Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Muzică
Pagina 1 din 6 1 2 3 4 > >>
Deconectat Acordeoane și acordeoniști cu discuțiile lor.
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
3020. Postat la 26/04/2010 23:21 - 5486z0h18m
Acordeoniștii sunt provocați să discute aici despre ce-i doare pe ei mai tare la acest capitol. Poate vom face și un top al celor mai bune sau mai răspândite acordeoane la care cântați smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Acordeoane și acordeoniști cu discuțiile lor.
abdon
3044. Postat la 28/04/2010 19:56 - 5484z3h43m
Ideea este buna, sunt acordionisti printre fratii nostrii, si au, sau avem ( pentru ca si eu sunt un "scolar" http://www.youtube.com/watch?v=sITEirLopbo ) avem multe de invatat, dar ca si acordioane, printre noi cam toti suntem cu weltmeistere, sau parrot-uri, sau are careva dintre voi Guerinii, Paolo Soprani, Scandalii, Supita ? smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Aurelc
3066. Postat la 29/04/2010 23:04 - 5483z0h36m
Eu am Scandalli smiley dar e posibil să fie mai bătrân decât mine smiley Oricum, mulțumesc Domnului că sună bine și are ceva important pentru mine. Are cursa la clape foarte scurtă.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
abdon
3070. Postat la 30/04/2010 06:57 - 5482z16h42m
Tu ai Scandalli, sau esti scandalos ? smiley

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Aurelc
3135. Postat la 06/05/2010 23:07 - 5476z0h32m
Asta probabil că depinde dacă o să mă apuc de cântat la el sau ba. Eu doar am zis că am acordeon , nu că aș și ști să cânt la el smiley
Deocamdată el e scandalos ( adică agresiv) pentru că are clapele foarte pregătite de atac. Numai le atingi și deja sună.

adniel87
3168. Postat la 08/05/2010 19:47 - 5474z3h52m
in sfarsit un forum cu acordioane :X:X adevarul este ca sunt multi acordionisti si putini canta calitate.. ma refer printre fratii nostrii.. fara suparare, asta e realitatea.
pentru cei care cunosc si apreciaza muzica de calitate, din partea mea numai respect...

Pacea să fie cu voi!
Aurelc
3391. Postat la 21/07/2010 10:47 - 5400z12h52m
Frate , acordeonul e un instrument pe care nu-l va înlocui nici un altul niciodată. Își are locul lui în muzică și gata. Cine-l disprețuiește, treaba lui nu-l condamn, dar pentru anumite genuri de muzică atunci când lipsește acordeonul e ca și cum ai vrea să mănci supă cu furculița sau cu mâna smiley

Fiți binecuvântați acordeoniștilor și Domnul să vă ajute să cântați tot mai frumos spre lauda Lui ! smiley

fullban10
3394. Postat la 21/07/2010 20:21 - 5400z3h18m
Nu-l vad in mana unui inger cantand in ceata cantaretilor.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Aurelc
3395. Postat la 21/07/2010 23:19 - 5400z0h21m
Poate trebuie să te uiți mai atentă soră smiley

fullban10
3397. Postat la 22/07/2010 19:57 - 5399z3h43m
Daca zici tu!.
Ne vedem in cer ca sa ne convingem.
Daca vrei sa vizitez azs-bucovinaforum, la Diverse, topicul Muzica sacra crestina !?? si spun-mi si mie daca tu vezi ingerii din cer cantand asa cum incearca astazi " fratii" nostrii sa ne convinga ca suntem inapoiati si trebuie sa ne modernizam.

abdon
3398. Postat la 23/07/2010 00:23 - 5398z23h16m
Pocainta, bucovineanco, nu este moderna, este aceiasi din toate timpurile, si va fi pentru totdeauna, ma intreb daca David ar fi stiut de acordion , sau "clapa" ce ar fi zis, sau ce reactie ar fi avut?

"AZS" canta doar la harpa ca sa fie ca ingerii? Daca nu canta la nimic atunci ca cine sunt?

A canta la acordion spre Slava Domnului, este o scarba?

Cate intrebari se invart in capul meu, of, de ce tatalui meu ( alt bucovinean ) nu i-au fost descoperite viziunile AZS?

...

fullban10
3404. Postat la 23/07/2010 11:26 - 5398z12h13m
Dar sa canti din saxofon leganandu-te in dans, e crestineste ?

abdon
3408. Postat la 23/07/2010 20:19 - 5398z3h20m
Valentina, in primul rand aici subiectul este despre acordion, eu nu cant la saxofon, si cu cei care am cantat nu imi aduc aminte sa fi dansat, . Domnul sa te tina alturi de noi smiley, si sa te poarte pe bratul Sau!

CorneliuS
3411. Postat la 24/07/2010 20:47 - 5397z2h52m
valentina a scris:
Nu-l vad in mana unui inger cantand in ceata cantaretilor.

Pentru ca si eu laud pe Domnul cu ajutorul acordionului, simt nevoia sa intervin si eu putinsmiley.
In Ps.150:6, se zice ca:"Tot ce are suflare sa laude pe Domnul" si se refera atat la instrumente cat si la toate fiintele vii care au suflare in ele.
Acordionul este un instrument care foloseste aer (suflare), iar daca imi vei spune ca David nu a cantat la acordion, pot sa-ti spun ca nu a navigat nici pe internetsmiley
Iti recomand sa citesti Ps.150 ca sa intelegi ca poti sa-L lauzi pe Domnul cu tot felul de instrumente posibile, de la orice zanganitoare pana la corzile vocalesmiley

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
fullban10
3412. Postat la 24/07/2010 20:56 - 5397z2h43m
Ok!

abdon
4293. Postat la 15/11/2010 23:29 - 5282z23h10m
Cred ca ar fi binevenita o inatalnire a acordionistilor, pe tara, pentru un schimb de experiente, progres ... .

adniel87, daca tot vorbesti de calitate, ceva explicatii pentru tinerii cantareti, acordionisti?

abdon
4931. Postat la 28/11/2010 18:23 - 5270z4h16m
un prim lucru care as vrea sa il aduc in "atentia" acordionistilor incepatori, daca nu se supara

problema de armonie ( sper cand voi veni in romania, sa fac o filmare sa o postez pe youtube ), ma refer chiar accentu de bas chiar si clapa , aici in Tortona, am remarcat la un fratior tanar, ca el cand canta armonie, de 2/4, sau 4/4, mai bine zis hora, sarba, apasa atat clapa cat si basul, sacadat, si intr-un ritm alert, asta am mai observat la mai multi incepatori.

Eu, sunt amator, nu profesionist, si nici muzician, doar muzicant.

Dar ce a am observat la meseriasi, dupa cum execut si eu. Incercati prima bataie sa o apasati mai accentuat, mai lung, si a doa bataie mai scurta

in termenii mei, cum am invatat de la batranul tata, va suna sot expresiile mele, dar sper sa va ajute:

prima bataie o voi numi "bum", si a doua "pa"

in general incepatori, cam asa suna bum pa bum pa bum pa bum pa

eu propun pentru un pas inainte sa se faca un altfel de accent

buuuuum pa buuuuum pa buuuuum pa

incercati, astept intrebari si sugestii, nu accept batjocura asupra felului meu de explicatie, deoarece am explicat in limita puterii mele, daca cineva stie in termeni muzicali, il rog sa ma ajute, pentru un progres al acordionistilor incepatori.
abdon
4938. Postat la 28/11/2010 18:46 - 5270z3h53m
Nustiu cum sa va adun acordionistilor, sa mai discutam pentru un progres, sau nu sunteti interesati, mai lasati certurile pe portal si alte subiecte hai sa facem un progres in a aduce laude Domnului!
lnedelea
4962. Postat la 28/11/2010 22:20 - 5270z0h19m
Eu personal mă bucur pentru inițiativa ta, sambatarule...
Domnul să facă să dea și rezultate...și la anul la aniversarea portalului la statistica resurselor (negative) numărul să fie impresionant...

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
abdon
4964. Postat la 28/11/2010 22:26 - 5270z0h13m
Ar fi fost si anul acesta, dar daca marea-i spatiul de up-loadat, eu tot trimit negative, si tot imi apare legea portalului, si a administratiei, nu pot fi incarcate fisiere mai mari de 2 MB. Eeeee poftim, ca si administratia mai greseste, sau tu esti doar membru smiley)
Pagina 1 din 6 1 2 3 4 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164397 vizite unice Powered by PHP-Fusion