Deconectat |
RE: Băieții întreabă,fetele răspund. |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5570. Postat la 11/12/2010 16:42 - 5257z7h6m |
|
|
viorica a scris:
....
iar sa apelezi la prieteni nu mi se pare corect ,o sa va spun eumai incolo de ce ... 
nici mie nu mi se pare corect sa apelezi la prietenii .. pentru ca de multe ori.. prietenii pot fi invidiosi si pot spune niste lucruri care nu iti convin.. si poate care te fac sa te indepartezi de persoana pe care o placi.. asa ca mai bine sa o cunosti tu personal decat prin intermediul prietenilor.. 
baieti.. alta intrebare...  |
|
Deconectat |
viorica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6663. Postat la 07/01/2011 15:17 - 5230z8h31m |
|
|
heiii baieti !!!!TREZIREA !!!!! ALTA INTREBARE   |
|
Deconectat |
DaniEl (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6690. Postat la 08/01/2011 18:02 - 5229z5h46m |
|
|
k tot ne-ati provocat, acuma spuneti-ne voi ce apreciaza o fata cel mai mult la baiat?
"Dragostea fara adevar insala, iar adevarul fara dragoste omoara" |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6729. Postat la 09/01/2011 18:39 - 5228z5h9m |
|
|
Ce apreciez eu cel mai mult la un baiat !?
Nu pot generaliza,dar spun din punctul meu de vedere:
Un om cu valori morale concepute pentru eternitate,care nu ignora prezentul,dar nici viitorul;
Un om care planuie viitorul si traieste prezentul cu dorinta de-al intalni pe Dumnezeu;
Care isi administreaza cu credinciosie ceea ce i-a incredintat Domnul(sa slujeasca celor din jur)
Un om plin de dragoste sfanta si afectos fata de parinti si toti membrii familiei lui,acest lucru dovedeste ca va fi plin de afectiune fata de familia pe care o va intemeia.
Sa detina spiritul de responsabilitate,care ma va face sa inteleg ca este in stare sa rezolve o sumedenie de probleme;
Frumusetea lui sa nu fie cea exterioara(chiar daca este)ci mai degraba sa se vada din 'nauntru in afara,frumusetea caracterului,personalitatii si nu in ultimul rand frumusetea spirituala;
Intelepciunea si priceperea sa-l insoteasca;
Sa iubeasca intr-un cuvant tot ce inseamna dumnezeire si cu siguranta voi fi fericita ! 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
6746. Postat la 10/01/2011 09:14 - 5227z14h34m |
|
|
multumesc de raspuns symy. ai gusturi alese. sa inteleg ca acesta ar fi " Domnul Perfect" pentru tine. .
|
Deconectat |
6757. Postat la 10/01/2011 17:03 - 5227z6h45m |
|
|
eiii daca tot v-am starnit interesul pt. intrebari musai sa raspundem 
-- maturitate spirituala si caracter crestin (din moment ce va fi capul familiei lui aceasta calitate o punem in fruntea listei )
-- mediu familial bun (sau dorinta de a cladi unul ,cum se poarta cu copii in general daca stie sa se faca iubit de copii )
--viziune pentru viitor (care stie ce doreste sa faca in viata lui si a voastra )
--responsabilitate financiara (sa nu fie risipitor dar nici zgarie branza )
-- si s-o iubeasca nu asa cum spun uni ,,vai draga dar nu pot trai fara tine " nu persoana fara de care nu poti trai ,ci persoana cu care poti trai te poate intelege si te mangaie nu in sensul fizic , langa care nu te plictisesti 
s-o iubeasca neconditionat dar la fel trebuie si ea pe baiat sa-l iubeasca
aa ... si as adauga si putina actractie fizica     |
|
Deconectat |
nadia_mol (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6809. Postat la 11/01/2011 21:13 - 5226z2h35m |
|
|
Dumnezeu sa ocupe in viata lui primul loc ...si apoi ce mai apreciez la un baiat =sa asculte muzica de bun gust+sa stie de gluma |
|
Deconectat |
6812. Postat la 11/01/2011 21:58 - 5226z1h51m |
|
|
.. raspunsul poate varia de la o parsoana la alta si ca sa raspund la intrebarea adresata de fr daniel... sa vedem.. sa ma gandesc ce apreciez eu cel mai mult la un baiat ... poi :
- in primul rand apreciez faptul ca baietii sunt credinciosi, curajosi, au simtul umorului, sunt devotati, de cele mai multe ori inspira incredere, si ar mai fi.. dar ... acuma pe moment nu mai stiu.. |
|
Deconectat |
6833. Postat la 12/01/2011 13:45 - 5225z10h4m |
|
|
mai cred ca in graba sa raspund eu n-am inteles bine intrebarea    
ce sa-i faci cu babele care au ochelari
eu am raspuns cum as vedea pe ,,Domnul Perfect"
DaniEl a scris:
k tot ne-ati provocat, acuma spuneti-ne voi ce apreciaza o fata cel mai mult la baiat? 
acuma trebuie sa raspund corect,pot sa spun si eu ce apeciez la un baiat in calitate de viitoare soacra pe cand o fi vremea 
-credincios ,veselia si umorul ,sinceritatea,modestia ei si daca e un pic si dragut atunci e ok 
si o sa scriu sice nu apeciez
-- guraliv si laudaros , smecherasi cei care is etaliaza telefoanele ,ochelari de fite si masinile
frizurile de revista socante  
aventurieri azi cu una maine cu alta si tot asa  sper sa nu va suparati dar am vazut si asemenea specimene prin adunarile noastre |
|
Deconectat |
6869. Postat la 13/01/2011 16:37 - 5224z7h11m |
|
|
  bravo surorilor. frumoase raspunsuri.
si hazlii unele
multumesc!
|
Deconectat |
6871. Postat la 13/01/2011 16:46 - 5224z7h2m |
|
|
.. alta intrebare    |
|
Deconectat |
Aurelia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6965. Postat la 16/01/2011 18:23 - 5221z5h25m |
|
|
DaniEl a scris:
sa raspund si eu la intrebare dar eu nu mai sunt fătuca sunt o mama cu patru fete 
ce apreciez eu?
sa vedem sa fie credincios, cu bun simt ,respectuos cu parinti si bunici lui dar si cu fetele
si sa stie sa vb in societate sa nu fie guraliv adica  |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6972. Postat la 16/01/2011 20:56 - 5221z2h52m |
|
|
Daca ar fi sa va casatoriti cu un baiat pe ce loc ati pune situatia lui financiara ? Pentru ca vad ca fetele din ziua de azi ma refer la cele din lume pun acest aspect pe Lok 1.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
6975. Postat la 16/01/2011 21:14 - 5221z2h34m |
|
|
... poi.. situatia lui financiara nu ma incalzeste cu nimic . sa zic asa. banii nu pot sa ofere dragoste,... nu stiu pe ce loc as pune situatia lui financiara, din moment ce este harnic cred ca e in stare sa isi intretina viitoarea familie |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6976. Postat la 16/01/2011 21:20 - 5221z2h29m |
|
|
Ma bucur sa aud sora rachel o asfel de parere pentru ca asta este diferenta pentru cei care iubesc numele Domnului dau valoare unor lucruri cu adevarat cu valoare cum ar fii: o inima buna , blanda si nu in ultimul rand Iubitoare -- pentru ca acestea sunt adevarate comorii care vor tine o vesnicie nu cele trecatoare 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6979. Postat la 16/01/2011 21:42 - 5221z2h7m |
|
|
In dragostea adevarata,situatia financiara ramane in urma,o persoana cu adevarat credinciosa este si va fi o binecuvantare...iar cine nu stie,eu cred ca pretentiile in viata crestina sunt doar pe plan spiritual: "Cauta mai intai Imparatia si toate vor veni pe deasupra..." 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
Aurelia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7063. Postat la 18/01/2011 17:27 - 5219z6h21m |
|
|
viorica a scris:
 eiii daca tot v-am starnit interesul pt. intrebari musai sa raspundem
-- maturitate spirituala si caracter crestin (din moment ce va fi capul familiei lui aceasta calitate o punem in fruntea listei )
-- mediu familial bun (sau dorinta de a cladi unul ,cum se poarta cu copii in general daca stie sa se faca iubit de copii )
--viziune pentru viitor (care stie ce doreste sa faca in viata lui si a voastra )
--responsabilitate financiara (sa nu fie risipitor dar nici zgarie branza  )
-- si s-o iubeasca nu asa cum spun uni ,, vai draga dar nu pot trai fara tine " nu persoana fara de care nu poti trai ,ci persoana cu care poti trai te poate intelege si te mangaie nu in sensul fizic , langa care nu te plictisesti 
s-o iubeasca neconditionat dar la fel trebuie si ea pe baiat sa-l iubeasca
aa ... si as adauga si putina actractie fizica    
FRATE COSTI UITE EU CITEZ postarea sorei Viorica care a postat mai sus ,tinand cont ca sunt casatorita ca si sora mi-a placut raspunsul ei si sunt in asentimentul ei ,sper sa fi multumit 
daca observi vei vedea ca sora le-a asezat intr-o ordine foate buna si cu comentari la fel de bune  |
|
Deconectat |
flower (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7104. Postat la 18/01/2011 23:02 - 5219z0h47m |
|
|
Am să răspund și eu la întrebarea lui costy,pentru că am ajuns cam târziu la subiectul ăsta ca să răspund și la întrebările dinainte!
Situația financiară, pentru mine inseamnă doar partea vopsită frumos a gardului în spatele căruia poți descoperi buruieni, deci vreau să zic că nu m-ar interesa nicidecum situația lui financiară ci caracterul lui și dorința de a fi mai aproape de Dumnezeu! Dacă îl are în viața lui pe Tatăl,atunci e cel mai bogat! |
|
Deconectat |
7488. Postat la 28/01/2011 19:05 - 5209z4h43m |
|
|
baieti asteptam alta intrebare ....  |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8210. Postat la 09/02/2011 18:36 - 5197z5h13m |
|
|
Cred ca sunt si eu acceptat in randul baietilor, desi sunt casatorit ( barbat ).
Sora Viorica , multumesc de imbarabatari, ideea este, daca tot se vorbeste de flirt, de tineri, casatorie, pentru a nu se pierde "copii poporului lui Dumnezeu", si sa meraga dupa copii Canaanului, sau a Babilonului, ... Feteleor ati fi de acord sa se ceara administratiei sa faca o rubrica, un subiect, pe forum de intalnire si cunoastere a tinerilor sambatari, de exemplu: Adunare de tineret! si acolo sa isi arate ficare baiat, sau fata, darul, ce i-a insamantat mama si cu tata in cap, ce a primit de la Domnul, dar in buna masura, si sa nu se demonstreze unul sau altul, sa nu isi arate salbiciunile, pentru ca asa va fi cunoscuta persoana respectiva, de glumet, de prea sobru, de serios, sau cine mai stie cum? |
|