Da, asa este...multumim ca suntem cu Domnul si viata noastra este altfel, decat a parintilor nostrii.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
RE: LEGEA ASCULTĂRII
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20567. Postat la 23/11/2012 06:04 - 4544z15h31m
Lavinia, draga mea, am citit încă un segment din viața trăită pe pământ. Sunt anii trăiți așa cum au știut ai noștri să-i ducă. Cu ei ne-au dus și pe noi. Prin noroaiele lor am fost tăvăliți și noi, prin durerile lor ne-au tras și pe noi. Eram mici, fără putere de decizie. Nu putem decât să iertăm. Să mulțumim că necazurile, durerile și mizeria traiului lor, ne-au scos pe noi la lumina și dorința de-a vrea ceva mai bun?. Da . Spune Pavel, că necazul lui Israel, ne-a adus pe noi neamurile la cunoștința lui Isus. Așa și traiul lor nesfânt, a adus pe Lucia, pe tine, pe Nica, iar pe mine traiul cu soțul, la dorința de-a fi altfel. Dumnezeu ne-a iubit, și la un moment dat și-a adus aminte( vorbesc omenește) că cineva s-a rugat pentru noi. Nu știm cine. Vreo rudă, vreun prieten, poate chiar mama sau tata întrun moment de regret față de ceea ce sunt?. Cine știe? Doamne , Tu, le știi pe toate. Vom afla când vom fi lângă Tine. Să ne bucurăm de descoperirea Mântuitorului, și să nu repetăm greșelile părinților. Copiii noștri să nu fie nevoiți să se rușineze de trecutul nostru.
Lavinia, oare nu am sesizat eu, sau nu ai scris: cum ai învățat ascultarea?. A venit de la sine fără să o simți? . A fost un vânt, un cutremur, un foc, sau un susur blând?
Sincer ,incă ,ar trebuii să-mi pun intrebarea dacă ascult in totalitate si dacă trăiesc in ascultare, după cum scrie cuvântul inspirat de Duhul Celui Sfânt.
Spun asa ,deoarece ,aici pe pământ, avem o continuă luptă impotriva duhurilor intunericului.
Nu stiu dacă cineva s-a rugat pentru mine ,nu am avut in familie oameni credinciosi .
Pe tatăl meu l-am văzut că uneori isi ascundea lacrimile ( am să povestesc cu altă ocazie ,faptul că eu era să mor din cauza unei boli).
Ai mei erau ,,credinciosi'' unor datini si obiceiuri ,nu rânduielilor sfinte ,nu au avut idee ce insemnătate au cele cu adevărat sfinte.
Totusi, mama mea ,mi-a mărturisit inainte cu putin timp de a murii ...că dintre cei trei copii ai ei ,doar eu am ales să merg pe calea bibliei ( zicea ea),acest lucru mi-a dat o putere in plus.
Cred ,că, am ajuns să ascult de susurul blând ,care m-a invătat treaptă cu treaptă ,adevărul.
Am văzut prea multa suferintă a mamei ,care s-a inselat crezând ,că, va fi fericită cu bărbatul altei femei si tatăl meu cu femeia altui bărbat.
Dar nu a fost asa ,am văzut multele lacrimi amare vărsate de mama mea,deoarece si cealalntă femeie ( prima sotie a tatălui meu) a suferit pentru că a rămas singură.
Un lucru bun in tot răul l-am văzut la tatăl meu ,care, nu a lasat-o in stradă pe prima sotie ,ci i-a cumparat o casă si i-a permis să -si ia lucrurile de care avea nevoie ,chiar tot ce-si dorise ,numai să-l lase in casa pe care au ridicat-o din temelie.
Totusi ,ii iubeam pe amandoi , deoarece prin sacrificiu ne-au tinut la scoli si nu am dus lipsă de ceva ,de haine sau alimente ,ei au fost foarte harnici ,insă certurile dintre ei, imi dădea dese palpitatii si gândul că unul dintre ei avea să sfârseasca rău ,mă ingrozea.
Deabea ,după ce au rămas singuri , noi copiii ,căsatorindu-ne ,lucrurile au mers mai bine intre ei.
Certurile si geloziile fac ravagii intr-o familie si copiii rămân marcati.
Viata mea a avut o altă conotatie ,eu mi-am dorit o altfel de viată ,nu se compară cu viata mamei mele,nu pot să spun decat atat :,, Cineva sus in cer mă iubeste ,Cineva mă păzeste mereu.''
Deconectat
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20602. Postat la 24/11/2012 20:15 - 4543z1h20m
Buna seara
. Dragi oameni , oameni buni va invit , va rog cititi ce au scris acesti credinciosi mai sus . Nu pierdeti povestirea vieti acestor suflete mari ...
Oameni buni nu veti regreta . Daca nu cititi veti pierde foarte mult ...va las pe voi sa va convingeti .
Cu afectiune si respect pt toti .
Deconectat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20607. Postat la 24/11/2012 20:55 - 4543z0h39m
Căutătorule, dacă tot consideri că avem de învățat din experiențele semenilor noștri , și într-adevăr avem ce învăța, nu vrei să ne spui: tu cum ai învățat să asculți?