Deconectat |
RE: ce se intampla daca... |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3560. Postat la 01/09/2010 19:50 - 5358z2h18m |
|
|
Iacov 1:2
Frații mei, să priviți ca o mare bucurie când treceți prin felurite încercări,
Iacov 1:3
ca unii care știți că încercarea credinței voastre lucrează răbdare.
Iacov 1:4
Dar răbdarea trebuie să-și facă desăvârșit lucrarea, pentru ca să fiți desăvârșiți, întregi, și să nu duceți lipsă de nimic.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
danut_calimanescu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4065. Postat la 06/11/2010 21:42 - 5291z23h25m |
|
|
Draga Dana, imi e tare greu sa iti dau un sfat stiind cita durere e in sufletul tau. E adevarat ai gresit, dar Sfintele Scripturi nu se opresc doar la descoperirea pacatului ci merg mai departe, dau si modul de reabilitare a sufletului pacatos. Tu ai nevoie de Isus, tu esti ceea care alegi, cit despre ceea ce meriti, in pofida pacatului, eu iti spun ca inca meriti totul in Isus. Spunei Domnului nostru Isus Hristos, Mielul care ridica pacatul lumii, pacatul tau, lasai Lui aceasta povara, si roagal sa te ierte. Maine va fi o alta zi, alege cu Domnul si vei cunoaste binecuvitarea Lui dar si bucuria mântuiri, negresit greutatile vor continua, viata isi are cursuul ei, dar tu il ai pe Isus si cu El poti totul. Ai incredere in cunvintele Domnului. Eu nu te judec ci iti doresc tot binele in Domnul chiar daca nu te cunosc. Daca crezi ca iti mai pot fi de ajutor scriemi te rog in numele Domnului Isus. Domnul sa pazeasca si sa iti daruiasca gindurile Lui privitoare la tine. |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4066. Postat la 06/11/2010 22:16 - 5291z22h51m |
|
|
Dana! gândestete la acea faptura pe care o porti in pantec ,copilasul acela are nevoie de o mama care sa-i ofere iubire si protectie.Nu este adevarat ca nu ai pentru ce sa traiesti, multumeste-i Lui Dumnezeu pentru ca esti sanatoasa pentru ca ai un servici....incearca sa cauti lucrurile bune di viata ta si gandeste pozitiv.Multi i-si doresc sa aiba copilasi dar numai Dumnezeu stie de ce nu au parte de aceasta binecuvantare, multumeste-i pentru copilasul tau chiar daca a fost din "intamplare". Domnul sa te pazeasca si sa se indure de tine.
Doresc sa mai adaug la cele spuse mai sus 2 Corinteni 2:5-10
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4120. Postat la 09/11/2010 20:33 - 5289z0h35m |
|
|
Sora Dana,desi nu te cunosc imi place sa te numesc astfel,sperand sincer ca vei ramane la POALA CRUCII unde vei gasi intelegere deplina.Hristos este PRIETENUL caruia poti sa-I spui totul fara rezerve si care te poate intelege cel mai bine.Noi judecam din punctul nostru de vedere,D-zeu vede totul din toate unghiurile.Apreciez faptul ca ai avut curajul sa iti expui experienta nu tocmai frumoasa,ci foarte dureroasa,faptul ca ai posibilitatea sa inveti din gresiala ta,viitorul tau poate sa cuprinda culori calde care sa-ti coloreze tabloul vietii tale in nuante vesele si fericite.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4164. Postat la 11/11/2010 18:41 - 5287z2h27m |
|
|
Fratilor Dumnezeu este foarte drept,vedem ca in vechime cand un om pacatuia fara voie,omul acela avea de adus o jertfa si era iertat"Numeri15:22-29,dar vedem ca atuncea cand un om pacatuia cu voia ,era condamnat la moarte ,si era sigur omorat"numeri15:30-31.Dar vedem acum in prezent caci cei ce pacatuiesc cu voia nu sunt ucisi cum era in vechime.In gandirea mea ,vad ca daca omul pacatuieste cu voia,stiind ca este pacat dar pe urma se marturiseste si nu mai pacatuieste sunt sigur ca va fi iertat,Domnul mai da o sansa omului,pedeapsa directa cum era in vechime ,de era ucis pe loc,acea pedepsa sa amanat pana la judecata,dar daca omul nu mai pacatuieste ,dupa marturisire va fi iertat sunt sigur .Sora Dana Domnul sa te binecuvinteze si daca incontinuare nu o sa mai pacatuiesti cu voia sunt sigur ca Domnul te va ierta si vei ajunge la masa cu Avram Isaac Iacov.AMIN
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
danut_calimanescu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4250. Postat la 14/11/2010 22:24 - 5283z22h44m |
|
|
Buna Dana, iartane ca ne-am lasat luati de val, as dori sa siu tu cum stai, nu mai stim nimic de la tine. Doresc ca bunul Dumnezeu sa iti ieie piatra de pe suflet si sa te ajute sa reincepi totul cu El. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5013. Postat la 29/11/2010 20:34 - 5269z0h34m |
|
|
Draga Dana,aici am ocazia sa-ti scriu cateva randuri,daca le citesti ,te rog sa-mi raspunzi,in una dn postarile tale am citit:...nu-mi merit nici viata,eu cred ca aceste cuvinte spun cat de mult te caiesti de trecutul tau,eu te indemn,sa revii printre noi.impreuna putem merge mai departe,ce zici?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5036. Postat la 30/11/2010 14:13 - 5268z6h55m |
|
|
Fiind o situație mai deosebită cea expusă la acest subiect, ar fi interesant de văzut ce se întâmplă din punct de vedere a Legii lui Dumnezeu în situația în care una din părți refuză să aplice Exodul 22:16. Voi ce părere aveți?
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
geana (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5178. Postat la 03/12/2010 10:23 - 5265z10h44m |
|
|
dana_p a scris:
E foarte usor de vorbit, acuzat si judecat acum. Pentru voi David este un frate care va insoteste la conferinte.
Salom,Dana,E foarte bine c-ai fost sincera si ai recunoscut greseala dar te-as ruga sa o recunosti pina la capat cum te-a rugat Fratele Ovidiu sa ne spui cine este acest David. Poate sunt frati care nu-l cunosc indeaproape si se da sfint,pentruca oricum se va afla,cunosc un caz asemanator care dupa 40 ani sa descoperit un frate care este Pastor acum ca pe linga nevasta a mai tinut o concubina timp de mai multi ani si acum si el umbla pe la conferinte.
Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5564. Postat la 11/12/2010 13:15 - 5257z7h53m |
|
|
valentina a scris:
Daca pe cei din vremuri stravechi ii intelegi ca " se intampla" deoarece aveau pe ei un camasoi si nimic pe dedesupt, azi ai cam multe de dat jos, deci ai timp sa te gandesti la ceea ce faci.
Pace! sora,astazi multe fete asteapta pe jumatate pregatite,felul çum se imbraça demonstreaza çe doresç |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5595. Postat la 11/12/2010 20:23 - 5257z0h45m |
|
|
wow, ca bine ai mai zis
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6991. Postat la 17/01/2011 12:07 - 5220z9h1m |
|
|
Buna Dana.
Cred ca suferi mult si te doare sufletul, daca daca pot as dori sa te rog sa gandesti la Ezechiel.33.11 "Pe viata Mea zice Domnul Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui si sa traiasca.Intoarceti-va ,intoarceti-va dela calea voastra"
Dana te rog cugeta la aceste cuvinte, Dumnezeu se jura pe viata Lui Dumnezeul Universului,ca sa vi si sa ramii langa El,El are ganduri de pace si NU de nenorocire sa-ti dea un viitor si o nadejde.
Si ne implora ,ne roaga ",Intoarceti-va intoarceti-va zice Domnul "sa venim sa ne dea viata ,o iesire din suferinta, indiferent ce am facut ce facem ,indiferent de greselile noastre ,indiferent de alegerea pe care ai facuto.
SCUZATI . Pentru voi curiosilor cine e David, am putea fi chiar noi, nu ca am facut ce a facut el,dar le avem pe ale noastre .Daca STITI ceva rugativa pt ei nu trambitati ,lasati pe Dumnezeu sa lucreze sunt ai Lui, nu ne foloseste la nimic daca stim cine e. |
|
Deconectat |
eben-ezer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13597. Postat la 05/09/2011 19:59 - 4989z2h8m |
|
|
Multa binecuvantare si indurare!Desi nu te cunosc ma gandesc ca e bine sa stii ca sunt frati si surori carora le pasa,dar mai mult decat atat exista Cineva care te iubeste,nu ca cel ce te.a batut si de care zici ca inca il iubesti,ci Este Acela care chiar in problema prin care treci este langa tine.Trebuie sa te gandesti ca nu te.ai nascut ca sa mori ci ca sa TRAIESTI!Iar a trai inseamna a cunoaste VIATA.Si viata este Mantuitorul drag.Fiecare dintre noi care postam aici am trecut prin momente dificile in viata dar am invatat sa ne incredem in Cel ce si.a dat viata pt noi.As putea sa te indemn sa crezi ca El iti poarta de grija.FI IUBITA DE CER!
Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.) |
|
Deconectat |
RE: relatie |
vladrabinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27368. Postat la 23/05/2015 09:38 - 3633z12h29m |
|
|
Eu nu inteleg de ce comunitatea mesianica inca are probleme cu abordarea acestor subiecte, un lucru este clar frica, daca ar fii coloana vertebrala ca sa poti sta drept in fata lui Dumnezeu ca si Iov nu ati mai fii speriati ca vrabiile . |
|
Deconectat |
RE: Ce se întâmplă dacă...? |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27371. Postat la 25/05/2015 12:15 - 3631z9h53m |
|
|
Nu-mi prea dau seama din ce punct de vedere te adresezi tu "comunității mesianice" și ți se pare că ar avea probleme în abordarea acestor subiecte. Pe un forum de discuții își dă oricine cu părerea așa cum o faci și tu. Cum adică să fie coloană vertebrală și să nu fie forumiștii speriați ca vrăbiile? Fi mai explicit te rog.
Subiectul ăsta a fost deschis acum 5 ani. Tânăra aceasta din câte îmi amintesc a postat că intenționa în mod serios să se sinucidă (mesaje care ulterior au fost șterse, nu intru în detalii, ți-am spus așa ca fapt divers pentru că probabil nu știi despre ce a fost vorba) pentru că ajunsese la disperare din cauza unuia care se pretindea creștin dar care după felul cum trăia nu cred că avea prea multe în comun cu pocăința.
Tu ce sfaturi pline de coloană vertebrală i-ai da unei asemenea tinere?
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Ce se întâmplă dacă...? |
david_cdd (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27576. Postat la 09/03/2016 15:49 - 3342z5h18m |
|
|
Psalmii 12:2 Oamenii își spun minciuni unii altora, pe buze au lucruri lingușitoare, vorbesc cu inimă prefăcută. |
|