naturista (detalii numai pentru membrii conectaţi)
1521. Postat la 02/11/2009 23:12 - 5660z23h30m
PACEA DOMNULUI ISUS HRISTOS!
Ma numesc Putinichici Debora,sunt din Drobeta Tr. Severim, merg la biserica de pe str. Carpati din Hunedoara si ma intereseaza o relatie personala cu Dumnezeu. Eu de cand ma stiu am fost pasionata de medicina naturista....In prezent lucrez ca statistician medical. Am fost crescuta intr-o familie adventista, am fost lider de tineret in biserica AZS. iar in anul 2002, prin intermediul internetului am intrat in legatura cu fr. Avram Iancu-Petrosani si am inteles sarbatorile, am mers la adunare si intelegand ca botezul de la 14 ani, facut in cada, la mine acasa, pentru a fi si eu ca si ceillati copii din biserica nu reprezenta ce-ar trebui sa fie un botez, in iulie 2003 m-am botezat in localitatea Hunedoara...
Am inteles ca relatia mea se bazeaza pe Dumnezeu si nu pe oameni.... imi iubesc fratiii indiferent la care din "partide" merg... si pe baza invataturii Mantuitorului, cred ca, in ce tine de mine, trebuie sa ma lupt sa traiesc in pace cu toti oamenii si mai ales cu cei care impartasesc aceleasi principii...
Situatia descrisa m-ai sus m-a constientizat inca o data ca sunt o calatoare pe acest pamant.... acum mai mult ca alta data, poposind dupa posibilitati la Hunedoara, Resita, Bocsa, Bucuresti, Cluj, Alba Iulia, etc...caci in Drobeta Tr. Severin nu exista adunare....
Pentru ca socotesc ca voia Lui este ca toti oamenii sa fie mantuiti, ca nu trebuie sa risipesti timp si bani pe drumuri, am simtit indemnul, certificat ulterior de mai multe lucrari... sa pun inaintea Lui un Plan pentru ca si in Dr. Tr. Severin sa existe adunare...
Planul ar fi urmatorul: sa deschid un Complex Naturist (iar in viitor un Sanatoriu naturist). In cadrul complexului sa se tina seminarii privind un stil de viata sanatos cuprinzand o serie de conferinte de: marketing al timpului, consultanta financiara, seminarii de medicina naturista iar aici, deoarece o ramura a medicinii naturista este sacroterapia (terapia prin rugaciune) sa tin seminariii de genul Cum sa ne rugam, Exista Dumnezeu este Biblia adevarata, etc.) cu scopul ca si in Severin sa existe o adunare....
In indeplinirea acestui obiectiv, pe baza fagaduintei: cereti si vi se va da si a incredintariii ca: desi un lucru care pare imposibil omeneste poate deveni posibil, daca este Planul Lui, iar daca nu este de la El se va nimici, am inceput sa ma rog si sa lucrez ajungand ca dupa 5 ani de activitate sa ajung in urmatorul stadiu:
- mi-am dezafectat o parte din locuinta, pentru a deschide niste cabinete medicale pe care sa le "inchiriez" unor medici si personal sanitar autorixzat pentrru fizioterapie (inchirierea inseamna ca imi vor plati 10% din venituri - zecimea lor!!) pe care o voi investi in continuare in Proiect.... Inca lucrez la constructie in prezent...
- m-am calificat iin meseria de maseur - reflexoterapeut si mi-am luat autorizatie ca sa am baza legala pentru deschiderea unei afaceri la domiciliu si sa pot pune la poarta o firma mare. Nu poti incepe o campanie pentru un stil de viata sanatos, seminarii, etc daca nu ai un sediu...Acum ca au trecut 2 ani de cand am autorizatia, am dreptul legal sa deschid si cursuri de specializare in acest domeniu...
- intentionez sa ma calific si ca bucatar si administrator de pensiune in viitor, tot in scopul Planului de mai sus - pentru un viitor restaurant vegetarian..
- mi-am pregatit tematicile pentru seminariile viitoare -si m-am dotat cu cele necesare - laptop, proiector, softul necesar), si colaboratorii pentru cele care ma depasesc....
- am intrat in legatura cu "Clubul Pensionarilor" unde saptamanal pe o perioada de 3 luni faceam testari gratuite la orice persoana care dorea, cu predilectie la pensionari: tensiune, reflexoterapie, etc si tineam seminarii de medicina naturista pentru a-mi dezvolta aptitudinile, (Domnul m-a invatat sa lucrez cu oamenii mai demult caci pe cand eram la adventisti... am tinut Seminarii de Apocalips si in urma lor s-au botezat 12 personae....trist ca nu stiam atunci ce fac, ca si Saul...)
- m-am facut cunoscuta in oras fiiind invitata la emisiuni televizate pe teme naturiste.
- m-am dotat cu aparatura necesara de fizioterapie (paturi, aparate, etc... si personal calificat ce vrea sa colaboreze ...
- m-am dotat cu pliante si carti atat cu tematica religioasa cat si medicala (peste 10 000 de pliante) privind o campanie gratuita de promovare a acelui stil de viata descris mai sus.... Urmeaza sa mai fac rost de inca ceva Biblii pentru seminarii...
Acum lucrez la amenajarea spatiului conform normelor europene si sper ca pana la toamna, sau la primavara de va fi cu voia Lui sa pot da drumul .....
Rog pe toti care citesc acest mesaj sa ma ajute purtandu-ma in rugaciune pentru ca aceasta lucrare sa fie dusa la bun sfarsit si in Severin sa existe o adunare....
Daca aveti sugestiii sau comentarii la acest Proiect mi-ar face placere sa mi le comunicati printr-un mesaj aici sau la ID meu:
debora_p2002@yahoo.com
Daca aveti o problema de sanatate si doriti un sfat in domeniul medicinii naturiste cu placere va stau la dispozitie cu ce stiu si pot....
Domnul sa va binecuvinteze!
E minunat ceea ce doresti sa faci! Domnul sa-ti dea izbanda in acest plan minunat de a aduce si alte suflete la adevar! Este foarte important in ochii Domnului actiunea fiecaruia dintre noi pentru ca numele Lui sa se proslaveasca!
Este un act de vointa, de implicare pentru cauza Lui Dumnezeu demn de apreciat! Daca am fi cu totii asa cu siguranta ar fi mai multe biserici prin tara!
Domnul sa-ti rasplateasca intentia si fapta ta cu viata vesnica!!
Sora Debora, la Intrunirea Cetei Prezbiterilor de la Cluj din 8 ian 2011 unde, printre altele s-au dezbatut probleme organizatorice de viitor, am expus prezbiterilor si tuturor celor prezenti si acest proiect al tau pe care eu il vad unul f. bun.Dorim cu totii unitatea deoarece aceasta da o forta mult mai mare Bisericii noastre, astfel putand sa punem in practica proiecte marete, cum este si cel de fata.Sunt f. increzator.Domnul sa-ti ajute.Cu o ocazie viitoare, prin ingadinta fratilor, am sa propun sa vii sa prezinti pe larg aceasta viziune de proiect care poate fii o "poarta de intrare" spre Oltenia.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!