Deconectat |
RE: Fetele întreabă - băieții răspund |
DaniEl (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6338. Postat la 31/12/2010 22:06 - 5237z1h21m |
|
|
Doamna Perfecta, e cam greu de preciazat..mai degraba as spune ca nu exista un domn sau o doamna perfecta decat in imaginatia noastra poate.
Deobicei mass-media si unele povesti nemuritoare incearca sa scoata in relief o imagine a omului perfect, dar in realitate nu exista asa ceva. Noi toti avem defecte.
Deaceea exista diferenta dintre vis si realitate,pentru ca (baieti si fete) s-ar putea sa visam imposibilul.
Standardul si criteriul nostru de alegere nu este unul perfect, caci atunci am cauta la nesfarsit.
Ca sa va raspund totusi la intrebare si sa stiti cam la ce se asteapta barbatii v-asi sugera sa cititi Prov.31.12-31
Este un bun reper si un bun punct de orientare pentru voi pe viitor
Fiti binecuvantati!
"Dragostea fara adevar insala, iar adevarul fara dragoste omoara" |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6347. Postat la 01/01/2011 16:42 - 5236z6h45m |
|
|
Este adevărat că este greu de găsit idealul oricărei ființe, dar în scriptură avem un ideal ca model la care trebuie să se tindă: "Sara, care asculta pe Avraam, și-l numea <domnul ei>" (1 Petru 3:1-6).
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6374. Postat la 01/01/2011 22:37 - 5236z0h50m |
|
|
Credeti ca este normal ca fata sa ii ceara unui baiat prietenia in vederea casatoriei,mai ales atunci cand baiatul nu stie nimic despre sentimentele ei?
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6387. Postat la 02/01/2011 10:52 - 5235z12h34m |
|
|
Nu, nu este normal.Normal este ca baiatul sa aibe initiativa in aceasta privinta.
Daca fata are sentimente fata de baiat nu este rau, este chiar indicat sa-i ofere mici indicii despre acest fapt.Daca el nu "raspunde'" se deduc doar doua aspecte;1- fie nu te place si atunci trebuie sa te resemnezi
2- fie e prea 'tolomac", "pampalau", extrem de timid pt. a "raspunde".
Nici in acest caz nu cred ca merita sa insisti, nu cred ca ai vrea de sot un baiat catalogat in acest sens.
Normal este sa "roiasca" in jurul tau baietii datorita credintei tale, a frumusetii tale, a curateniei tale, a harniciei tale.Normal este ca un baiat sa-ti spuna el ca este fascinat de tine si daca si tie iti place de el datorita la aceleasi calitati ce le ai tu, prietenia o sa vina de la sine, apoi si casatoria.Prietenia nu se cere, asta este parerea mea, prietenia se cere doar la gradinita .Logodna se cere si, deasemenea, casatoria propriu zisa.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6388. Postat la 02/01/2011 11:07 - 5235z12h20m |
|
|
symy a scris:
Credeti ca este normal ca fata sa ii ceara unui baiat prietenia in vederea casatoriei,mai ales atunci cand baiatul nu stie nimic despre sentimentele ei?
Nu este normal,dar se pare ca mai nou e la moda ca fata sa ceara prietenia sau mai bine zis fata vine la baiat.
Sentimente avem cu toti,dar acele sentimente trebuie sa fie din ambele parti.
Era o vorba in popor ca se ducea baiatul la pețit și la intrebarea parintilor cumsta treaba cu fata te vrea,da jumatate am rezolvat, eu vreau dar nu stiu daca vrea si ea
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
6391. Postat la 02/01/2011 12:15 - 5235z11h12m |
|
|
Multumesc pentru raspunsuri!
Astept si alte sugesti !!!
Avand in vedere retinerea fetelor crestine,cum . . ." pot oferi mici indicii" . . . baiatului?
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6392. Postat la 02/01/2011 12:20 - 5235z11h6m |
|
|
Uite ce scrie in Ieremia 31;22 u.p :....Caci Domnul face un lucru nou pe pamant: femeia va peti pe barbat.
Daca-i porunca.................................. cu placere? Ce zici. Sa-i mai asteptam sa ne ceara?
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6394. Postat la 02/01/2011 12:23 - 5235z11h3m |
|
|
Ganditiva ce greu era mai de mult cand parintii rezolvau totul , acum totul este mai usor un telefon si se rezolva totul binenteles sentimentele sa fie reciproce , sfatul meu este sa nu se copieze modelul lumii din prezent adica prieteniile si dragostea sa fie saptamanale sau lunare ci sa incercati sa cautati partenerul potrivit dar binenteles cu ajutorului Domnului prin rugaciuni si Domnul va lucra in viata fiecaruia .
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
6395. Postat la 02/01/2011 12:25 - 5235z11h1m |
|
|
Multumesc pentru raspuns , sora Valentina ,dar asteptam un raspuns din punctul de vedere a unui baiat !!!! (sau sunteti baiat?) 
|
Deconectat |
6397. Postat la 02/01/2011 12:32 - 5235z10h54m |
|
|
Symy, acum sa-ti spun eu cum sa faci sa dai cateva indicii?Sunteti experte in asa daca este cazul.Chiar sunt multe indicii care sunt total nevinovate, ex; cauta ocazii sa fii in prezenta lui, poarta-te normal si prietenos.Daca nu ia initiativa, clar, e dus cu pluta sau nu te place. .Uite, un ex. si mai bun, ia Biblia, du-te la baiatul ala si spune-i, "frate, cum intelegi tu versetul asta ?" adica ala care l-a spus valentina   
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
viorica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6398. Postat la 02/01/2011 12:38 - 5235z10h49m |
|
|
EI CE SA MAI ZICI FRATEL AVRAM LE ARE 
BRAVO SYMY DE INTREBARE BAIETI SE TEM SA RASPUNDA SE PARE CA RASPUND DOAR CEI CASATORITI  
DAR AS VREA SI EU MAI MULTE RASPUNSURI LA INTREBAREA CARE AM PUS-O SE PARE CA FRATI NU DAUPAGINA INAPOI SA VADA ALTE INTREBARI  
|
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6406. Postat la 02/01/2011 12:58 - 5235z10h29m |
|
|
Poi noi care suntem casatoriti suntem mai trecuti prin viata 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
6414. Postat la 02/01/2011 13:47 - 5235z9h39m |
|
|
costel_resita dar tot poti sa raspunzi la intrebari  |
|
Deconectat |
6416. Postat la 02/01/2011 15:34 - 5235z7h52m |
|
|
Avram_76 a scris:
Symy, acum sa-ti spun eu cum sa faci sa dai cateva indicii?Sunteti experte in asa daca este cazul.Chiar sunt multe indicii care sunt total nevinovate, ex; cauta ocazii sa fii in prezenta lui, poarta-te normal si prietenos.Daca nu ia initiativa, clar, e dus cu pluta sau nu te place.  .Uite, un ex. si mai bun, ia Biblia, du-te la baiatul ala si spune-i, "frate, cum intelegi tu versetul asta ?" adica ala care l-a spus valentina   
Nu toate fetele sunt experte(cel putin in dreptul meu),asa cum am raspuns si la intrebarea baietilor:eu ma inchid atunci cand sunt in preajma celui care imi place,nu am curajul sa-i spun un cuvant,doar daca el ia initiativa si ma intreaba ceva,atunci eu ii raspund scurt si la subiect.
In acest caz,ce se poate face?
|
Deconectat |
6441. Postat la 02/01/2011 20:16 - 5235z3h11m |
|
|
Cati ai ai?Scuza-mi "nepolitetea" dar sa-ti dau un raspuns bun trebuie sa stiu acest amanunt.
Sora viorica, imi cer scuze ca nu am vazut postarea din pagina anterioara, multumesc pt. aprecieri si, ca sa nu raman dator, vreau sa raspund la intrebare;
"Doamna Perfecta" este chiar la mine acasa smiley)
|
Deconectat |
lavy_carino (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6499. Postat la 03/01/2011 20:54 - 5234z2h32m |
|
|
Unde a fost îngropat Moise?
Căci sfatul este o candelă, învățătura este o lumină, iar îndemnul și mustrarea sunt calea vieții. |
|
Deconectat |
6529. Postat la 04/01/2011 16:27 - 5233z6h59m |
|
|
sunt sigura frate Avram ca "Doamna Perfecta" ai gasit-o caci si "Domnul Perfect" e l-a mine acasa
mai astept raspunsuri de la fratiori sa vad ce cauta ei la o fata    |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6530. Postat la 04/01/2011 16:36 - 5233z6h50m |
|
|
.. sora viorica eu as intreba sa vad..
ce apreciaza fratiorii nostri cel mai mult la o fata!?...  |
|
Deconectat |
6570. Postat la 05/01/2011 19:14 - 5232z4h12m |
|
|
Surorilor sunt doua dimensiuni mari si late, fiecare cu importanta ei.Prima dimensiune e cea fizica.Cu ea intra in contact pt. prima data baiatul, de aceasta dimensiune se loveste prima data ochiul.Ei bine, aici gusturile sunt diverse si nu se discuta.Important este ca acel prim impact sa fie pozitiv, cat de cat.Apoi este dimensinea interioara a fetei care este mult mai importanta.Aici e mult de discutat.Dar asa cum o fata doreste ca iubirea baiatului pt. ea sa fie atat de mare incat sa-si dea si viata pt. ea, tot asa si un baiat doreste ca ascultarea fetei sa fie in toate lucrurile.Din pacate nu prea se intampla ca baiatul sa iubeasca fata in asa fel incat sa-si dea si viata si tot asa nu sunt prea multe care sa asculte IN TOATE LUCRURILE.Din pacate.Dar acesta este idealul.
Raspuns concret, daca baiatul este baiat adevarat si este in stare sa-si faca datoriile de barbat in toate domeniile, el asteapta ca ascultarea femeii sa fie cat mai aproape de desavarsire.
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6572. Postat la 05/01/2011 19:23 - 5232z4h4m |
|
|
... multumesc foarte mult pentru raspuns Fr Avram...  |
|