fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20250. Postat la 06/11/2012 15:40 - 4561z6h32m
Categoric, nu, surioară. Dar Îl avem pe Isus. Prin Isus avem deschisă poarta.
Ce putem noi face? Să ne ferim să facem rău. Pe cât posibil să ne ferim să facem rău.
Frate Costy, eu vreau sa-ti explic cum vad lucrurile cu BINELE pe care il facem.
Binele din noi , AZI, nu mai este al nostru, ci al Domnului, cum?
Duhul Sfant care locuieste in mintea si inima noastra infaptuieste pentru noi, astfel explicam Cuvantul prin care se spune ca nu prin FAPTELE noastre, ca sa nu se laude nimeni.
Legea lui Dumnezeu o implinim prin Duhul Sfant, pentru ca noi prin puterile noastre, nu suntem in stare, si constienti fiind de acest lucru, atunci am intelege cine sta in spatele faptelor noastre BUNE .
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
De multe ori ...eu, cel putin, mă simt parcă, doborată ,fară putere si mă necăjesc de tot felul de lucruri pentru care nu ar trebuii să mă necăjesc si uneori parcă cresc ,am in inimă doar bucurii si aceste bucurii doresc să le împărtăsesc cu cei dragi si chiar cu fratii de credintă...( cum fac acum de exemplu).
Chiar si când deschid aici pe portal am asa... o tresăltare ...am o asteptare, ,parcă să citesc un indemn o invătatură o lectie de viată ,(chiar si retetele sorei Valentina sunt bune)....care ,să mă ridice si să mă intărească să mă facă să cresc duhovniceste, să mă invete să cer Celui Sfânt lucrurile care-mi sunt de folos ,să mă ajute să mă lupt să fac BINELE să acaparez in modul cel mai frumos ,in primul rând pe cei din casa mea ,pe vecinii mei ,pe fratii mei de credinta ,care de altfel si ei la rândul lor trec prin diferite incercari ale vietii si de ce nu ,uneori ,sunt cu moralul la pământ si mai mult decat atât neputinciosi.
Si cum spune sora Lucia că noi nu suntem in stare de unele lucruri ,prin propriile noastre puteri ...asa este, nu putem face nici măcar un pas ...dar totusi este in noi o frânghie de care ne putem agăta ,este un glas ,o voce care strigă cu suspine ,negrăite ...care spune: Apropie-te,îndrăznește si te voi ajuta!
Tocmai in Mântuitorul drag ,găsim frânghia de care ne putem agăta ,El avocatul care mijloceste pentru noi ne indeamnă parcă ...:Fă BINELE si vei avea in primul rând ,o liniste o bucurie si vei putea la rândul tău să o impartasesti si altora.
Mă voi folosii de Binecuvântare ,ca să ridic pe cei ce au nevoie de ridicare, asa să mă ajute Adonai !
Deconectat
RE: LEGEA BINELUI
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20272. Postat la 07/11/2012 17:46 - 4560z4h27m
" Noi muncim, în adevăr, și ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, și mai ales al celor credincioși" 1 Timotei 4;10
Poruncește, și învață aceste lucruri, îl învăța Pavel pe tânărul Timotei. și noi astăzi facem același lucru , deoarece vrem ca și ai noștri să se deprindă cu lupta și nădejdea. Noi muncim în adevăr..................