Deconectat |
RE: Chitări, chitariști și ceea ce ține de acestea |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8496. Postat la 16/02/2011 15:16 - 5190z8h11m |
|
|
Aurelc a scris:
Vă voi da tot așa un început de tabel. Și cine va ști să-l termine, și apoi să-l folosească, va ști ce acorduri să prindă din orice gamă, la orice cântare cu precizie de aprox 80%. Deci majoritatea cântărilor trec prin unele dintre aceste game:
Do.M......Fa.M......Sol.M......La.m......Re.m
Do#M....Fa#M....Sol#M......La#m.....Re#m
Re.M......Sol.M.....La.M.......Si.m........Mi.m
Re#M....Sol#M....La#M.....Do.m.......Fa.m
Mi.M......La.M.......Si.M.......Do#m.....Fa#m
Fa.M......La#M......Do.M.......Re.m.....Sol.m
Fa#M.....Si.M.......Do#M.....Re#m....Sol#m
Sol.M.....Do.M.......Re.M.......Mi.m......La.m
Sol#M...Do#M......Re#M.....Fa.m.....La#m
La.M......Re.M........Mi.M......Fa#m.....Si.m
La#M....Re#M.......Fa.M......Sol.m....Do.m
Si.M.......Mi.M........Fa#M.....Sol#m...Do#m
Do #=Re b.
Re #=Mi b.
Fa #=Sol b.
Sol #=La b.
La #=Si b.
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8520. Postat la 16/02/2011 22:23 - 5190z1h4m |
|
|
Da, după cum se vede, mai avem frați pricepuți la muzică și dornici să ajute pe cei care vor să învețe asta asta așa de frumoasă
Mersi pentru completare Ioan Olah. 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
flower (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8605. Postat la 20/02/2011 20:24 - 5186z3h3m |
|
|
Mulțumesc Aurelc, acum am înțeles și eu ce e cu transpoziția, pentru că mai auzisem de ea dar nu știam cum se procedează!
Am să pun și în practică și dacă voi întâmpina dificultăți revin cu întrebări, pentru că văd că ești darnic cu informațiile, și asta e pentru binele nostru!
Fii binecuvântat! |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10051. Postat la 02/04/2011 21:57 - 5145z2h30m |
|
|
Pace!! Cei care va pricepeti , spuneti-mi si mie cam care ar fi ritmul la cantarea "Sfarsitul veacului traim" e cantare cunoscuta asa ca nu cred ca veti avea probleme multumesc mult , paceeeee .
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
Remus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16285. Postat la 07/01/2012 21:49 - 4865z1h38m |
|
|
Depinde cum canta cei la chitara comportamentul lor sa cante din inima nu sa iasa melodia cu multe scantei doar sa arate ca stie sa cante la chitra.
Instrumentele in biserica au fost prima data in America tarile mai moderne cu timpul au venit si la noi in biserica atunci tineri au vazut acest lucru si lau imitat
dar sa ne ajute Dumnezeu sa il laudam din toata inima Amin.
Psalmul 150
1 Lăudați pe Domnul! Lăudați pe Dumnezeu în Locașul Lui cel Sfânt, lăudați-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui!
2 Lăudați-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudați-L, după mărimea Lui nemărginită!
3 Lăudați-L cu sunet de trâmbiță, lăudați-L cu lăuta și harpa
4 Lăudați-L cu timpane și cu jocuri, lăudați-L cântând cu instrumente cu corzi și cu cavalul.
5 Lăudați-L cu chimvale sunătoare, lăudați-L cu chimvale zăngănitoare!
6 Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudați pe Domnul!
Amin |
|