Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Sănătate
Deconectat REȚETE pentru tratat DURERI
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
20251. Postat la 06/11/2012 15:53 - 4561z6h58m
1. Reteța este foarte ieftină, ușor de preparat și mai ales de folosit.
Rețetă: * Se cumpără din farmacii o sticlă de spirt sanitar de 1/2 l, în care se pun 2 lingurițe de sare grun­joasă (ce se folosește pentru murături, sare na­turală, curată) și 2 lingurițe sare de lămâie (se gă­sește în magazinele alimentare). * Această combinație se ține la macerat 6 zile. Se agită continuu, în fiecare zi, pentru topire și omogenizare. În final, se filtrează con­ținutul prin tifon. Se clătește sticla și se reintroduce lichidul filtrat.
Cum se folosește: Locurile care dor se vor unge de două ori pe zi, la în­ceput, apoi, după scăderea durerilor (de regulă, durerile dispar repede), se repetă masarea până la deplina vin­de­care.
Nu se aplică pe răni sângerânde, nu se bea, nu se ating ochii!
Am folosit și folosesc acest pre­parat și l-am recomandat și unor cu­noscuți care sunt mulțumiți de înlătu­rarea durerilor pe care le au în articu­lații și dureri musculare.
Vă doresc succes și să ne ajutăm reciproc, cu tot ce știm de bine pentru sănătate și cheltuieli bănești cât mai mici.
GHEORGHE AFLOREI (85 ani) - Aleea Herculane nr. 5, ap. 7, Cluj-Napoca , jud. Cluj

. Stimate domn, în ultimii ani, datorită serviciului, care mă obligă să mă deplasez prin toată țara, am con­tractat dureri serioase ale umerilor, încheieturilor mâi­nilor, și cele mai puternice, la glezne și la bolțile labe­lor picioarelor. Dar anul trecut, întâmplător, am aflat despre un remediu natural care ia foarte rapid durerile. Este ceva de necrezut! În toamnă, când au apărut cas­tanele (au început să cadă din copaci), am cules o canti­tate mai mare. Le-am mărunțit și le-am pus în borcane cu gura mai largă și care se închideau cu capac etanș. Se umplu cam trei sferturi de borcan, deasupra am tur­nat spirt alb medicinal, să depășească cam cu două degete compoziția castanelor mărunțite. Eu le-am pus în borcan de 0,800 kg. Din când în când, le mai miș­cam puțin. După circa 2-3 luni, când spirtul devine maroniu la culoare și mai lipicios, vă ungeți cu el pe lo­curile dureroase. În câteva ore, durerea dispare. Se repetă unge­rea până la dispariția totală a durerii.
A se evita ungerea seara, înainte de culcare, pentru că se pătează așternuturile. Și ziua se poate păta lenjeria, dar efectul este ex­traordinar.
Nu-ți vine a crede că durerile îngrozitoare rămân o amintire. În caz că revin - se re­petă operația de ungere

Vă doresc multă sănătate și să vă fie de folos.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: REȚETE pentru tratat DURERI
Lucia
20267. Postat la 07/11/2012 10:22 - 4560z12h29m
Frumos din partea ta Valentina, uneori NE DOARE si avem nevoie de remedii ieftine, naturiste si la indemana fiecarui om...smiley

Voi aduce si eu aici un remediu cu BAI DE LUT

Pentru unii poate pare curios, insa chiar daca nu stim pe ce fundament stiintific l-am putea incadra, el este eficient luptand cu zona afectata de microbi sau durere...

Intr-un vas , circa 10 litri, introducem jumatate argila si jumatate apa calda, se omogenizeaza bine, dupa care introducem picioarele pana la nivelul genunchilor si stam asa 30 minute, dupa care se spala, atentie, cu apa rece...!
Tot asa putem face bai de lut la maini, introducand mainile pana la coate...
Dupa acest remediu este bine ca mainile sau picioarele sa se maseze inca 30 minute sau sa se faca gimnastica.
Baile se pot face fara restrictii, o data pe zi pana la diminuarea durerilor sau vindecare deplina.
Va doresc sa fiti sanatosi!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
23187. Postat la 21/04/2013 14:05 - 4395z9h46m
CURATATI-VA RINICHII
Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. Cum se face asta? Este foarte simplu. Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine. Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata - un litru - peste el si fierbeti timp de 10 minute. Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider. Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina. De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum. Patrunjelul este cunoscut ca fiind cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!

Biblia are răspuns la toate intrebările.
cautatorul
23492. Postat la 29/04/2013 21:42 - 4387z2h9m
Buna seara

Stie cineva un tratament/crema pt petele brune provocate de soare ?
Lavi
23567. Postat la 04/05/2013 18:11 - 4382z5h40m
Cautatorule ,ai nevoie de o crema farmaceutica ,naturala pentru depigmentare.
Eu am auzit de o crema pe baza de extras de melci...poate ai auzit si tu ,sa stii ca are un pret acceptabil,au fost cazuri care au ramas fara pete,dupa intrebuintarea cremei.
Am sa-ti trimit link pe MP...ca sa nu-i fac reclama pe forum.
Detali despre produs...Efectele extractului de melc :

- reduce aparitia acneei si semnelor lasate de aceasta

- estompeaza petele brune date de varsta

- estompeaza decolorarile pielii si cicatricile

- exfoliaza, lasand pielea neteda si luminoasa.

Acesta produs este obtinut fara a ranii melcii .

TESTAT DERMATOLOGIC

Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164482 vizite unice Powered by PHP-Fusion