Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Muzică
Deconectat YouTube - gresit, normal, sau bine!?
abdon
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
8241. Postat la 09/02/2011 22:52 - 5196z23h54m
Am deschis acest subiect, ca si un sondaj, al parerilor voastre, vreau sa ne documentam, sa argumentam, daca este gresit sa ne uitam, sa facem parte, sa postam cu noi, imagini, sau cu biserica , sau evenimente deosebite , sau ... .

Cred ca normal e sa imi exprim eu primul, parerea, din moment ce am deschis subiectul, si posibil sa mi-o schimb in functie de argumentele voastre cat sunt de convingatoare.

Youtube, este ca un televizor, are si bune si rele, si la fel ca reclamele de la TV, in timp ce urmaresti o predica, pe bara din dreapta, sunt tot felul de reclame, cu alte predici, dar poate fi si altceva, in legatura cu titlul.

Acum la fel ca si televizorul, si asta are buton, desi tentatia este mare.

1) E normal sa ma uit pe YT? Cred ca da, din moment ce vreau sa ma documentez dintr-o predica postata, sau sa repet o cantare, sau sa invat o poezie.

2) E normal sa imi exprim opinia, un comentariu pe YT? Cred ca da, de atat este creata rubirca de comentariu, dar ca un crestin, e normal sa incurajez lucrurile bune, si sa avertizez pe cele rele.

3) E normal sa postez si eu cate ceva pe YT? Cred ca da, chiar cu mine. De ce?
a ) Doarece am rude in strainantate, am frati in toata lumea, si vor sa ma auda cantand, unii sunt orgoliosi, cauta sa vada cum canta numai sambatari, sau mesianici.
b ) Pentru ca pot demonstra ca, credinta mea nu e rea, si sunt un om normal ca oricare, cu nimic mai prejos decat judecatorii mei.

Poate ca ar mai fi de zis, dar deocamdata ma abtin, si va las si pe voi, voi continua ...
Deconectat RE: YouTube - gresit, normal, sau bine!?
Avram_76
8249. Postat la 10/02/2011 08:49 - 5196z13h57m
Nu este, frate, nimic rau in a poasta pe YT.Ce sa fie rau? Depinde ce poastezi.Adica nu am voie sa postez o amintire frumoasa de familie care nu se mai pierde de acolo, accesibila oricand si de oriunde?
Frumos desfiintati porunca lui Dumnezeu punand in loc porunci omenesti, spunea Mantuitorul, cu o anumita imprejurare.Si pocaitii nostri uita de poruncile Domnului dar se leaga de tot felul de nimicuri la care Domnul nu a pus interdictie.
Este o mare diferenta intre neprihanire si necuratie, intr-adevar, dar tot la fel de adevarat este ca e o mare diferenta intre un comportament rational si de bun simt si unul prostesc si de bravura , tocmai prin interdictii umane si stupide.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
liviu
8277. Postat la 10/02/2011 20:00 - 5196z2h47m
Sti cum e draga frate. Depinde foarte mult felul in care il folosesti.

Zic asta legandu-ma de o chestie care imi trece acum pin minte. Sa luam exemplul unui cutit(poate putin bizara comparatia). Il poti folosi pentru a taia anumite alimente si nu numai prin gospodarie, dar tot asa il poti folosi si ca arma alba.

Acum eu ce sa zic. Daca te limitezi la a asculta o predica buna sau o melodie crestina nu e nimic tragic. Dar sa ramai acolo, nu pe alte cararui.

Cantati Domnului caci a facut lucruri stralucite:sa fie cunoscute in tot pamantul.
abdon
8314. Postat la 11/02/2011 10:35 - 5195z12h11m
Ma gadensc asupra faptului ca astazi cineva imi spunea ca tinerii nostrii sambatari posteaza pe YT filmari din tabere, intalniri, cu fapte facute la batjocura asupra trecatorior, si la un alt fapt, ca alti tineri au postat cantari, cu ei, sau ele, si le-au sters, de rusine. De ce trebuie sa ne fie rusine, de lucrurile placute, sau de cele neplacute, care este reactia care trebuie sa o avem, atunci cand fratii nostri ne avertizeaza, din dragoste sau bune intentii? Le intoarcem vorbele, sau ii ignoram, fara argumente.

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

emanolake
21174. Postat la 07/01/2013 14:07 - 4499z8h39m
Fatele meu eu ma bucur cind vad frati de-ai nostri slavind pe Domnul si asa mai cunost si eu si alti cine sintem. Eu mi-as dori cu mare placere un lucru dar eu nu pot sal fac doar alti care stiu si au posibilitatea de a face un link cu cantari de sabat pentru ca in multe prejurari nu se mai cinta cintari de sabat si multi nu stiu sa cinte cintarile am observat in multe carti de cintari care le avem in adunarile nostre cintari frumoase de sabat dar dupa cum generatia aceasta de tineri creste vor ajunge multi sa cinte cintari dar de sabat mai putin. Intr-o zi am pus si eu pe yotube sami caute o cintare de sabat sa invat, dar ce sa gasesti ca nici nu prea ai asa ceva, poate frate abdon printre negativele care le ai postate sa pui si cu voce despre sabat sau alti care stiu, Domnul va rasplati pe cel care lucra in via sa.
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164450 vizite unice Powered by PHP-Fusion