Deconectat |
RE: Edifică-l pe cel ce-a scris înaintea ta |
russtefan78 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15709. Postat la 19/12/2011 22:00 - 4884z1h38m |
|
|
V-am vazut pe acest forum si m-a impresionat faptul ca sunteti implicat in discutii. Domnul sa va binecuvinteze, sa va dea spor la postat si ani multi ca sa il ajungeti pe Metusala!
Aduți aminte de ziua a șaptea ca să o sfințești ... |
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15750. Postat la 21/12/2011 13:18 - 4882z10h20m |
|
|
Nu te cunosc, dar Domnul sa te binecuvinteze ! 
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15754. Postat la 21/12/2011 14:04 - 4882z9h34m |
|
|
surioara Marcela bun venit printre noi .. Domnul Dumnezeu sa te binecuvinteze si sper ca acest forum sa iti fie de folos 
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15875. Postat la 24/12/2011 17:55 - 4879z5h43m |
|
|
Pe tine te cunosc, Domnul sa te binecuvinteze! (sa nu spui de unde)
Imi este de folos portalul, pentru ca aici ma "chinui sa invat sa scriu romaneste bine".
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
Elena Nasta (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16275. Postat la 07/01/2012 18:20 - 4865z5h18m |
|
|
Pace ! Marcela , nu te cunosc , dar am inteles ca esti mai noua pe forum cum sunt si eu de fapt . Domnul sa te binecuvinteze si sa iti ajute sa progresezi cu scrisul si mai mult de atat doresc ca bunul Dumnezeu sa-ti de putere sa inaintezi pe calea credintei . Fi binecuvantata !
" Daca ai grija de lucrurile care ii sunt dragi lui Dumnezeu si EL va avea grija de lucruruile care iti sunt dragi tie"
(H.Taylor) |
|
Deconectat |
eben-ezer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16958. Postat la 17/02/2012 18:33 - 4824z5h4m |
|
|
CEL PREA INALT sa te binecuvinteze surioara draga,sa.ti dea intelepciune,si dorinta de fi dupa planul Sau!(nu te stiu dar din moment ce postezi sunt sigura ca altii te cunos )
Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.) |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16964. Postat la 17/02/2012 20:44 - 4824z2h53m |
|
|
eben-ezer zic și eu ca Domnul să te binecuvinteze și să facă să lumineze fața Sa peste tine!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16975. Postat la 18/02/2012 14:36 - 4823z9h2m |
|
|
Frate Lica, pentru a privi cu incredere spre viitor avem nevoie de tineri ca tine, exemple de urmat pe calea aceasta ingusta si pe al caror cuvant sa poti conta...Domnul sa te ajute pe mai departe, sa fii tare si sa stai ca un zid in fata furtunilor vietii, desi esti tanar, nu uita, ele te vor maturiza in Hristos!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16985. Postat la 18/02/2012 21:20 - 4823z2h17m |
|
|
Mi-era dor de tine. Ce multe am de recuperat! Lumea nu stă pe loc. Între timp ați mai crescut. Felicitări.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21645. Postat la 14/02/2013 12:51 - 4461z10h47m |
|
|
Soră Valentina, Domnul să vă binecuvânteze cu săntate pentru vârsta ce o aveți și putere de a-L sluji pe El !
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|