...Rachel mersi ca ai scris-o inca o data!
nu stârniți, nu treziți dragostea, până nu vine ea. ''.... ?
Mai pe scurt: nu cauta dragostea daca ea nu te cauta pe tine! Toate au un timp si o vreme. |
|
Deconectat |
5799. Postat la 16/12/2010 16:13 - 5252z7h31m |
|
|
gershom a scris :Ce vă agitați atâta fetelor? Băieții nu se prea înghesuie să răspundă căci întrebarea nu este adresată lor, ci fetelor (Vă rog fierbinte, fiice ale Ierusalimului...)
Băietii au probleme să răspundă și când ar fi în cauză să răspundă, d-apoi altădată. Faceți , ce faceți și tot băieții cad de vină .
Probabil și dacă treburile la bucătărie nu ies bune, tot băieții trebuie să dea socoteala.
Cred că fetele ar trebui să răspundă la întrebare prima dată, și poate atunci se va gasi și cineva dintre băieți să-și dea cu parerea (dar nu contați )
-- versetul practic nu e intrebare ci mai degraba un indemn... bineinteles adresat fetelor..(Vă rog fierbinte, fiice ale Ierusalimului...) dar eu voiam sa aflu parerea voastra in legatura cu acest verset... ...
multumesc foarte mult pentru raspunsuri ..baieti... 
si app: la intrebarea surorii viorica nu mai raspunde nimeni... ?
viorica a scris : de ce credeti ca se tem fetele in viata asta ? spun fete in general toate fetele indiferent de credinta nu numai surori ... |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5877. Postat la 18/12/2010 22:09 - 5250z1h36m |
|
|
viorica a scris : de ce credeti ca se tem fetele in viata asta ? spun fete in general toate fetele indiferent de credinta nu numai surori ...
Așa... ca un gând fără noimă, aș zice și eu că un răspuns la acea întrebare ar putea fi: Se tem că nu le va lua nimeni de soții și o să îmbătrânească așa, nemăritate. Probabil că m-am inspirat din zicala " se grăbește ca fata la măritat" ... ) E destul de greu să știi de ce se tem fetele la modul genral în lumea asta, când sunt atâtea feluri de oameni, implicit de fete...
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
daniele (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5948. Postat la 19/12/2010 17:18 - 5249z6h27m |
|
|
Eu cred ca teama cea mai mare la fete este sa nu fie mimtite de baieti atunci cand se imprietenesc cand le spune atatea lucruri frumoase....nu-i asa fetelor...spuneti ca am nimerit-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5954. Postat la 19/12/2010 17:50 - 5249z5h54m |
|
|
Rachel. Acele cuvinte: nu starniti dragostea se adreseaza fetelor frumoase care-si fac o fotografie ca a ta. Cum sa nu starnesti dragostea cand arati astfel si-o si mai arati. Sa fii iubita, ca esti frumoasa si .............sti s-o arati.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
daniele (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5979. Postat la 19/12/2010 21:11 - 5249z2h33m |
|
|
Valentina FETELE INTREABA,BAIETII RASPUND! |
|
Deconectat |
viorica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6333. Postat la 31/12/2010 18:39 - 5237z5h6m |
|
|
Avram_76 a scris:
Fetele se tem ca discrepanta dintre visul format inca din copilarie, despre 'printul' vietii lor, sa nu fie una foarte mare fata de realitatea concreta a lui.  )
Bravo frate Avram _76 esti un bun observator al surorilor intradevar visul pe care și-l face o fata despre,, Domnul Perfect '' este un vis greu de indeplinit nu vreau sa fac off topic sa ma certe moderatorul as avea mai multe de scris
nu sunt de acord cu raspunsul Fratelui Aurelc dar poate ca el a intalnit astfel de fete
si Fratele Daniele are dreptate !!!
Acum alta intrebare ...
Cum vreti sa fie ,, Doamna Perfecta'' ????     |
|