Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 1 din 6 1 2 3 4 > >>
Deconectat Băieții întreabă,fetele răspund.
ami
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
67. Postat la 12/09/2009 22:51 - 5712z0h58m
Orice curiozităti,sau nelămuriri privitoare la fete,le putem dezbate aici,in limita bunului simțsmiley

Soarele răsare nu ca să apună, ci ca să lumineze până apune!
Deconectat RE: Băieții întreabă,fetele răspund.
lavy_carino
2224. Postat la 21/02/2010 13:51 - 5550z8h59m
sau mai bine hai sa intrebam noi fetele pe baieti si ei sa raspundasmiley

Căci sfatul este o candelă, învățătura este o lumină, iar îndemnul și mustrarea sunt calea vieții.
Aurelc
2235. Postat la 21/02/2010 17:34 - 5550z5h15m
Aș avea și eu o întrebare pt fete... smiley

Știți, în cultura vestică a zilelor noastre, (și nu numai) se spune tot mai mult că " femeia este egală cu bărbatul " . Cum vi se pare ideea asta, și / sau în ce măsură este ea egală cu bărbatul? (sau poate ne spuneți vice-versa... au vre-o șansă bărbații să fie puși pe aceeași treaptă înaltă pe care sunt și femeile ? smileysmileysmiley )

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
lavy_carino
2265. Postat la 23/02/2010 16:54 - 5548z5h56m
Eu zic ca femeia este un vas mai slab si trebuie respectata....la fel si cu barbatii trebuie respectati din punctul lor de vederesmiley
se zice ca intr-o relatie daca nu exista respect unul fata de altul,atunci nu se pot intelegesmiley

poate pe parcurs o sa gasesc si alte raspunsurismiley
sa ma gandesc mai multsmiley

Căci sfatul este o candelă, învățătura este o lumină, iar îndemnul și mustrarea sunt calea vieții.
lisha
2279. Postat la 26/02/2010 06:35 - 5545z16h14m
eu...vreau egalitate la drepturi...nu si la obligatii smiley smiley smiley smiley

una peste alta femeia nu trebuie sa uite unde ii este locul, intr-adevar in unele domenii sunt mai bune ca barbatii dar...asta nu insemna ca este egala...sau mai sus smiley...pt asta nu treebuie sa stam singuri...ca sa ne conplectam unii pe alti smiley
noi care stim si citim Biblia nici nu ar trebui sa ne framante astea....bineinteles daca vrem s-o implinim
Aurelc
2290. Postat la 26/02/2010 21:20 - 5545z1h29m
Bineînțeles că dintr-un punct de vedere creștin am vrut să văd cum privim lucrurile, pt că în unele aspecte ale vieții copii Domnului se deosebesc de cei din lume. Iar diferențele trebuie să fie vizibile. Deci întradevăr învățătura și cultura Bibliei ne spune că femeia trebuie să fie supusă bărbatului ei, ( dar în același timp s-o și iubească așa ca pe sine însuși) așa cum și bărbatul trebuie să fie supus Domnului.

Totuși, ceea ce mi-ar place mie mai mult să continuăm să discutăm aici este că sunt anumite situații de excepție, când această supunere nu e necesară sau e contraindicată. Cam care credeți că ar fi acele situații ?

LOL ! lisha smiley Cred că dacă s-ar face egalitate la dreptul de a vorbi, s-ar face o mare liniște pe Planetă dintr-o dată smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
lisha
2293. Postat la 27/02/2010 10:34 - 5544z12h15m
Aurelc a scris:

Totuși, ceea ce mi-ar place mie mai mult să continuăm să discutăm aici este că sunt anumite situații de excepție, când această supunere nu e necesară sau e contraindicată. Cam care credeți că ar fi acele situații ?

supunere si ascultare in lucrurile bune, daca sotul ma trimite sa fac un lucru care nu-i dupa voia lui Dumnezeu eu cred ca nu am datoria sa-l ascult nu am datoria sa-i fiu supusa in lucrurile rele...
lavy_carino
2301. Postat la 27/02/2010 19:32 - 5544z3h17m
si in Biblie scrie...daca barbatul preacurveste,datoria sotiei este de al ierta si sa se impace cu el.....nu-i da voie sa se desparta de elsmileydar la barbat zice ca ii da dreptul sa se desparta daca este din pricina preacurvieismiley
noi trebuie sa-i iubim asa cum ne este datsmiley
si sa fim supuse in toate lucrurile ca Domnuluismiley
bine ca si ei trebuie sa ne iubeasca asa cum a iubit Hristos bisericasmiley
eu zic ca intr-o relatie dintre soti sau prieteni trebuie sa fie egalitati,
adica daca el vrea sa faca un lucru trebuie sa-i spuna sotiei/iubitei daca este de acord cu acel lucrusmiley

lisha
2302. Postat la 27/02/2010 20:23 - 5544z2h26m
daca sotul isi iubeste sotia cum si-a iubit Hristos biserica sunt sigura ca nu va ajunge la precurvit....deci ea nu are de ce sa se desparta
Eunycya93
3999. Postat la 03/11/2010 18:39 - 5295z4h10m
Eu sunt de acord ca femeia sa aiba drepturi egale cu barbatul,sa o iubeasca cum si'a iubit Isus Biserica.smileysmiley

EuNiCiA V
beniamin
4006. Postat la 03/11/2010 20:27 - 5295z2h22m
Sigur ca asa este sora Eunicia ,nu cred ca se poate inaintea lui Dumnezeu in alt fel,decat sa iti iubesti nevasta,normal femeia sa fie egala cu barbatul asa ar fi bine sa intelegem unu fiecare,bine in biserica este exceptie,nu mai zic ca ma gandesc ca unu fiecare cunoastem,dar in rest ar fi minunat ca barbatul sa isi iubeasca femeia SI femeia pe barbat ,asa cum ne-a iubit ISUS.DOMNUL SA FIE LAUDAT

Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6
Lica
4078. Postat la 07/11/2010 13:50 - 5291z9h0m
Exista si subiectul acela pop jeniffer smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
pop jeniffer
4079. Postat la 07/11/2010 13:57 - 5291z8h52m
CHIAR ACUM AM VAZUT SI EU SCUZEsmiley!NU DEAGEABA SPUNEA MAMA "GANDESTETE DE TREI ORI INAINTE SA ZICI CEVA"smiley

,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."

psalmul 32,8
Aurelc
4092. Postat la 08/11/2010 12:57 - 5290z9h52m
Hai să vedem niște opinii smiley
Fetelor, cum ați proceda dacă v-ar place de un băiat și ați vrea să vă împrieteniți cu el, dar el nu a remarcat asta la voi... cum l-ați face să înțeleagă măcar puțin din sentimentele voastre?

symy
4133. Postat la 10/11/2010 12:56 - 5288z9h53m
Buna intrebare ,Ovi!smileySi eu mi-as dori sa stiu cum ar trebui sa procedez atunci cand imi place de cineva...eu ma inchid in mine si nu spun nimic,ma rog si astept ca baiatul sa faca primiul pas smiley

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
beniamin
4138. Postat la 10/11/2010 21:09 - 5288z1h41m
Este bine si ar fi bine sa rsp si baieti,eu de exemplu ,caut persoanele care o cunosc mai mult,si daca pot sa fac rost de i-dul ei apoi in continuare ,totul ok

beniamin
4139. Postat la 10/11/2010 21:10 - 5288z1h40m
Dar dragi surori poate ca baiatul nu o sa faca primul pas,apoi voi ce faceti ii pierdeti pe toti,daca ast ca sa faca el primul pas?

symy
4140. Postat la 10/11/2010 21:19 - 5288z1h30m
Nu am ce pierde,care este petru mine de la Dumnezeu va face el pasul.Insa daca voi aveti o alta parere . . . asa putem invata .

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
Aurelc
4146. Postat la 10/11/2010 23:03 - 5287z23h46m
beniamin, sunt nevoit să intervin în calitate de moderator cu ceva explicații: te rog nu mai scrie mai multe postări de-ale tale consecutiv. Am corectat câteva dintre ele, dar crede-mă moderatorii au multe alte treburi de rezolvat decât să unească postările altora într-una singură.
Chestia asta scrie în regulament, n-ar strica să-l recitești puțin smiley

Iar atunci când vrei să revii asupra a ceea ce deja ai postat și să complezeti ceva, apasă pe butonul " Editează Postarea" și acolo ți se va deschide mesajul respectiv unde vei putea să completezi ce voiai.

Mai multe detalii despre utilizarea portalului și forumului găsești în chenarul din stânga sus ce poartă numele "Ajutor utilizare". Apasă pe cuvântul "Aici" din acel text și găsești tot felul de informații. Succes. smiley

rachel
5314. Postat la 06/12/2010 22:14 - 5262z0h35m
Aurelc a scris:
Hai să vedem niște opinii smiley
Fetelor, cum ați proceda dacă v-ar place de un băiat și ați vrea să vă împrieteniți cu el, dar el nu a remarcat asta la voi... cum l-ați face să înțeleagă măcar puțin din sentimentele voastre?

hmmm.. grea întrebare ... cel puțin pentru mine... eu una mi-aș lua inima în dinți și i-as spune ceva...ma gandesc ca daca eu nu ii spun nu are de unde sa afle si atunci astept la nesfarsit ca baiatul respectiv sa ma bage in seama . sau io stiu .. smiley... desi am temeri ca de exemplu faptul ca m'as face de rusine , sau lui sa nu ii placa de mine si sa par o disperata ... smiley.. si apoi ... o problema cu care ma confrunt eu si poate si altii cred, ar fi faptul ca nu stim ce vrem ... smiley... dar oricum . cum zice simona ce e al nostru e pus deoparte...

beniamin a scris:
Dar dragi surori poate ca baiatul nu o sa faca primul pas,apoi voi ce faceti ii pierdeti pe toti,daca ast ca sa faca el primul pas?

tind sa cred ca totusi baietii ar trebui sa faca primul pas deoarece , pe ei i-a instituit Dumnezeu sa fie cap intr-o familie si sa aiba initiativa...

sa inteleg ca mai nou merge fata la baiat? smiley
Pagina 1 din 6 1 2 3 4 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164466 vizite unice Powered by PHP-Fusion