Prea mult pretindem iubirea si prea putin o daruim.
De aceea m-am gandit sa deschid un nou "joc", care nu as vrea sa fie o joaca, ci, o dovada de "dragoste sfanta"pentru aproapele nostru.
Scrieti o scrisoare prin care sa va exprimati dragostea voastra pentru cel pe care l-ati intristat sau s-a suparat din anumite motive.
Scrieti-va unii altora cu gandul ca si Dumnezeu citeste.
ASTEPT SCRISORILE VOASTRE!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Avem porunca clara ca sa ne iubim toti semenii, chiar si dusmanii... daca crezi ca iti sunt dusman, nu stiu, insa eu in mod cert nu cred asta si nu o sa te iubesc ca pe un dusman ci ca pe o sora.
In dragoste nu este frica, Dumnezeu si adevarul lui nu poate fi infrant.
"Chiar daca toate vanturile de invatatura au fost lasate libere ca sa se abata asupra pamantului, Adevarul aflandu-se pe campul de lupta, noi ajungem intr-un mod rusinos, prin autorizare si prin interzicere, sa ne indoim de puterea sa. Lasati Adevarul si Minciuna sa lupte: unde s-a auzit vreodata ca Adevarul sa fie infrant cand vine vorba de o inclestare deschisa?" - John Milton
"Înselatoria fuge de lumina,
Si se îngrozeste de ochiul cercetator;
Dar adevarurile sacre invita testul,
Si ne spun sa cautam si sa punem la încercare.
O, de am pastra o minte linistita si cercetatoare,
Siguri ca nu vom cerceta în van,
Ci vom gasi comori ascunse.
Cu o întelegere binecuvântata,
Creata sa fie libera,
Nu îndraznim sa ne punem încrederea în om,
Ci ne încredem doar în Tine."
--Anonim
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Te cunosc prin intermediul acestui Portal, am vorbit de cateva ori la telefon...am fost foarte entuziasmate atunci.
Timpul a trecut, si in scurgerea vremii, aici, am avut prilejul sa ne impartasim credinta.
Nu am crezut niciodata ca parerile diferite ne vor departa.
Ba, din contra, am crezut ca dragostea lui Dumnezeu este cu mult mai puternica decat orice pe lumea asta.
Mesajele tale private imi incalzeau inima si lacrimi de bucurie imi inundau obrajii vazand o sora atat de sincera.
Acum, cand iti scriu, este la fel, imi sterg lacrimile si tastez...gandindu-ma la timpul trecut...
Eu am ramas la fel Lavi, astept tot atat de mult sa te intalnesc si sa te imbratisez...
M-am intors in tara si nu mi-am inchipuit ca suntem atat de aproape si totusi esti atat de DEPARTE...
Iti scriu cu speranta ca Duhul Sfant va atinge inima ta, si o sa-ti sopteasca incetisor: "Nu te indoi nici o clipa de dragostea acestei surori."
Lavi, in cat ai ajuns sa ma cunosti, stii ca eu in privinta Cuvantului Lui Dumnezeu nu accept compromisuri.Incearca sa intelegi ca atunci cand iti explic o parere, NICIODATA nu vin cu argumente proprii, ci cu Biblia.
Noi traim zilele "caderi" de la adevar.Multe confesiunii nu mai accepta Biblia ca fiind Cuvantul infailibil a lui Dumnezeu .Este la moda sa pui la indoiala Biblia, sau unele pasaje ale sale si credinta celor mai multi scade sau mai grav, nu mai cred nimic.
Te rog, iarta-ma! Nu vreau sa te intristezi atunci cand iti comentez postarile, nu o fac cu rautate, ci, doresc sa ramanem curati in adevar.
Sa nu crezi ca eu am adevarul absolut, dar crede-ma, imi este frica sa scriu aici, fara sa fiu sigura ca ceea ce scriu este si parerea lui Dumnezeu.
De aceea cred, ca venind cu argumente biblice, este normal ca cel care ar vrea sa riposteze, nu are replica, pentru ca impotriva mea se poate vorbi, ai vazut, unii ma acuza de cate ceva, dar impotriva a ceea ce scriu, nu, pentru ca raman la ceea ce este scris.
Ma intelegi?
Iubesc Portalul acesta, este vaporul pe care uneori noi doua spalam puntea, iubesc marinarii(membrii) care desii stau si privesc, sunt ai nostrii, iubesc capitanul care nu mai are timp sa scrie dar care uneori se mai arata la bord, iubesc carmaciul care regleaza carma atunci cand deviem de la ruta, nu stiu ce mai fac tehnicii, dar ii salut cu o sarutare sfanta.
Cel mai mult, ma doare de bunicutul care in ciuda a ceea ce a scris despre mine, Lavi il iubesc...niciodata nu pot sa mi-l scot din inima, am avut prilejul sa-l cunosc personal.
Este cel mai destept bunic pe care am avut prilejul sa cunosc vreodata.Chiar daca nu ma accepta in viata lui , pot sa-l port in rugaciunile mele.
Iar pe tine draga mea, la fel.Daca am reusit sa te fac sa intelegi cat tin la tine, ma bucur, daca nu, stiu ca va veni clipa cand Maretul Judecator va arata tuturor inima mea. Cu toata dragostea sfanta.
Lucia
Astept raspuns!
Editat Moderator1
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
RE: O scrisoare pentru tine...
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
27178. Postat la 08/02/2015 15:38 - 3737z7h0m
Draga prietene, Ionica,
Ca sunt putine cuvintele tale si mult mai multe cuvintele altuia , e specific stilului tau. Exprima-te tu, ca te exprimi foarte bine. Nu te mai ascunde dupa altii.
M-ai emotionat. Ce-ai scris e de luat in seama. Lavi ti-a scris odata ca gandesti profund si trebuie sa se caute in ce scrii.............( zic eu, nu ea) bobul de aur. Pentru ca scrii foarte luuuuung, recunosc ca nu te citesc si nu am dat peste ce a gasit Lavi in scrierile tale. Daca ti-ai replia corespondenta, poate, as gasi si eu profunzimea.
Si, pentru ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, nu am menirea ( doar Duhul Sfant o are) sa te abat de pe drumul pe care tu il consideri ca e cel drept, insa , lasa-ma, ca o sora iubita ( tu ai ziso), sa te atentionez cand, dupa invatatura primita de mine, vad ca mergi spre intuneric. Nu de alta dar stii ca , la un moment dat, ni se va cere sangele celui pe care l-am lasat sa rataceasca si nu l-am atentionat.
Shalom.
Draga Lucia,
In primele randuri de scrisoare, doresc sa-ti scriu, ca sunt sanatoasa eu si casa mea.
Doresc sa-ti mai scriu, ca nici eu nu mi-am putut stapani lacrimile,
citind randurile scrise de tine.
Tu sti, ca nu sunt asa de isteata in ale scrisului, dupa cum ai putut si tu observa, si probabil si altii, cum pe alocuri,
scriu cu greseli gramaticale cu voie sau fara voie, aceste greseli le fac mereu.
Pe cand tu, scri atat de frumos,( fara greseli gramaticale) dar si sora Valentina, si altii... iata ca in aceasta privinta va laud.
Dupa cum mi-ai scris, ca pe acest portal, ne-am cunoscut asa este.
Am mai discutat si la telefon, dar imi amintesc ca prima data cand ti-am auzit glasul am avut o mare bucurie.
Cand am intrat pe acest portal, la inceput, o vedeam mai peste tot pe Lucia, si asa ne-am imprietenit.
Vedeam in tine o persoana care studiaza scriptura, nu se juaca de-a studiul.
Este adevarat, ca fata de tine mi-am deschis inima si am simtit ca ne lega ceva, credinta si dorinta de auzire a cuvintelor de mangaiere.
Vreau sa cunosti, cum bine cunosc si eu despre tine, ca nu faci compromisuri in privinta Cuvantului, la fel ca si tine, nici eu nu fac compromisuri, si nici nu pot.
Doresc sa-ti mai scriu, ca nu ma indoiesc de dragostea ta sincera, si vreau astazi sa-ti dau o veste buna.
Daca ai ajuns in Romania, si l-ai vazut pe bunicutul nostru,( asa ne place noua sa-i spunem fratelui Nica), crede si bucura-te, ca ma vei vedea la fata si ma vei imbratisa.
Vreau sa sti, ca adunarea din care fac parte, este o adunare calda si primitoare.
Usa acestei adunari, este deschisa pentru oricine este dornic sa cunoasca sa caute sa cunoasca pe Imparatul Lui Israel, al carui Nume fie laudat!
Cu spertanta ca ti-am adus o veste buna, te salut atat pe tine cat si pe sufletul tau pereche Nicu, cu pacea si harul invatatorului nostru, Yeshua HaMashia sa fie cu voi!
Cu drag, Lavinia.