"Dacă îți vei opri piciorul în ziua Sabatului, ca să nu-ți faci gusturile tale în ziua Mea cea sfântă; dacă Sabatul va fi desfătarea ta, ca să sfințești pe Domnul, slăvindu-L, și dacă-l vei cinsti, neurmând căile tale, neîndeletnicindu-te cu treburile tale și nededându-te la flecării, atunci te vei putea desfăta în Domnul, și Eu te voi sui pe înălțimile țării, te voi face să te bucuri de moștenirea tatălui tău Iacov; căci gura Domnului a vorbit!" Isaia 58:13-14
Cugetarea zilei
"În Scripturi avem porunca de a păzi Sabatul ... mai departe găsim pe cei care au făcut acest lucru ... apoi în Noul Testament ... nimeni nu pomenește că ar fi spus Dumnezeu ceva în legătură cu el ... adică să se fi anulat sau schimbat cu o altă zi care ... ce coincidenta ... are origini păgâne!"
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
24286. Postat la 07/08/2013 10:44 - 4538z16h56m
Atitudinea este un lucru mic ce face o diferenta mare- Winston Churchill
Ce parere aveti?. Putem vorbi despre atitudine ca o lege care nu stim unde sa o categorisim?
Un autor necunoscut spune:
- Am fost flamând și mi-ai vorbit de bogăția cerului.
- Am fost în temniță și te-ai rugat pentru eliberarea mea.
- Am fost gol și mi-ai spus care sunt hainele ce mi s-ar potrivi.
- Am fost bolnav și mi-ai recomandat un medic.
- Am fost fără adăpost și mi-ai predicat de ocrotirea lui Dumnezeu.
- Am fost singur și mi-ai spus să-mi caut un prieten.
Sunt crestin si cu toate acestea, langa mine, sunt oameni flămâzi , sunt oameni fără haine și adăpost, sunt oameni singuri si în suferință, sunt oameni fără să-L aibe pe Hristos în viața lor.
Aceste cuvinte rănesc. Daca ma ranesc si nu ma pun in miscare ca sa rezolv situatia, atunci tocmai am descoperit ca am o atitudine fariseica