Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Tineret | Căsătorie
Pagina 1 din 2 1 2 >
Deconectat Ce se întâmplă dacă...?
dana_p
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
3346. Postat la 06/07/2010 11:39 - 5415z9h39m
Apare o sarcina absolut intamplatoare intr-o relatie care se credea stabila si cu frica de Dumnezeu?
Deconectat RE: ce se intampla daca...
fullban10
3349. Postat la 06/07/2010 20:44 - 5415z0h34m
Relatie, sau casatorie ?. Ca daca-i relatie, ce mai conteaxa inca un pacat in plus.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
lnedelea
3354. Postat la 07/07/2010 11:00 - 5414z10h18m
Din punctul meu de vedere "sarcina absolut intamplatoare" poate fi numai pentru cei doi implicați în "relație" și nu față de Dumnezeu care veghează asupra tuturor lucrurilor.

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
fullban10
3356. Postat la 07/07/2010 14:06 - 5414z7h11m
E un nonsens sa ai o relatie , sa ramai gravida si sa crezi ca esti ok fata de Dumnezeu. Cursul normal al vietii este: relatie cu Dumnezeu, casatorie, copiii. Acum daca tot s-a intamplat, intoarce-te la Dumnezeu cu post si cu rugaciune. Si nu uita ca pentru cei " bolnavi " a venit El pe pamant, S-a jertfit, a inviat si azi e in cer.

Aurelc
3376. Postat la 16/07/2010 13:52 - 5405z7h25m
dana_p a scris:
apare o sarcina absolut intamplatoare intr-o relatie care se credea stabila si cu frica de Dumnezeu?

E mult prea sumară afirmația ca să poți să-ți faci o imagine despre ce este vorba... Ar fi mai bine dacă ai reveni cu ceva detalii...

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
emanolake
3429. Postat la 26/07/2010 13:11 - 5395z8h7m
dana_p a scris:
apare o sarcina absolut intamplatoare intr-o relatie care se credea stabila si cu frica de Dumnezeu?

Uneori se intampla accidente intre persoane tematoare de Dumnezeu, caci carnea asta trupeasca care este, e cu neputinta sa nu pofteasca sau sa nu doreasca un lucru chiar daca sintem cu rafna fata de Domnul sintem in duh dar nu si in trup si este cu neputinta ca omul sa nu pacatuiasca in fiecare zi, vedem in geneza 6/2: fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase; și din toate și-au luat de neveste pe acelea pe care și le-au ales.
Ei care erau slujitori ai Domnului si stiau mai multe de cat noi si erau diferiti de noi au pacatuit dar mai ales noi care gresim de multe ori si intristam pe Domnul, dar prin bunatatea sa si prin mila sa noi am capatat mila si indurare de la Tatal prin fiul sau Isus Hristos care el ne curateste de pacatele care le facem dar acestea este doar prin ascultarea sa si prin inplinirea cuvantului sau.

Când un om va face o juruință Domnului sau un jurământ prin care se va lega printr-o făgăduință, să nu-și calce cuvântul, ci să facă potrivit cu tot ce i-a ieșit din gură. Vegheați asupra voastră, ca să nu dați uitării legământul pe care l-a încheiat cu voi Domnul Dumnezeul vostru,căci Domnul Dumnezeul tău este un Dumnezeu plin de îndurare, care nu te va părăsi și nu te va nimici. Să iubești, dar, pe Domnul Dumnezeul tău și să păzești întotdeauna învățăturile Lui, legile Lui, rânduielile Lui și poruncile Lui. Luați seama, dar, să faceți așa cum v-a poruncit Domnul Dumnezeul vostru; să nu vă abateți de la cele ce a poruncit El nici la dreapta, nici la stânga.
fullban10
3434. Postat la 26/07/2010 22:02 - 5394z23h16m
Daca pe cei din vremuri stravechi ii intelegi ca " se intampla" deoarece aveau pe ei un camasoi si nimic pe dedesupt, azi ai cam multe de dat jos, deci ai timp sa te gandesti la ceea ce faci.

lnedelea
3484. Postat la 17/08/2010 21:24 - 5372z23h54m
Dacă "relația" a fost fără ca să fi existat logodnă, se aplică Exodul 22:16 "Dacă un om înșală pe o fată nelogodită și se culcă cu ea, îi va plăti zestrea și o va lua de nevastă".

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
Deconectat RE: RE:
dana_p
3488. Postat la 18/08/2010 12:02 - 5372z9h16m
Pace!
Nu a existat logodna ci doar promisiuni facute lui Dumnezeu de catre prietenul meu David. Am fost naiva, l-am crezut si a considerat oportun sa ma dea afara din casa (dupa 6 ani de convietuire si insarcinata) cu pumni si picioare si cu ochiul umflat si vanat aproape 2 saptamani.
1 Cor 13:4 - 8, Prov. 10:12, Pet. 4:8

un bob de roua
fullban10
3489. Postat la 18/08/2010 20:13 - 5372z1h4m
6 ani fara legaminte ? Iarta-ma, dar asta nu se mai chiama naivitate !

emanolake
3491. Postat la 18/08/2010 22:11 - 5371z23h7m
Celor neînsurați și văduvelor le spun că este bine pentru ei să rămână ca mine.
Dar, dacă nu se pot înfrâna, să se căsătorească; pentru că este mai bine să se căsătorească decât să ardă.

Ai avut mare curaj să stai cu o persoana care nu e de credință si sa tot aștepti ca întro zi se va schimba si va urma căile Domnului, însă despre versetele care le-ai pus despre dragoste sa nu le categorisim cu dragostea care ne orbeste in zilele de astăzi ( Te-am văzut și mi-ai plăcut )că daca iei Romani 13/10, dragostea este înplinirea legi, și cine înplineste legea acela nu greșește in viața lui..
dana_p
3492. Postat la 19/08/2010 11:00 - 5371z10h18m
E foarte usor de vorbit, acuzat si judecat acum. Pentru voi David este un frate care va insoteste la conferinte.
Sunt vinovata ca m-am nascut si ca il iubesc sincer si dezinteresat ( de iubirea carnala, nu-mi pasa de ea).
Ma rog de fiecare data sa-l ierte Dumnezeu pentru pumnii si picioarele pe care mi le-a dat atunci cand m-a aruncat afara din casa ca pe o zdreanta dupa atata amar de timp in care am crezut in promisiunile lui catre Dumnezeu.
Pace!

un bob de roua
ami
3493. Postat la 19/08/2010 11:24 - 5371z9h54m
Nimeni nu te acuză și nu te judecă, decât Dumnezeu...înaintea Lui veți răspunde de faptele voastre.
Nu esti vinovată că te-ai născut, pentru că nu tu ai decis asta ...dar tu decizi cum îți trăiești viața.
Nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar cred că odată ce o fost în stare să dea în tine, acolo nu mai îi loc de iubire.
Dacă tu nu te iubești și nu te prețuiești, nimeni nu o să o facă...așa că de acum trebuie să te gândești la tine și la copilul ce o să-l ai, și să încerci să treci peste, iar David o să-și poarte singur de grijă că îi mare și are buletin...
Gândește-te că trebuie să te pregătești să-L întâlnești pe Dumnezeu!
Be blessed!

Soarele răsare nu ca să apună, ci ca să lumineze până apune!
Aurelc
3499. Postat la 19/08/2010 16:02 - 5371z5h16m
dana_p a scris:
E foarte usor de vorbit, acuzat si judecat acum. Pentru voi David este un frate care va insoteste la conferinte.

Ai putea să fi te rog ceva mai explicită în afirmația de mai sus? Cine anume este David ( cum îl mai cheamă), din ce localitate provine și despre ce conferințe spui ? Din ce comunitate face parte?

Mi se pare că sunt cam confuze lucrurile pe aici... Din bisericile noastre nu cunosc nici un David să potrivească în ceea ce ai scris până acum despre el.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
3505. Postat la 19/08/2010 19:20 - 5371z1h58m
Dana sa stii ca ce faci tu in momentul acesta, spaland pe forum rufele murdare din intimitatea ta, te acuza si aduce argumente in favoarea prietenului tau. Nu-i etic, corect, crestinesc si nu-ti aduce onoare, dezvaluirea publica a frustrarii tale. Aceasta dovedeste ca nu esti un om de calitate si de aceea ai fost lepadata. Aduna-te, reflecteaza si nu mai adauga la cele deja facute, alte si alte pacate.

dana_p
3509. Postat la 20/08/2010 10:56 - 5370z10h22m
Pace!

Serviciu, Rugaciune, Somn este tot ce mi-a mai ramas in viata.

un bob de roua
fullban10
3514. Postat la 20/08/2010 14:55 - 5370z6h22m
Mai gandeste-te. Am inteles ca esti gravida. Mai ai inca un motiv pentru care sa traiesti. Si nu uita : nu pentru cei sanatosi a venit Domnul Isus, ci pentru cei ca noi care plangem. Sa fii iubita, si multa pace.

Dani
3555. Postat la 31/08/2010 20:55 - 5359z0h22m
dana_p a scris:
Pace!

Serviciu, Rugaciune, Somn este tot ce mi-a mai ramas in viata.

Dacă ai putere de a te ruga este bine pentru moralul tău, căci numai prin rugăciune poți cere iertare și Dumnezeu este acela care ascultă pe cei ce au probleme în viață.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
costy
3556. Postat la 01/09/2010 07:19 - 5358z13h59m
1 Corinteni 7:28
Însă, dacă te însori, nu păcătuiești. Dacă fecioara se mărită, nu păcătuiește. Dar ființele acestea vor avea necazuri pământești, și eu aș vrea să vi le cruț.

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
dana_p
3557. Postat la 01/09/2010 11:00 - 5358z10h18m
Nu merit nimic. Nu-mi merit nici macar viata.

un bob de roua
Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163426 vizite unice Powered by PHP-Fusion