Deconectat |
Pianuri și orgi. Dezbateri pe această temă. |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3019. Postat la 26/04/2010 23:19 - 5486z1h11m |
|
|
Vă invit pe toți cei care iubiți cântatul la pian sau orgă să vă expuneți aici părerile referitor la orga/pianul pe care-l aveți, sau indiferent ce vreți să discutați despre ele. Poate vreți să vă cumpărați ceva și vreți să cereți un sfat de la cei care se pricep. Simțiți-vă în largul vostru.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Pianuri și orgi. Dezbateri pe această temă. |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3045. Postat la 28/04/2010 20:02 - 5484z4h28m |
|
|
Sunt foarte slab pregatit, atat in domeniul tehnic, cat si muzical, exista doua site-uri puternice de unde pute-ti afla cu mult mai multe despre instrumentele cu clape, dar pana acolo, cum zice Ovidiu, eu va sunt la dispozitie, cu cat cunosc, drept sa va spun, stiu putine informatii despre yamaha, cat si despre korg, acum am un korg pa80.
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
3048. Postat la 28/04/2010 21:45 - 5484z2h45m |
|
|
Cu ajutorul Domnului, doresc sa formam o uniune a "claparilor" sambatari, in vedera efectuarii de negative, pentru cresterea popularitatii acestui portal.
Astfel am convocat la o "reuniune" pe Fratele Manu ( Sebis - Arad), pe Fratele Ruben ( Micula - Satu Mare ), pe Fratele Ivan ( Remeti - Maramures ).
Rugati-va pentru noi, ca Domnul sa ne dea putere, ca lucrul gandit sa il si infaptuim, si sa se vada roadele muncii cat mai degraba, la sectiunea Descarcari - Negative Crestine!
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
3049. Postat la 28/04/2010 21:48 - 5484z2h42m |
|
|
As dori in continuare, daca se poate si doresc sa ni se alature si alti frati "clapari", precum Fratele Cipri ( Baia Mare), si alti tineri, sau cantareti pe care nu imi aduc aminte, sa nu ii cunosc. Multumesc, Domnul sa va binecuvinteze!
|
|
Deconectat |
3051. Postat la 28/04/2010 21:54 - 5484z2h36m |
|
|
Deci , intram in lucrare de negative, spre Lauda Domnului!
Manu - faci negativele de la cantari vechi fara autor, cantarile care incep cu litera A,
Ruben - faci negativele de la cantari vechi fara autor, cantarile care incep cu litera B,
Eu, Abdon - fac negativele de la cantari vechi fara autor, cantarile care incep cu litera C,
Si urmeaza ... .
|
|
Deconectat |
adniel87 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3169. Postat la 08/05/2010 19:51 - 5474z4h39m |
|
|
mai... cand faceti reuniunea aceasta cu cei care canta la orga/acordeon anuntati-ma si pe mine . multumesc anticipat!
Pacea să fie cu voi! |
|
Deconectat |
3170. Postat la 08/05/2010 22:02 - 5474z2h28m |
|
|
pai daniele, noi, cel putin trei, am inceput, vezi la rubrica descarcari ca deja am postat cateva negative cu literea c, cantari vechi, la fel si negativelel, poate nu au o calitate super, dar ... .
|
|
Deconectat |
3175. Postat la 09/05/2010 14:32 - 5473z9h58m |
|
|
adniel.. nu daniel ) sau claudiu.. frate abdon cand facem o muzica?
Pacea să fie cu voi! |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3244. Postat la 17/05/2010 17:24 - 5465z7h6m |
|
|
Dar de pe unde ești adniel de ai vrea să faci o muzică cu fratele Abdon? Nu de alta dar mi-ar place să fiu și eu prin preajmă, poate v-aș putea fi de folos cu ceva 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
3257. Postat la 20/05/2010 20:17 - 5462z4h13m |
|
|
haideti la oradea sunteti bineveniti
Pacea să fie cu voi! |
|
Deconectat |
3263. Postat la 26/05/2010 20:36 - 5456z3h54m |
|
|
claudiu cu draga inima, poate in august, sau la nunta la adi , la alba iulia, deocamdata sunt in italia, caut de lucru, pune si tu ceva instrumentale pe site 
|
|
Deconectat |
3402. Postat la 23/07/2010 00:54 - 5398z23h36m |
|
|
Slaba miscare cu tinerii nostrii muzicanti, of, iaca am venit din Italia, si am sperat ca am sa gasesc portalul plin de instrumentale, dar nimic, atatea cuvinte rele imi trec prin cap, de necaz, cand e o adunare de tineret toti se dau rotunzi, si mari muzicanti, dar cand sunt solicitati sa coopereze, colaboreze pentru o lucrare de marire, a Domnului, spre bucuria celor care canta cu negative, a nestiutorilor de instrumente, dar plini de vointa, cu asta putem si noi "muzicantii" sa ii ajutam pe cei din jur, eh, meseriasilor, ... . 
|
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3883. Postat la 27/10/2010 21:16 - 5302z3h13m |
|
|
Am fost rugat de unii frați care au orgi cu intrare de fișiere midi de un program care să convertească din alte formate audio în acest format midi. Într-adevăr este operație foarte dificilă de conversie în format midi și nu am găsit nici un program în afară de Solo Explorer care se află la adresa următoare împreună cu exemple și indicații de folosire: http://www.recognisoft.com/
Acest program aflându-se la versiunea 1.0 atestă faptul că este unul inovativ și o primă încercare pentru astfel de conversii.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
4292. Postat la 15/11/2010 23:27 - 5283z0h3m |
|
|
Nu am testat acesta, dar sun t convins ca e in zadar, se poate converti fisier wav, mp3, in midi, dar daca este un sungur sunet, de pilda pian, dar cand este un amalgam de sunete ... .
Cum e cu fratiorii mei, "clapari", nimic pe portal, actiune?
|
|
Deconectat |
4937. Postat la 28/11/2010 18:39 - 5270z4h51m |
|
|
inca nu vad pe nimeni dintre fratiorii si surioarele mele sa solicite ceva anume, doresc sa va ajut cu sfaturi in limita posbilitatii si nu cere nimeni
doresc sa incep prin a explica, cum se prinde o armonie pe clapa, indeferent ca e pian, acordion sau orga
in general cu mana dreapta, daca foloseti primele trei degete, se aplica pe clapa in felul acesta, o clapa da, una nu, una da, una nu asta ar insemna ca cu degetul mare apesi prima clapa, cu degetul aratator apesi a treia clapa, si cu degetul 3 apesi a cincea clapa
la mana stanga se poate prinde pe o alta octava, alta parte a clapei, tot in aceeasi pozitie, sau doar cu degetul aratator pe clapa care sa prins cu degetul mare de la mana dreapta |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4950. Postat la 28/11/2010 20:46 - 5270z2h43m |
|
|
sambataru a scris:
Nu am testat acesta, dar sun t convins ca e in zadar, se poate converti fisier wav, mp3, in midi, dar daca este un sungur sunet, de pilda pian, dar cand este un amalgam de sunete ... .
Eu zic ca ar fi bine mai întâi să testezi și apoi să te pronunți...că astfel am ști și noi cât de bun este softul acesta pentru clăpari. Eu nu am avut fișiere de "muzică la clape" ca să testez, numai câteva exemple care le punea la dispziție programul de conversie.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
4958. Postat la 28/11/2010 21:45 - 5270z1h45m |
|
|
Liviu daca nici aici numai am loc, atunci lasati-ma sa mor, am vorbit cu inginer de sunet de pe site muzicanti, si anume cu cminor, cu clapar profesionist si anume cu "saraclipit", si alaturi de ei, cu altii , asupra unui soft, daca este, prin care sa poata fi scos din mp3 mai bine zis din wav in track-uri midi, pai atunci eu nici nu as mai face negative, ci as face piraterie, si ca mine multi altii.
Si ca sa imi argumentez cele scrise mai inainte, eu te intreb tu esti sigur, am scris de la bun inceput, ca doar numa asa ar fi posibil cu un singur instrument ( ceea ce nu intereseaza pe nimeni ), am descarcat programul care din start are denumirea Solo Explorer, in fine, m-am lasat dus de val, dat fiind ca tu esti cu studii multisuperioare fata de mine, si am facut testul cu un fisier WAV, un negativ in format wav, la care normal ca atunci cand am dat export midi, imi suna ceva butoi, cu sticle sparte, si imi arata un singur portativ, in loc de 16, am deschis acelasi fisier midi cu STUDIO 4, si imi arata din cele 16 doar 1, si la fel a sunat a butoi.
Am luat un fisier WAV, doar cu un singur instrument, si l-am exportat in midi, am deschis cu Studio 4, si merge , dar nici acceptabil, la ce folos?
Pacat ca nu se mai poate pune fisiere mai mari de 2 MB, sa fac demonstratii. |
|
Deconectat |
6913. Postat la 15/01/2011 00:55 - 5222z22h35m |
|
|
Pentru curiosi, ma refer la clapari, a aparut Tyros 4, o clapa "ieftina", numai 4999 EUR, si cred ca face si ciorba http://music-tyros.com/tyros4/index.html
Dar mai presus si mai sus de orice ..., a aparut si Korg PA 3 x pro, asta face si sarmale, boala curata, inca nu se stie pretul http://www.korg.com/Product.aspx?pd=592 |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6928. Postat la 15/01/2011 18:49 - 5222z4h40m |
|
|
Daca zici ca face sarmale bune, poate imi iau una sa-mi faca pentru nunta
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
6982. Postat la 16/01/2011 22:01 - 5221z1h29m |
|
|
Ce mai stiti de claparii "sambatari" mai triesc?
Putem intocmi o lista si cu "organistii", nostrii, asa cum sunt, dar sunt ai nostrii, altii ii au pe ai lor, noi pe acestia ii avem.
Forumistilor, dati tonul, ce "clapari" cunoasteti, pe cine? Nu e vorba de mine, ci de altii, sa ii cunoastem, sa ii stim, si sa ne unim in vederea schimburilor de experienta. |
|