Deconectat |
Discuții despre semnătura fiecăruia |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12160. Postat la 22/06/2011 07:30 - 5064z16h23m |
|
|
Mă gândeam de multe ori că deși cu toții citim același lucru, de multe ori înțelegem lucruri sau aspecte diferite pentru că le citim din prisme diferite.
Aici fiind vorba de semnătura pe care o avem mulți din noi sub fiecare postare, și pe care uneori o mai schimbăm, mi-ar place să putem provoca pe câte unul să ne spună unul dintre motivele pentru care a scris ce a scris la semnătură.
Deoarece e un subiect deschis la forumul Jocuri, cred că putem schimba câteva vorbe între noi dar nu e cazul să facem mari dezbateri teologice. Aici să fie ceva mai simplu pentru toată lumea 
Oricine are ceva de întrebat legat de semnătura cuiva, e liber să o facă aici. Clar că celălalt nu e obligat să răspundă, dar frumos ar fi s-o facă... 
De exemplu aș ruga-o pe sora Lucia să ne deslușească semnătura ei. Sincer să fiu prima parte a frazei nu o prea înțeleg.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Discuții despre semnătura fiecăruia |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12172. Postat la 22/06/2011 18:13 - 5064z5h40m |
|
|
Frate Ovidiu, de la inceput m-am gandit,ca aici voi scrie, imi voi expune parerile, ma voi ocupa cu aceste,,lucruri",m-am temut ca voi gresi, si atunci am scris ce am scris: daca voi reusi voi multumi Domnului, daca esuez(gresesc)voi chema ajutorul Lui.Si sincer nu o sa-mi schimb aceasta semnatura cat voi sta pe aceste taramuri virtuale...nu ma simt in stare sa fac ceva fara ajutorul Domnului!
Eu as vrea sa stiu cate ceva despre semnatura fratelui DANY CRESTINUL.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12178. Postat la 22/06/2011 19:42 - 5064z4h11m |
|
|
Semnătura aceasta nu de mult am ales, din dorința de a fi cât mai răbdător în confruntarea ce-o am în fiecare zi , când am venit la credința acum 17 ani eram un tânăr plin de râvnă pentru credința care Dumnezeu mi-a descoperit-o, nu aveam răbdarea care o am acuma, pe zi ce trece în toate lucrurile atât pe plan spiritual cât și cel profesional, de aceia am înțeles că, cu răbdare mă întăresc mai mult în credință.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
ciprus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12187. Postat la 23/06/2011 01:36 - 5063z22h17m |
|
|
Frate Dany ai utat sa "chemi pe urmatorul la a da explicatii".

Pacea fie cu tine si familia ta.
Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!! |
|
Deconectat |
12192. Postat la 23/06/2011 15:37 - 5063z8h16m |
|
|
Frate ciprus, aici oricine are ceva de intrebat despre semnatura cuiva ,poate sa o faca, deci, cel ce scrie nu este obligat sa puna intrebari...
Ai putea sa ne spui tu, cate ceva despre semnatura ,ce zici?Multumesc.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
ciprus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12195. Postat la 24/06/2011 02:15 - 5062z21h38m |
|
|
Ceea ce eu pot sa spun este ca pentru un moment am avut sclipirea ca realizez ce maret este universul si prin prisma lui cat de mare este Creatorul universului finit din dimensiunea spatiu timp .
Si cand privim cerul si maretia lui "numai un nebun poate sa zica : Nu este Creator".
Va multumesc.
Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!! |
|
Deconectat |
12216. Postat la 24/06/2011 17:29 - 5062z6h24m |
|
|
Frate ,,nelutu", ai o frumoasa semnatura, te rog sa ne spui ce te-a facut sa te semnezi astfel?Multumesc!
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15381. Postat la 01/12/2011 08:49 - 4902z14h4m |
|
|
Multă Pace. Frate Costi tu ai o semnatură deosebită ,poti spune câteva lucruri despre ea? Tefania 2:3 Căutați pe Domnul, toți cei smeriți din țară, care împliniți poruncile Lui! Căutați dreptatea, căutați smerenia! Poate că veți fi cruțați în ziua mâniei Domnului.
|
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15463. Postat la 05/12/2011 17:35 - 4898z5h18m |
|
|
Multumesc sora Lavinia 1 pentru invitatie , mai ce sa spun cand am gasit acest verset din Biblie m-am bucurat foarte mult pentru ca ma regasesc in acest verset , este un Cuvant de atentionare pentru cei care implinesc poruncile LUI, si de acea sa cautam sa fim cu totii buni , smeriti si sa cautam Dreptatea si sa spunem Adevarul unii la altii si atunci Domnul va gasi placere in noi.Domnul sa te Binecuvinteze sora pe tine si pe familia ta .
Îl invit pe fratele nica sa ne spuna despre semnatura lui Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhart) 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15464. Postat la 05/12/2011 19:00 - 4898z3h53m |
|
|
Multă Pace de la Domnul Isus.
Mulțumesc f, frumos frate Costy, pentru că mai scos mai în față și uite, cu ocazia asta vă voi destăinui secretul semnăturii mele.
Inaugurarea mea pe acest portal, a fost într-o vreme când erau câți-va care vorbeau foarte dur, puneau întrebări care aveau tentă de dat în cap, erau vorbe mai grele decât aș fi putut digera. Acuma m-am înbolăvit și eu, m-am molipsit și a mai trebuit să îmi mai zică câte un frate pe m.p. să o las mai moale.
Dar să revin, care mă cunoaște știe că sunt o persoană cu dezabilități, am un handicap locomotor, nu știu dacă știți că aceste persoane, au o sensibilitate pe care voi care sunteți sănătoși nu o înțelegeți, chiar și o privire puțin mai răutăcioasă, și aia lasă răni, darămite vorbele, de asta am zis că era cam grele.
Citind pe un site, despre albine, tot un forum, unde se punea intrebări și se răspundea la ele, am dat peste semnătura asta, când am citit-o, mi-am zis; locul ei nu ete acolo, se potrivește ca o mănușă, să-mi fie semnătura mea, chiar am fost bucuros că am găsit așa cuvinte înțelepte, și cu aprobarea dumneavoastră hai so o defalcăm puțin.
Știți voi că în toate denomenațiunile religioase, sunt pocăiți numai de adunare, numai când se întâlnește cu un comfrate de credință, sau când îl aude cineva, în rest "Doamne ferește" și mi s-a părut, un îndemn, o rugăminte, un sfat prietenesc că; dacă cineva nu poate scoate ceva bun din visteria inimi lui, să fie măcar politicos. Pentru moment, am crezut că vorbește Dumnezeu prin aceste cuvinte, și uite așa a ajuns semnătura mea.
Acuma vă mai destăinui un sectret; până am găsit semnătura cu pricina, am poftit semnătura lui fratele Ovidiu, o consider un diamant prețios și era cât pe ce să îi propun un târg, sămi vândă senmătura, acuma o am pe a mea și nu o mai poftesc pe a lui.
Frate Ovodiu, chiar dacă tu ai deschis acest topic, chiar interesant, fă bine și ne spune, de unde ai făcut rost de aceste cuvinte înțelepte, și cum de le-ai găsit un loc atât de potrivit. Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Îmi place foarte mult Pacea Domnului Isus și vreau să o împart cu voi.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
15571. Postat la 15/12/2011 11:34 - 4888z11h19m |
|
|
Dragă frate Nică, sper că nu v-am făcut să așteptați prea mult după răspuns...
Cred că nu este ceva nou dacă v-aș spune că activez de ceva ani pe forum, și între timp am schimbat câteva semnături între ele... De multe ori semnătura reprezenta o stare anume a moralului sau transmitea un mesaj anume.
Asta pe care o am acum "Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P." este un citat al unui autor român contemporan, care s-a stins din viață nu demult - Octavian Paler.
Faptul că am tot scris în spațiile acestea publice și am interacționat cu tot felul de oameni m-a ajutat să mă maturizez puțin în domeniul acesta al comunicării în special prin scris, iar uneori fiind pus și în pielea unui "arbitru" m-a făcut să învăț cât de greu e să iei decizii corecte de fiecare dată... Oamenii sunt atât de diferiți, și ceea ce pentru unul e o simplă mustrare, pentru altul e o insultă. Unii caută confruntări, alții doresc să fie mângâiați într-una, chiar și când fac prostii... unii vor să facă pe deștepții, alții îi contrazic dorind că apere niște cauze nobile, fiecare crezând că are dreptate și lista poate continua.
Nu-mi rămâne decât să-mi cer iertare de la toată lumea:
- cei ce s-au simțit atacați să mă ierte pentru că nu am urmărit să fac scandal dacă mi-am spus în vreun loc părerea;
- cei cărora nu le-am spus niciodată nimic, nu am făcut-o cu intenție să-i ocolesc sau să-i desconsider;
- cei pe care a trebuit să-i mustru și poate n-am făcut-o pentru că poate dacă o făceam eu, (se supărau cel mult pe mine dar dacă sunt copiii Domnului m-ar fi iertat la vremea potrivită) aveau ocazia să învețe o lecție în viață și să nu supere și pe alții;
- cei care poate așteaptă de la mine să fiu prezent în toate activitățile... să-și amintească faptul că și eu sunt om construit din ...țărână și nu reușesc să fac multe din câte îmi propun.
- etc...
Eu sunt de părere că întreaga viață trebuie împărțită în mod echilibrat în activități care să-L slăvească pe Domnul și să-i zidească pe ceilalți. Acolo unde reușim, dăm slavă Domului, unde nu reușim, ne alegem cu ocară. Cred că ar fi timpul să fac o semnătură personală... Dacă voi avea călăuzire de Sus, se va întâmpla și asta
Multă pace tuturor!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
15641. Postat la 17/12/2011 18:48 - 4886z4h5m |
|
|
Aș vrea să-l invit pe fratele lnedelea să ne spună și el câteva idei despre semnătura lui, asta care o are acum: "Dacă cineva crede că știe ceva, încă nu a cunoscut cum trebuie să cunoască" 
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16093. Postat la 02/01/2012 11:50 - 4870z11h3m |
|
|
Cu cât un om știe mai mult află cât de puțin cunoaște în comparție cu există.
Maxima "Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" (1 Cor 8:2) m-a impresonat de la prima mea tagneță cu aceasta după ce am studiat telogia la SUA și este ce mai potrivită pentru noi toți în a ne da seama de INTELEPCIUNEA FARA MARGINI A LUI DUMNEZEU!
Mai târziu a ieșit și mai mult în evidență...
Predau ștafeta lui Avram să ne vorbească despre semnătura sa...
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18344. Postat la 06/05/2012 10:03 - 4745z13h50m |
|
|
Viata este o lupta in toate componentele ei.Fiecare batalie pierduta aduce suferinta iar orice biruinta aduce fericire.
In taramul spiritual se vorbeste de suferinta si fericire vesnica. Se vorbeste, deoarece asa este!
A lupta, sau chiar a-ti da viata, pentru o cauza dinainte pierduta este cea mai nefericita ipostaza existentiala.
Iubesc aceasta "semnatura" deoarece este un verset minunat al Scripturii.
Predau stafeta lui costy.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18360. Postat la 07/05/2012 15:24 - 4744z8h29m |
|
|
Multumesc frate Avram pentru invitatie , a-mi amintesc de vorbele imparatului Ezechia care spunea asa : Doamne, adu-Ți aminte că am umblat înaintea Ta cu credincioșie și inimă curată și am făcut ce este bine înaintea Ta! Și Ezechia a vărsat multe lacrimi.Pentru aceste cuvinte Tatal Ceresc ia prelungit viata cu 15 ani Mare Binecuvintare .Cu atat mai mult trebuie sa stim fiecare om de pe acest pamant ca ori ce zi , ori ce clipa din viata noastra este o mare Binecuvintare din partea Celui Preainalt .Sa nu uitam, sa traim fiecare zii din viata noastra ca si cum ar fii ultima dar nu dupa mersul lumii ci dupa voia Domnului .
Îl invit pe fratele ION OLAH sa ne vorbeasca despre Semnatura lui .
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18363. Postat la 08/05/2012 00:17 - 4743z23h36m |
|
|
Pacea Domnului Isus Hristos !
Fi Binecuvantat Frate Costy !,Multumiri pentru Invitatie !
Despre Semnatura pot sa ti spun doar atata:Scriptura este Scrisa din trairile oamenilor lui Dumnezeu,mai mici sau mai mari,tot asa si viata noastra de Crestin trece prin diferite incercari,precum aurul prin foc,Multumiri fie aduse lui Dumnezeu caci cine e incercat este si iubit de Dumnezeu,tocmai din punctul asta se potriveste:Domnul este taria mea si scutul meu;doar el ma ajuta pina la capat si doar el te poate scoate din incercare,doar el ami apara cauzele,deorece judecata omului de multe ori e nedreapta,tocmai din asta el Domnul este cu mine si ma ajuta:in El mi se increde inima, si sunt ajutat. , datorita prezentei lui Dumnzeu in viata mea:De aceea imi este plina de veselie inima ,ami place sa-l laud cantand la Instrumente oriunde am ocazia:si-L laud prin cantarile mele.
Doresc sa invit pe Fratele Michael Roman. Multa Pace !!!
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
Michael Roman (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18421. Postat la 14/05/2012 16:24 - 4737z7h29m |
|
|
Shalom, chaverim!
Iertăciune că scriu atât de târziu, dar nu am intrat niciodată în acest topic și nu știam că am fost invitat.
Semnătura mea este
Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
Ea este preluată din Epistola către Romani, 11:36. În această lume în care fiecare om vrea să fie centrul universului, să fie cât mai vizibil, mai vocal, să primească slavă, să se bage în seamă în fel și chip, eu cred că ajută să ne aducem aminte că nu din oameni, ci din Dumnezeu, nu prin oameni, ci prin Dumnezeu, și nu pentru oameni, ci pentru Dumnezeu sunt toate lucrurile și, ca atare, El merită toată slava. Dumnezeu pedepsește aspru atacurile și încercările de "furt de slavă"...
Îl invit pe emilyas să ne spună despre semnătura sa
Berakhoth!
Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
Romani 11:36 |
|