Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Jocuri
Pagina 1 din 2 1 2 >
Deconectat Mărturisiri
ami
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
68. Postat la 12/09/2009 22:56 - 5712z0h50m
Dacă ai o experiență personală cu Dumnezeu,o mărturisire...aici poți să o postezi.

Mărturisirile le puteți face zilnic...dacă îl vedeți pe Dumnezeu cum lucrează în viața voastră în fiecare zi,și cel mai important e să încercați să trageți învățătura din acea experiență.Prin toate acestea să încercam să ne întărim unii pe alții.

Soarele răsare nu ca să apună, ci ca să lumineze până apune!
Deconectat RE: Mărturisiri
flower
1539. Postat la 12/11/2009 18:29 - 5651z4h17m
fiecare zi, fiecare clipă e o experiență minunată cu Dumnezeu. Așa a fost și ziua când descurajată fiind, nu am realizat că ceea ce numeam eu rău, era de fapt o cale care conducea spre binele meu. Nu pot uita cum Dumnezeu mi-a șters lacrimile cu bucuria ce s-a ivit în inima mea. Întâmplarea in sine poate fi neînsemnată pt mulți, de aceea nu am ținut să povestesc în amănunt,dar cred că de atunci am învățat să mă încred mai mult în Domnul meu și la aceasta vă îndemn și pe voi. shalom rav!
Lucia
4331. Postat la 16/11/2010 12:24 - 5282z10h21m
Pentru ca ma gasesc pe un forum al tinerilor,m-am gandit sa marturisesc cum Domnul a lucrat in viata mea de fata si tanara crestina.Parintii mei erau ortodocsi,despartiti,recasatoriti,eu locuiam cu mama,insa faptul ca ea si-a refacut viata nu a inbunatatit cu nimic stare la nici un nivel.Din contra,sotul mamei se impedica mereu de mine gasind motive sa ma bata pana la sange,cu curea de armata,arsa cu tigara,infometata.Cel mai cumplit era ca mama asista cu nepasare la aceste tratamente repetate.IN NESTIINTA MEA,incepusem sa-i urasc,Desi invatam,eram in anul intii la liceu,am fost nominalizata pentru bursa de merit,eforturile mele nu a schimbat cu nimic atitudinea parintilor,eram disperata,aveam 14 ani,adolescenta,un copil maturizat inainte de vreme,care cauta DRAGOSTEA!Dragostea de mama,eram privata de cel mai elementar lucru din viata mea Incercam cu disperare sa o fac pe mama sa-mi acorde o clipa de afectiune,chjar daca erau momente blande,dispareau foarte repede.Intr-o zi veneam cu autobuzul din oras,un grup de persoane vorbeau intr-un mod care ma atrageau,cu dragoste.Mama imi spune:sunnt pocaiti.De atunci in mintea mea rasuna-POCAITIIIII.........si iata ca intr-o zi am cunoscut-o pe Ana,fata unui pastor,m-a invitat la adunare,mama ca sa scape de mine,ma lasat,pentru ca auzise ea ca acolo nu se face nimic rau,Eram atat de entuziasmata,mi se vorbea de iubire,ISUS,iertare,la capitolul asta eram foarte abatuta,incepusem sa ma rog si sa simt mangaierea divinna,primisem o BIBLIE,dar nu intelegeam nimic.Incepusem sa-i povestesc si mamei,Intr-o seara,din cauza staruintelor mele m-a lasat la adunare,timpul era inaintat,fratii erau la rugaciune,se rugau prin Duhul SFANT,nu intelegeam nimica,dar simteam,o mangaiere sublima a patruns inauntrul meu,nu aveam ochii inchisi,dar peste tot vedem lumina.Acum,cand stiu ca Duhul Sfant era peste mine si nu in mine,recunosc,ca astfel DOMNUL si-a revarsat iubirea si CREDEAM ca eu voi primi acea putere,La scurt timp dupa aceste trairi am fost botezata cu Duhul Sfant,fapt ce a determinat sa ma boteze si in apa.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
abdon
4350. Postat la 16/11/2010 16:55 - 5282z5h51m
Intr-una din zile am intrat in legatura cu un tanar frate, din randurile Bisericii si a credintei noastre ( venit de 1 an printre noi ). Am dorit sa stiu cum a ajuns el printre noi, si acesta a facut o marturisire frumoasa, pe care eu am salvat-o ( discutie pe yahoo messenger), nu i-am lasat numele, am sters numele sau ( fiind un joc, poate il identificati voi, am lasat numele celui care merita apreciera din partea mea, si va rog sa il apreciati si voi, deoarece a semant samanta Adevarului in tarina, Domnul sa ii binecuvinteze pe amandoi, si pe semanator si pe rod!

fetita mi-a fost foarte bolnava cu un rinichi si a avut o operatie la timisoara si o sa mai fie una
si Domnul ma chemat la pocainta
poate chemarea a fost facuta mai devreme dar Domnul lucra minunat
am inceput sa merg la o biserica de baptisti
eram la inceput nu stiam ce sa fac
zc eu sa fiu si crestin sa urmez o biserica
si ma tot rugam Domnului cu lacrimi in ochi si pentru fetita mea
si sa ami arate calea pe care trebuie sa o urmez
am inceput cursurile pentru botez la baptistii
Bam mers la vreo 3 intalniri si peste 2 luni urma botezul
dupa 2 luni de rugaciuni sa produs miracolul
Domnul mi-a raspuns la rugaciunii
cand eram la spital cu fetita foarter bolnava si in perfuzii
: am primit un telefon de la un bun prieten si coleg de armata
mihai popovici
fratele lui manuel
si mi-a zis ca vrea sa vina pana la mine sa ma vada
am zis bine si a ramas sa ne intalnim
a venity la mine acasa am stat de vorba din cuvant
si deodata ma intreaba daca mai merg la baptistii
eu iam zs ca da
atunci frate costel hai sa ati citesc ceva
ISAIA 58-13.14
si de atunci cercetari studiii si uite asa mi-a raspuns Domnul la rugaciunii
ma scos de la frati baptistii
si ma adus intre voi fratilor
Slavit sa fie Domnul nostru
Abdon - sâmbătaru`: deci datorita, fratelui lui emanuel, se datoreaza aceasta
Abdon - sâmbătaru`: Domnul sa il binecuvinteze!
: da
si i-am multumit cu lacrimi in ochii
si iam spus ca Domnul mi-a vb prin el
un om foarte deosebit de calm si bun
si ami este la inima frate
am facut si armata impreuna
la garda nationala
unde este cel mai grea armata
dar in pauzele de odihna stand de vb cu acest om capatam o liniste si o pace sufleteasca greu de descris

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

emanolake
4356. Postat la 16/11/2010 19:33 - 5282z3h13m
Adonai să te binecuvînteze fratele meu Costel pentru ca ai luat decizia bună și cu mare dragoste urmezi căile Domnului.
symy
4392. Postat la 17/11/2010 11:13 - 5281z11h33m
Prin tot ce am sa marturisesc,vreau sa spun ca eu nu am nici un merit,ci Domnul e Cel ce a lucrat in toate:
Mi-a placut intodeanuna sa ma implic a sluji semenilor mei.Fiind fata nu mi-am gasit usor locul,dorinta mea sincera Domnul mi-a vazut-o si inca de la varsta de 14 ani am intrat intr-un grup international de evanghelizare cu copiii.In Dobrogea nu erau tinri in Biserica Apostolica de ziua a 7-a care sa se implice si sa putem impreuna sa facem ceva pentru Domnul.Sustinatorii mei erau parintii.Am intrat cu pasi stingheri si am inceput sa predau la copii de toate varstele si din toate confesiunile.Pot spune ca nu de putine ori plecam plangand si uneori imi venea sa renunt,dar ceva ma facea sa merg iainte ,iar atunci cand rezultatele se lasau asteptate,dezamagirea era mare.Insa Dumnezeu mi-a dat putere,cu cat ma implicam,cu ata trebuia sa cercetez mai mult Cuvantul pentru a invata copiii.Atunci am inteles ca puterea de influenta a Cuvantului este trairea noastra.In timpul acesat(2 ani),am captat ceva experienta impreuna cu altii tineri din alte confesiuni,apoi am lasat totul pentru a ma implica in lucrarea cu copii din biserica noastra si in acelas timp am inceput o lucrare de evanghelizare cu copiii ortodocsi.Impreuna cu sora mea mai mica mergeam intr-un loc unde se gaseau multi copii saraci(cam 5-6 km pe jos),acolo incercam prin diferite jocuri cu subiecte biblice sa-i inveselim,dar in acelas timp sa-i invatam ce este Hristos.La scurt timp copii fugeau de acasa de frica ca nu ii vor lasa parintii,insa au aflat si unii dintre ei au venit sa vada ce facem acolo.Imi era foarte greu sa raspund intrebarilor mature pentru ca si eu eram un copil,insa Dumnezeu imi dadea raspunsurile.Surpriza cea mai mare a fost atuci cand pastorul unei biserici a venit sa-mi spuna ca sa ma opresc din aceasta actiune.Dumnezeu m-a ajutat sa merg mai departe si sa-mi continui activitatea pana cand am plecat din tara.
Ceia ce vreau sa invatam din aceasta marturisire este ca daca vrei sa te implici Dumnezeu este Acela ce ta va ajuta!

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
abdon
4480. Postat la 19/11/2010 14:49 - 5279z7h57m
Domnul sa te bineuvinteze, si sa iti dea putere, soro, acolo unde esti, sa "faci ucenici" in continuare!

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Lavi
10473. Postat la 23/04/2011 15:15 - 5124z8h31m
Fiti binecuvantai de Creatorul cerului si al pamantului voi toti care suntei fratii lui Yesua Ha Masiah (Isus)singurul si intaiul Lui nascut.
Spun frati ai lui, deoarece lui nu-i este rusine sa ne numeasca frati daca ascultam si vrem sa facem voia Tatalui lui din ceruri.
Doresc sa va fac o marturisire prin care sa cunoasteti cum am ajuns eu la cunostinta Adevarului , asa cum lumina lumineaza crescand ,asa am fost si eu luminata treptat.
Nici acum nu inteleg unele lucruri ,dar imi doresc sa le cunosc asa incat ca lumina Adevarului sa lumineze tot mai mult in inima mea ,ca cei de afara sa vada aceasta lumina.
Aveam doar 18 ani cand am dorit cu ardoare sa cunosc sensul vietii mele pe pamantul acesta.
Provin dintr-o familie care aveau o credinta dupa invatatura Ortodoxa ,spun aveau deoarece parintii mei nu mai sunt in viata ,au decedat in cursul acestui an civil ,mama pe data de 26 ianuarie in varsta de 58 de ani iar tatal meu in varsta de 90 de ani pe data de 10 martie ,ambii in acest an 2011.
Durerea este mare ,cei care au trecut prin aceasta scoala a vietiii cunosc sentimentul pierderii unor fiinte dragi, asa cum sunt parintii.
Asa cum am spun mai sus la varsta de 18 ani am dorit cu ardoare sa cunosc sensul vietii,desii la aceasta varsta majoritatea adolescentilor nu au aceasta preocupare.
Eu insa am intrebat ceva ...atunci la varsta de 18 ani si anume ...Ce trebuie sa fac , sa fiu mantuita ?
Raspunsul a venit la aproximativ 1 an 1 an si jumatate ,pentru prima data in viata mea am auzit samanta adevarului.
Obisnuiam sa particip la o adunare de frati ,,crestini,,pe care ii respect si in ziua de astazi ,ei nu inteleg de ce am parasit adunarea lor ,dar eu am inteles de ce trebuia sa ies din mijlocul lor.
Lucrul acesta nu s-a intamplat de la sine , Bunul Dumnezeu mi-a scos inainte un om al Lui.
De ce spun lucrul acesta ? Pentru ca Dumnezeu mi-a raspuns la intrebarea ...Ce trebuie sa fac , sa fiu mantuita ?
Poate va intrebati cum poate o intrebare atat de simpla si scurta sa primeasca un raspuns din partea Creatorului ,simplu ...a fost facuta sincer.
Pe cand fregventam aceea adunare de frati ,,crestini,,sinceri de altfel in credinta lor ,din cand in cand invitau un om despre care ei sustineau ca este un om deosebit si-l vorbeau de bine .
Il invitau pentru a le vorbii din Cuvant,dar nu-si deschideau inima in totalitate la cea ce le spunea omul acela.
Desii acel om vorbea usor tainic ,eu am avut indrazneala sa intreb dar nu in adunare , nu puteam primii un raspuns in mijlocul acelei adunari ,care avea o invatatura proprie .
Asa ca am inteles mesajul din :Isaia 52 :11,,Plecati ,plecati ,iesiti din Babilon!Nu va atingeti de nimic necurat !Iesiti din mijlocul lui !Curatiti-va cei ce purtati vasele Domnului!
As avea mai multe de istorisit dar acest lucru i-l voi vace pe parcurs.
Multumesc cu respect pentru cei ce au urechi de auzit .

Nica Schirod
10476. Postat la 23/04/2011 18:22 - 5124z5h24m
Shalom - Pace.

Soră Lavinia, da, o mărturisire sinceră, aș dori să știu dacă ai aflat sigur "ce trebuie să faci" ca să fii mântuită.
Așteptăm în continuare și alte mărturisiri, dar nu numai atât, ci să te implici, mai mult, știu ai această capacitate, dar și dorința de a afla adevărul.
Eu doresc din suflet, ca Adonai (Dumnezeu), să te binecuvinteze împreună cu toată familia ta și, să te aibă în paza Lui. Amen.

Șalom - Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
costy
10482. Postat la 23/04/2011 21:47 - 5124z1h59m
Da frumoasa marturisire , nu uita sora Lavinia ca cel ce face Voia Domnului ISUS dupa cum zice si Domnul in : Marcu 3:33 El a răspuns: Cine este mama Mea și frații Mei?
Marcu 3:35 Căci oricine face voia lui Dumnezeu, acela Îmi este frate, soră și mamă.

Deci vezi ca nu esti singura si nici noi care credem in Domnul la fel , chiar daca nu te cunosc a-mi pare nespus de rau pentru pierderea parintilor tai intradevar este o lovitura puternica ca ei sa plece din aceasta lume intr-un interval asa de scurt de timp , zic dar ca Domnul sa te intareasca cu putere , pace si dragoste de Domnul si de aproapele nostru si nu uita nu esti singura noi ati suntem alaturi in rugaciune si in simntiri dupa cum zc si Apostolul Pavel in: Romani 12:5 tot așa și noi, care suntem mulți, alcătuim un singur trup în Hristos; dar, fiecare în parte, suntem mădulare unii altora.

Domnul sa te binecuvinteze draga sora .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
10505. Postat la 25/04/2011 13:10 - 5122z10h36m
Multumesc celor care v-ati atintit privirea si spre mica mea marturisire,spun ,,mica ,,deoarece mai am si alte lucruri sa va spun ,tot ce este spre zidirea sufletelelor descurajate ,dejnadajduite,daramate ,sufocate de atata neadevar ,
intr-un cuvant... flamande dupa adevarata hrana.

Lucia
10585. Postat la 27/04/2011 20:40 - 5120z3h6m
Sora Lavinia, asteptam cu nerabdare sa continui, imi pare f. rau ca te-ai pierdut ambii parinti...sincer nu am cuvinte!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
10714. Postat la 02/05/2011 13:02 - 5115z10h44m
Așa cum am precizat mai sus ,referitor la marturisirea mea ,am scris că mai am si alte lucruri de spus.
Am inceput sa cresc in cunostința despre Dumnezeul lui Israel,deschizându-mi inima si mintea si spunadu-mi mereu ca nici un om nu va putea sa scoata din inima mea cea ce a scris Elohim (Dumnezeu ) acolo,(mă refer la poruncile Lui)
Dar ingănfându-mă si crezânu-mă singura ințeleaptă eram la un pas sa eșuez.
Cum sa intamplat acest lucru?
Cunoscând cuvantul care scrie la romani 12 :13,,Ajutati pe sfinti ,cand sunt in nevoie"
Fiti primitori de oaspeti.
Nefiind atentă si cu bagare de seamă ,am luat in calcul doar a doa parte a versetului ,adică ,,Fiti primitori de oaspeți",drept urmare a bunatatii mele ,am avut mult de suferit ,pe plan spiritual.
Doar ..pe plan spiritual am avut de suferit... ,deoarece,, unii "lucratori ai evangheliei m-au facut sa-mi pun unele intrebari din Geneza facerea.
Intrebarile care mi le-au adresat au fost acestea:_,,Voi credeti inca in Legea lui Moise ?"
_,,Voi nu vedeti ca nu mai este nici seara nici dimineata dupa ziua a 7-a?
Dupa o sumedenie de intrebari ,in mintea mea mi-am pus urmatoarea intrebare din Facerea,adică... cum a dat pamantul verdeată fara luminatori ,caci aceștia au fost facuti in ziua a 4-a?
Facerea cap.1:11,12,13.,,. Apoi Dumnezeu a zis: "Să dea pământul verdeață, iarbă cu sămânță, pomi roditori, care să facă rod după soiul lor și care să aibă în ei sămânța lor pe pământ." Și așa a fost.
12. Pământul a dat verdeață, iarbă cu sămânță după soiul ei, și pomi care fac rod și care își au sămânța în ei, după soiul lor. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.
13. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua a treia. " Mi-am zis aceasta este samanta Lui Dumnezeu pe pamant.
Știinta insă sa luptat cu mine ...si mi-a pus urmatoarea intrebare ,,Poate sa crească ceva fara soare ?,Cum se face ca toate cresc in ziua a 3-a ,desii soarele care face sa rasara a fost creeat in ziua a 4a?
Apostolul Pavel explică care,, lumină,, face sa crească pomii si verdeata ...despre care eu mi-am pus intrebarea ... cum cresc acestea fara soare ?
,,Căci Dumnezeu, care a zis: "Să lumineze lumina din întuneric", ne-a luminat inimile, pentru ca să facem să strălucească lumina cunoștinței slavei lui Dumnezeu pe fața lui Yesuah Ha Masiah(Isus Hristos).
7. Comoara aceasta o purtăm în niște vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu și nu de la noi.
De la facere invaț ca Elohim (Dumnezeu ) a pregatit faptele în care trebuie sa umblăm ... si nu de la credinte aparute de curand ,,despre cei ce au mintea intunecată ,,De aceea, fiindcă avem slujba aceasta, după îndurarea pe care am căpătat-o, noi nu cădem de oboseală.
2. Ca unii, care am lepădat meșteșugirile rușinoase și ascunse, nu umblăm cu vicleșug și nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu. Ci, prin arătarea adevărului, ne facem vrednici să fim primiți de orice cuget omenesc, înaintea lui Dumnezeu.
3. Și dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sunt pe calea pierzării,
4. a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.
5. Căci noi nu ne propovăduim pe noi înșine, ci pe Domnul Hristos Isus. Noi suntem robii voștri, pentru Yesuah (Isus).
Prin acest fapt am inteles că trebuie sa ascult de robul Lui Elohim (Dumnezeu)si unde îl gasesc pe robul Lui Dumnezeu ?Nu cumva in Casa Lui Dumnezeu?Si care este adevaratul rob a Lui Dumnezeu ?Nu cumva cel care se află in fiecare zi de Sabat citind din Moise?
Si cei ce mau intrebat :,,Voi credeti inca in Legea lui Moise ?
Mi-am raspuns ..Dar Legea a fost a lui Moise ?Sau a iesit din Elohim(Dumnezeu )?
Prin urmare Toate sunt ale Lui Dumnezeu si pri El si noi dacă avem increderea neclintită si nadăjduim la lucrurile care nu se văd ,daca aceste lucruri s-ar vedea am mai putea nadajduii la ele ?
Țara noastra este sus ,aici suntem doar sraini si trecatori.
Din toată această învațațură am ajuns la aceasta concluzie ,că cei ce desfintează o porunca din Lege sunt :,,Oamenii aceștia sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos.
14. Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.
15. Nu este mare lucru dar, dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfârșitul lor va fi după faptele lor"2Cor 11:13,14,15.
Am suferi mult in inima mea ,am fost dezamagită in mintea mea ,veneam in adunarea fratilor mei si mă simteam ca un ,,Bolovan" dar am invatat un lucru :Sa nu fac nici un legamant cu locuitorii in tara aceasta straină in care locuiesc pentru o vreme '"Amen!Multumesc in deosebi celui ce este iubit si pretuit de Domnul ,care ma indemnat sa NU inchei legamant (INTELEGERE )cu strainii in țara in care locuiesc pentru o vreme,cel ce citește să inteleagă ,ca doar este fratele meu si știe despre ce vorbesc(scriu) ,Dumnezeul lui Israel sa-l Binecuvinteze cu viață vesnică, Amen.

fullban10
10716. Postat la 02/05/2011 13:48 - 5115z9h57m
Dacă mor întrebările, moare și rațiunea.
La care Lege te-ai referit?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
10736. Postat la 03/05/2011 07:22 - 5114z16h24m
Draga Valentina ,dacă mor intrebarile moare si ratiunea,asa este ...dupa cum am precizat mai sus ,acei ,,lucratori,,au doirit cu tot dinadinsul sa mă facă să înteleg că Sabatul de fapt nu mai are valoare .
Eu am inteles insă ,că sabatul are are legea lui ,sarbatorile au legea lor,dacă cineva nu intelege legea sabatului nu intelege nici legea sărbatorilor.
Să revin la intrebarea D-voastra :la care Lege m-am referit?
M-am referit la legea sabatului.
Sabatul este o poruncă, lege vesnică si un semn vesnic ,sfarsitul creatiunii Lui Dumnezeu .Trag nadejde că aveti cunostință despre aceste lucruri.
Va multumesc cu multa dragoste, sa aveti binecuvantare.

Moderator7
18515. Postat la 28/05/2012 21:17 - 4723z2h29m
Fratele Abdon a avut dorința să ne prezinte mărturia filmată de postul de televiziune creștină "Speranța TV" a unei familii de frați sâmbătari care deși trăiesc de multe ori în greutăți financiare, toată nădejdea lor este în Dumnezeu care nu i-a părăsit niciodată. E vorba de familia Cosovan Ruben și Mariana.

http://www.sperantatv.ro/web/din-toata-inima-23-05-2012

Moderator
Aurelc
18516. Postat la 28/05/2012 22:01 - 4723z1h45m
Dumnezeu să binecuvânteze această familie cu tot ce are nevoie. Binecuvântarea Lui depășește inegalabil și fără echivoc tot ce pot dărui oamenii!

Frumoasă mărturie frate Ruben! Dumnezeu nu-i părăsește niciodată pe ai Săi chiar dacă uneori ne încearcă credincioșia.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Nica Schirod
27004. Postat la 01/02/2015 16:16 - 3744z6h30m
Shalom.

Astăzi 1 februarie 2015, am avut o discuție frumoasă cu două familii de frați adventiști reformiști, care au venit pe la mine în vizită, și din una în alta, am ajuns să discutăm despre cei ce deschid Biblia, ca să demonstreze, că ce se citește este direct de la Domnul, sau cum se mai zice în popor, un cuvânt unde se deschide și de unde îți pironești ochii atunci când se deschide Biblia.
Un , cineva, a luat Biblia și a zis că vrea pentru ziua în curs să se conformeze cu un verset care va ieși, a deschis Biblia așa la întâmplare și ochii i s-a oprit pe un verset, când a început să citească acolo scria cam așa: Iuda s-a spânzurat, foarte necăjit pentru că a ieșit acest cuvânt, nu înțelegea legătura, între dorința lui de a împlini în aceea zi un verset, iar versetul ieșit era atât de groaznic, s-a gândit să întrebe pe Domnul, acum ce să facă, dar tot așa să deschidă Biblia și tot așa să citească versetul acolo unde se va opri ochiul, zis și făcut, ia Biblia o deschide și ochii se opresc la un verset, începe să citească: fă și tu la fel.

După ce mi-au zis întâmplarea asta, m-au întrebat ce zic eu despre așa ceva, atunci am zis că am văzut și eu din astea, bine înțeles nu chiar așa, am văzut că la amvon, la ora de rugăciune, unii au făcut așa, au deschis Biblia la întâmplare, dacă era mai sincer, citea chiar dacă era blesteme, dacă era mai de la oraș, .... prinde cu ochiu repede cam ce conținea, închidea cam hoțește și deschidea din nou, am văzut odată cu ochii mei, a deschis de 3 ori, apoi a zis că vrea să caute un îndemn pentru rugăciune, sigur eu nu fac așa și nici nu votez cu cei ce fac , mai ales în public.
Sincer, nu știu ce a făcut el, acela cu versetul pentru ziua respectivă, cred că nu a ascultat ce i-a zis biblia de data aceia!?

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Lavi
27009. Postat la 01/02/2015 19:25 - 3744z3h21m
Shalom.
Deci, obiceieul cu deschiderea Bibliei, lasa de dorit mai ales in public.
Sa luam aminte.

Lucia
27010. Postat la 01/02/2015 20:14 - 3744z2h32m
Nimeni, daca deschide o Biblie, nu o deschide ca sa citeasca o jumatate de verset, cu scopu sa faca ce i-a spus la litera.Ci, o deschide cu credinta ca este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, si sa dea intelepciune in neprihanire...Cunosc o persoana care si-a batut joc de faptul ca atunci cand ne rugam noi , si deschideam Biblia la intamplare... si citeam cateva versete, am indemnat-o sa i-a cateva versete, aceasta a spus:" vreau sa se deschida la (nu-mi amintesc cartea, nici cap. si nici verstul pe care l-a spus pentru ca sunt peste 15 ani de atunci)Dar ceea ce ce s-a intamplat, a fost ca Biblia s-a deschis chiar unde a spus acea persoana, vazand acest lucru , a apucat-o frica si in loc sa-si mai bata joc de acest obicei, a inceput sa citeasca Biblia.Si noi am ramas uimiti de ce s-a intamplat.Eu cred ca si acest lucru trebuie privit prin credinta...si nu este un pacat sa deschizi Biblia uneori la INTAMPLARE si sa citesti ce-ti vorbeste Domnul prin ea.
Fratilor, prorocii nu se mai cred, dar nu se mai crede nici faptul ca Dumnezeu ne poate vorbi prin Cuvant?Batranii nostrii asta faceau cand se adunau pe ascuns, si Dumnezeu lucra intr-un chip minunat...aveau mare credinta, fratilor!Acum trebuie facut rezumatul de acasa, nu sa se lase Duhul Sfant sa vorbeasca pentru zidirea trupului.Nu spune Cuvantul sa nu va ingrijorati de ce veti vorbi chiar si in fata vrajmasilor?Nu mai este credinta!

Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164444 vizite unice Powered by PHP-Fusion