Deconectat |
Jocuri specifice pentru tabere, etc. |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8436. Postat la 14/02/2011 01:01 - 5192z21h42m |
|
|
Mi-a venit de mai demult această idee în minte, dar se pare că numai acum ajung să v-o expun și vouă...
Având în vedere că ne apropiem cu pași grăbiți de perioada vacanțelor, și poate mulți dintre elevi vor ieși undeva la aer curat, sau cu tinerii din adunare, etc. ar fi frumos să împărtășim între noi câteva idei de jocuri cu caracter creștin dacă se poate, așa cum ne-am mai jucat și astă iarnă la Brașov, și altele pe care nu le vedeți scrise aici. Pentru ca și cei care nu le știu să le poată învăța și practica apoi.
Eu cel puțin le consider foarte importante, știut fiind faptul că tinerii sunt un material maleabil și deci dacă reușim să-i stârnim la studierea Cuvântului măcar pe motivul să aibă niște cunoștințe generale bune pentru jocuri, eu cred că facem un lucru mare, deoarece Cuvântul Domnului odată intrat în mintea unui om nu rămâne fără rod.
Deci aștept ideile voastre de jocuri care să poată fi practicate în grupuri, și mai numeroase și mai restrânse, care cum vreți și știți .
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Jocuri specifice pentru tabere, etc. |
deysimoni (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8504. Postat la 16/02/2011 17:45 - 5190z4h58m |
|
|
Propun: "Ingerasul ocrotitor"
Jocul consta in simplu fapt : de a purta de grija la aproape ca un ingeras fara ca acesta sa sesizeze.
La inceputul taberei fiacare extrage un ravas de la conducatorul adunari(unde sunt cuprinsi toti participanti anuntati) iar numele gasit pe bilet este persoana ocrotita de el in acea tabara(trebuie instintat doar conducatorul -iar la sfarsitul taberei se poate destainui si persoanei in cauza)
Astfel s-ar atinge mai multe puncte uitate:
-fiecare are o datorie in tabara (in sens contrar -daca conducatorul constata ca pana la sfarsitul taberei nu si-a facut datoria "ingerasul va fi exclus de la urmatoarea tabara)
-un cadou, o atenti acordata astfel fiecarei persoane oricat de mica(esti alaturi de el, ii trimiti un cadou pri cine va apropiat specificandu-i acestuia sa nu-ti detainuie identitatea, etc)
-numeni nu va fi uitat si legatura este mai stransa
-cheltuialile prin care se realizeaza o bucurie sant mici dar multe si potrivite momentului.
-participanti ajung sa se cunoasca mai bine si sa caute sa fie mai atenti cu cel de langa el;
-jocul este raspandit intre multe organizati crestine si nu am auzit sa existe probleme pana acum
-etc |
|
Deconectat |
Aurelia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8737. Postat la 25/02/2011 19:26 - 5181z3h17m |
|
|
e o idee buna ...eu as propune mima dar sa mimezi intamplari sau personaje din Biblie ........      |
|
Deconectat |
Eliza (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8748. Postat la 26/02/2011 16:10 - 5180z6h33m |
|
|
cateva jocuri dintr-o tabara crestina americana gasiti la urmatorul link
http://www.youtube.com/watch?v=FvgpkJvd_zE |
|
Deconectat |
samuel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10411. Postat la 19/04/2011 21:18 - 5128z2h25m |
|
|
wow..is frumoase jocurile numai ca ultimul e prea murdar da daca ar trebui sal joc as faceo
SAMY |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10760. Postat la 04/05/2011 11:35 - 5113z12h8m |
|
|
Desi nu sunt asa cu jocurile de tabara ( posibil datorita atmosferei in care am crescut ), din greseala am dat peste acest site, adica oferta, am considerat ca poate fi de ajutor, dupa cum spunea si Ovidiu mai sus, asa ca pentru cine crede ca se merita, sa cumpere. http://www.nouasperanta.ro/resursetabere.php
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|