Deconectat |
RE: Acordeoane și acordeoniști cu discuțiile lor. |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11980. Postat la 15/06/2011 18:22 - 5071z5h41m |
|
|
As vrea sa vedeti o melodie frumoasa cantata de un cor de acordeonisti ---http://youtu.be/4ts2UtsJ8bc
Domnul sa-l binecuvinteze si pe trompetist 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
11984. Postat la 15/06/2011 18:54 - 5071z5h9m |
|
|
Frumos este sa laudam pe Domnul!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12002. Postat la 16/06/2011 09:17 - 5070z14h46m |
|
|
Vad ca acordeonistii nostri sau stins, ori au tras de s-au rupt burdufurile la acordeoane, ori sunt dezamgiti, as vrea sa mai organizam o italnire in vederea cresterii in domeniul muzical, sa invatam acrodurile, gamele, ce game trebuie schimbate la o cantare. Care ar dori sa mai organizam o intalnire?
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12022. Postat la 16/06/2011 17:31 - 5070z6h32m |
|
|
Eu as vrea frate trece-ma primul chiar daca nu stiu sa cant la acordeon macar mai invat o melodie , si ma bucur cand ma intalnesc cu voii ca sunteti frati mei , Domnul sa ne ajute sa ne mai strangem nu inca o data ci de mai multe ori , ca doar exersînd si cunoscand ceva cresti in arta muzicii.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
12583. Postat la 11/07/2011 18:32 - 5045z5h31m |
|
|
Ma gandesc ca din primavara pana acum, s-au mai inregistrat pe acest portal ceva acordeonisti, intreb din nou: Nu vreti sa facem din nou o intalnire a acordeonistilor, sa mai invatam cate ceva? Nu este vorba de concurs, si de idei, pareri ... .
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
14275. Postat la 26/09/2011 20:32 - 4968z3h30m |
|
|
As spune-o mai in gluma , mai in serios, dar rugati-va Domnului pentru mine sa ma ajute sa fiu un acordeonist mai ... decat acesta http://www.youtube.com/watch?v=dBQYIYkYVFo&feature=player_embedded. Multumesc! Si alaturi de mine , toti fratii mei "sambatari" 
|
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14362. Postat la 29/09/2011 22:47 - 4965z1h16m |
|
|
În urma provocării m-am uitat și eu la link-ul de mai sus apoi prin comparație mi-am dat seama că darul care l-a pus Domnul în tine este superior aceluia deoarece tu cânți spre slava Celui Veșnic!
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
ady (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16369. Postat la 15/01/2012 21:15 - 4857z1h47m |
|
|
fr Abdon.......cand va hotara Dl sa ne intalnim as vrea sa imi areti...un.stilul nemtesc....,.in ce priveste strangerea acordionistilor....cred ca la toti nea prins bine.....chear daca.............sa fim sinceri .....am prins numa cateo idee.....dar pana inca se prinde ceva de noi eu zic ca i ff bine.....DL sa fie laudat |
|
Deconectat |
16378. Postat la 16/01/2012 18:28 - 4856z4h35m |
|
|
Multumesc fr Adi, eu as fi dorit ca intalnirile sa fie in fiecare luna, si nu neaparat la Barna, in fiecare luna in diferite regiuni, ca sa le fie usor si celor de mai de departe, eu deocamdata sunt dispus, oricum cantarea cantata in comun Fratilor credinta noastra, postata pe youtube de catre David Tamas, a starnit o admiratie pentru cei care au privit, deocamdata este ceva unic , Slava Domnului!
|
|
Deconectat |
liviu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18458. Postat la 20/05/2012 21:13 - 4731z2h50m |
|
|
Pace frati acordeonisti. Imi pare rau ca nu am mai intrat pe portal, probleme de tot felul... Pai vin cu o propunere, daca vine la momentul oportun pt dumneavoastra. Eu in luna iunie trebuie sa vin in tara pt o luna cred, si ma gandesc daca nu s-ar putea face o intrunire in perioada asta. Tare m-as mai bucura. Ziceam si eu.... Frate Abdon, scuze, lasa-mi te rog un nr de tel. De fix ar fi super. Sau de care a fi. Domnul cu voi cu toti
Cantati Domnului caci a facut lucruri stralucite:sa fie cunoscute in tot pamantul. |
|
Deconectat |
dilivio (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21485. Postat la 30/01/2013 13:39 - 4476z9h24m |
|
|
As vrea ca D-l sa lase intelepciunea lui peste noi toti,sa-l laudam asa cum merita ,cu tot ce avem ,cu tot ce putem,doar sa fie din toata inima,mai mult face o cantare intata din toata inima decit un vitel fara cusur,asta zice Biblia,D-l sa ne ajute.
liviu |
|
Deconectat |
27677. Postat la 13/03/2017 22:08 - 2973z0h55m |
|
|
Buna, si pace! Sper ca prin acest anunt sa mai trezesc fratietatea noastra, pentru cine vrea sa invete la acordeon:
Pentru cei care doresc sa invete ideile de baza la acordeon am creat un playlist despre notiuni elementare la acordeon, si un grup pe Facebook - Acordeonisti crestini incepatori
https://www.facebook.com/groups/259180807847491/
Putem discuta despre acestea atat pe acest portal, cat si acolo!
|
|