Deconectat |
RE: Pianuri și orgi. Dezbateri pe această temă. |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7119. Postat la 19/01/2011 12:02 - 5218z11h56m |
|
|
o adresa, un site, pentru incepatori ( s-ar zice ), nu l-am studiat indeaproape, dar putem discuta pe tema respectiva
http://meditatii-orga-clape.blogspot.com/ |
|
Deconectat |
12537. Postat la 07/07/2011 21:56 - 5049z3h1m |
|
|
pentru detinatorii de korg pa 50, 60, 80, am creat cateva ritmuri dupa unele melodii, daca mai doreste careva sa creeze, il ajut
http://www.youtube.com/watch?v=kHS8NO8Vfso
http://www.youtube.com/watch?v=FmfhnyELPqg
http://www.youtube.com/watch?v=Ftvi28aRTxY
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
Ivan (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14444. Postat la 02/10/2011 10:09 - 4962z14h48m |
|
|
Pace fratilor! Am si eu o nelamurire. S-a dicutat un pic pe tema aceasta dar nu s-a ajuns la final. Am negative pe discheta (midi) ce trebuie sa fac pt ca sa le convertesc in mp3? Probabil ca pt unii dintre voi e o banalitate, dar eu nu stiu ,si daca nu stiu intreb pe fratii mei care se pricep . |
|
Deconectat |
14450. Postat la 02/10/2011 13:45 - 4962z11h13m |
|
|
Pace frate Ivan, nu este nici o banalitate, este o "normalitate", sa intrebi, de aceea s-a creat acest "thread". Nu iasa placut, nu se aude placut, conversie din midi in mp3..., se poate..., cel mai normal procedeu este sa bagi un cablu cu jack mare stereo la orga, iesirea de casti, si la celealalt capat al cablului jack mic stereo, il bagi la intrare placa de sunet al PC-ului, intrare Line. Un soft recomandat pentru inregistrare este COOL EDIT PRO II, sau MIXCRAFT 5, sunt programe editoare simple, dupa inregistrare le salvezi in ce format vrei, wav, mp3, etc.
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
14451. Postat la 02/10/2011 14:17 - 4962z10h41m |
|
|
uite un cablu cu jack-jack mic, stereo, si adaptor jack mare stereo
abdon a ataşat următoarea imagine:
 |
|
Deconectat |
14452. Postat la 02/10/2011 14:18 - 4962z10h40m |
|
|
2. Conecteaza la casti orga
 |
|
Deconectat |
14453. Postat la 02/10/2011 14:20 - 4962z10h38m |
|
|
3. Introdu la intrare in PC - Line
 |
|
Deconectat |
14454. Postat la 02/10/2011 14:22 - 4962z10h36m |
|
|
4. uite softul COOL EDIT PRO II
 |
|
Deconectat |
14455. Postat la 02/10/2011 14:24 - 4962z10h33m |
|
|
5. De aici descarci softul cu tot cu key, softuri asemanatoare http://valytyros2.weebly.com/rslinks.html
In general folosesti butoanele rosii pentru record, inregistrare, poti inregistra pe cate piste vrei ( cel putin 128 de piste) sa reglezi fiecare canal la volum vrei, sa ii dai efect, si multe altele, dar din orga pe PC, e suficient pe un canal, dupa care ii reglezi volumul, asculti daca iti place, si dai SAVE, te va intreb in ce format vei dori, si in ce loc sa il salvezi, si apoi vezi tu . Succes!
Daca consideri ca ti-am fost de folos, ma bucur, daca mai ai si alte intrebari, si voi sti sa iti raspund, iti stau la dispozitie.
|
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14459. Postat la 02/10/2011 16:02 - 4962z8h56m |
|
|
Sunt si soft-uri pentru conversia din fisiere MIDI în MP3 ca Free MIDI to MP3 Converter care poate fi găsit la adresa: http://mp3-tools.com/free-midi-to-mp3-converter.html.
Dacă nu sunteti mulțumiți de calitatea acestora, varianta lui Abdon (cea hardware) rămâne ultima soluție.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
14461. Postat la 02/10/2011 16:48 - 4962z8h9m |
|
|
Acum e si o alta varianta: Daca clapa este dotata cu iesire USB, si pe PC este instalat driver-ul de clapa, faci minuni, asta in cazul ( in general ) a clapelor Yamaha, de pilda eu am avut PSR 3000, super, te joci cu ea pe PC, cu soft de gen Nuendo 3, sau Cakewalk 9, in varianta asta merge cu convert midi - mp3 pe PC, pentru ca nu foloseste sunetul de pe placa de baza a PC-ului ci a clapei
Sau ar mai fi o posibilitate, trimite-mi negativele, si ti le fac mp3, si ti le trimit inapoi
|
|
Deconectat |
Ivan (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14493. Postat la 03/10/2011 12:14 - 4961z12h43m |
|
|
MULTUMESC MULT FRATE ABDON!!!!!!! Frate Liviu am incercat , mai demult mai multe feluri de convert gen midi to mp3 dar nu a iesit nimic..... |
|
Deconectat |
14501. Postat la 03/10/2011 13:42 - 4961z11h15m |
|
|
Frate Ivan, poți să încerci și soft-ul din postarea nr. 14459 ca eu l-am testat și merge.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
14870. Postat la 04/11/2011 22:21 - 4929z1h37m |
|
|
Liviu tu nu intelegi ca nu are aceeasi caltate de sunet, nu e asa de original fata de cum suna o clapa, eventual sa il faci prin soft de ordinea sutelor de euro, cum ar fi prin Kontact, da, asa da, dar cu banii care cumperi softul, si pe urma fa rost de DVD-uri intregi de sunet, oho, iti mai cumperi o clapa.
Super oferta din partea mea: Detinatorii de clapa KORG PA, care vor setul meu de ritmuri, il ofer cu draga placere!
Mai mult pentru toti claparii dau negative MIDI, dar nu ce vreti , ci ce am , daca administratia va crea o rubrica aparte, voi pune acolo.
|
|
Deconectat |
15203. Postat la 23/11/2011 10:51 - 4910z13h6m |
|
|
pentru detinatorii de Korg PA 50-60-80 am pus setul meu aici http://www.muzicanti.ro/download.php?view.13508
|
|
Deconectat |
16633. Postat la 30/01/2012 23:14 - 4842z0h44m |
|
|
Desi cunosc frati muzicanti "clapari", imi pare rau ca nu doresc sa petrecem putin timp aici sa ne mai "inzdravenim" intr-ale clapelor, nu sa ne aratam ca suntem mai buni, ci sa ne indemnam cum sa devenim mai buni spre Slava Domnului. Pana atunci, alaturi de fratii nostrii Ovidiu C, Liviu N, Iacob si Lili I, si nu numai, la care vreau sa le multumesc pentru sprijinul acordat, doresc sa ma bucur cu intreaga comunitate de frati pentru noul instrument achizionat. Laudat sa fie a Domnului!
 |
|
Deconectat |
16639. Postat la 31/01/2012 12:53 - 4841z11h5m |
|
|
Și eu mă bucur de această achiziție. Poate ne dai ceva detalii tehnice legate de ea și expui "ce poate" acest instrument "cu clape" în mod deosebit.
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16662. Postat la 01/02/2012 23:45 - 4840z0h13m |
|
|
Pace Fratilor Muzicanti !
Doresc si eu sa intru in grupul Claparilor ,si pe aceasta cale sunt dispus sa ajut cu ce stiu pe fratii nostrii,ca prin asta sa putem pune la dispozitia tuturora care vor sa si initieze cunostintele muzicale ,slavind si preamarind numele Domnului .De curind mi am achizitionat o clapa profesionala Korg M3,si la fel si eu ca si ceilalti frati doresc sa ma bucur impreuna cu voi toti in Domnul .Domnul sa va Binecuvinteze !!!

http://www.karma-lab.com/m3/m3images/m3wallpaper/KorgM3oblique-1280x854.jpg
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16688. Postat la 02/02/2012 20:17 - 4839z3h41m |
|
|
Pace Fratilor Muzicanti !
Ivan
Pace fratilor! Am si eu o nelamurire. S-a dicutat un pic pe tema aceasta dar nu s-a ajuns la final. Am negative pe discheta (midi) ce trebuie sa fac pt ca sa le convertesc in mp3? Probabil ca pt unii dintre voi e o banalitate, dar eu nu stiu ,si daca nu stiu intreb pe fratii mei care se pricep.
Am vazut discutia intre voi ,despre cum se poate transforma un midi in MP3,si sa va spun cum am reusit sa fac eu dintr-un midi un mp3,am copiat un midi de la cantarea 32 din CD pe USB,am introdus USB in Korg M3 si am copiat midiul in Clapa,in clapa l-am transformat intru format SNG,formatul SNG lam transformat in WAWE,iar WAWE l-am transferat din nou pe USB care avea cam 17,3 MB,deci cam mare ,atunci am intrat pe acest site http://audio.online-convert.com/convert-to-wma unde l-am transformat online in MP 3 sau ce altceva doriti,cu aceiasi calitate foarte buna.Pina acum nu am incercat nici un soft sa fac treaba asta si nu pot sa ma pronunt,iar daca doreste cineva sa si transfere midiurile in MP3 si nu reuseste atunci puteti sa mi le trimiteti si vi le schimb eu pe clapa Korg M3. Domnul sa va Binecuvinteze !
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
16689. Postat la 02/02/2012 20:39 - 4839z3h18m |
|
|
O, in final un "clapar" a indraznit sa mi se alature, felicitari pentru instrumentul ce l-ai dobandit cu ajutorul Domnului, El sa te ajute sa ii dai de capat la ce poate ca dupa cum arata, cred ca nici racheta de la NASA nu are atatea botoane, si ditamoi ecranu ... .
|
|