Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Muzică
Deconectat Softuri Audio, programe pentru muzică
abdon
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
6910. Postat la 15/01/2011 00:25 - 5222z22h28m
Sunt multi crestini, care , nu pot spune ca mai nou, ci mai "vechi", folosesc si utilizeaza negative, pentru a lauda pe Domnul, dar sunt limitati si aici.

Doresc sa intervin in ajutorul tinerilor, nevoiasi.

Pentru cei care utilizeaza negative, si au nevoie sa ridice negativul, instrumentalul, cu o gama, sau doua, sau sa dea mai rar, sau mai repede, le recomand MP3 Key Shifter, softul respectiv, cat si editoare de negative, sau chiar pentru inregistrat atat vocea cat s negative, precum Adobe Audition 3, le gasitit pe acest site http://valytyros2.weebly.com/rslinks.html

La fel ca si posesorul site-ului, am copiat declaratia lui si am postat-o aici

Luați și descărcați că poate veți avea nevoie vreodată de ele...
Dar nu uitați ca înainte de toate să căutați pagina producătorului pentru a testa soft-ul...
ATENȚIE !!!

Trebuie menționat faptul că toate link-urile de pe această pagină nu fac parte din serverele Weebly și sunt doar indexări ale unor link-uri de pe serverele Rapidshare, Megaupload sau alte servere de filehosting.
Autorul acestui site nu se face vinovat de punerea în comun a informațiilor de pe acest site, ele fiind puse în prealabil de către alți participanți la trafic pe internet, cei care sunt direct răspunzători de aceste fisiere!

Deci, pentru cei care folosesc negtive mp3, si au nevoie sa dea mai rar, negativul, sau sa il ridice mai sus, cu o gama, sau doua, sau sa coboare mai jos, pot folosi un soft , care e simplu practic util, lucreaza in timp real, si salveaza fisierul cum e fost modificat.

Acela este MP3 Key Shifter

Un alt soft, la fel, si nu chiar, nu salveaza modificarea fiserelor, este un player asemanator cu winamp, mi l-a recomandata Manu - Sebis AR, este AIMP, nustiu acum pe ce site sa il caut, dar da-ti un search pe Google, si il gasiti free, gratis, e super, identic cu WinAmp, dar are functii care intereseaza pe utilizatorii de negative, viteza, pitch, efect, reverb ... .
Deconectat RE: AIMP
manu
12229. Postat la 25/06/2011 20:46 - 5061z3h7m
http://www.aimp2.us/download.php

aici este programul si este indicat sa il luati de aici deoarece marea majoritate a kiturilor de pe internet instaleaza playerul cu interfata in limba rusa si nu stiu cati va descurcati.
Deconectat RE: Softuri Audio, programe pentru muzică
abdon
12237. Postat la 26/06/2011 07:25 - 5060z16h28m
Chiar l-am recomandat multora care canta cu negative acest player care este asemnator cu winamp-ul, dar care are meniuri speciale de ridicat gama, de rarit viteza cantarii, sau marit. Parca la intstalre iti cere sa setezi limba!?

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164492 vizite unice Powered by PHP-Fusion