Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Tineret | Adevărat sau fals?
Pagina 1 din 2 1 2 >
Deconectat Frecventarea unei biserici a Domnului...
Michael Roman
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
1948. Postat la 04/01/2010 23:44 - 5597z23h2m
Frecventezi tu o biserica a DOMNULUI?...Poate te vei grabi sa raspunzi afirmativ...dar te sfatuiesc sa nu te pripesti. Poate ca tu frecventezi o grupare de confrati crestini, cu care ai partasie, dar care nu este o adunare asa cum spun preceptele biblice...Sau poate ca este o gloata crestinata, din care lipseste chiar Hristos, Mesia, Capul bisericii... Sau poate ca frecventezi intr-adevar o adunare crestina... Dar in definitiv, care sunt elementele pe baza carora se poate identifica o biserica sau o adunare a DOMNULUI?... Te invit sa-ti pui aceste intrebari, sa te framinti si sa cauti raspunsurile biblice care definesc o adunare a DOMNULUI, impreuna cu mine.

Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.

Romani 11:36
Deconectat RE: Frecventarea unei biserici a Domnului...
avodah
1950. Postat la 05/01/2010 08:18 - 5597z14h28m
Primul cuvant ce-mi vine in minte din scriptura :Matei 18 :20
Daca 2 sau 3 se aduna in Numele Meu,sunt si Eu in mijlocul lor.

Noi suntem un grup mic de mesianianici (evrei si neevrei), care ne-am despartit dintr-un grup mai mare , din motivul ca sarbatoreau sarbatorile Sambata indiferent in ce data cadeau , fara sa tina cont de multe alte chestii (paine dospita la Pesah, alti aduceau shrimpi, pork, etc )
Acum noi acest grup de 10 persoane in medie cautam sa respectam cat ne sta in putinta si cat ne este dat.
In fiecare Shabat studiem Torah , profetii , si noul legamant, avand credinta ca Yahushua (uni Yeshua) a fost si este Mesia .
Daca El a promis ca va fi in mijlocul nostru, pentru mine este suficient.
Eu unul prin biserica cum ai numit-o tu (prefer termenul adunare sau congregatie)caut sa ma intalnesc cu El.
Caut in primul rand sa restabilesc legatura cat mai stransa cu El , caut o relatie , sunt setos dupa prezenta Lui.
Si El a promis ca va fi prezent .
Inteleg cand numarul aderantilor creste , situatia se schimba, dar la noi deocamdata nu e cazul.
Ma rog ca voia Lui sa faca in toate lucrurile, si stiu ca El nu a fost interesat niciodata in Numere , ci in ce se afla inlautru inimilor oamenilor.
Daca ai alte indemnuri pentru cei care sunt in situatia noastra ,te rog impartasestele cu noi si daca sunt dupa scriptura le vom accepta bucurosi.
Shalom

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
abdon
1952. Postat la 05/01/2010 10:58 - 5597z11h47m
avodah, omul acesta, sau mai bine zis fratele acesta este trecut prin viata si uns cu toate alifiile, discutiile cu el, sunt ca un joc de sah, adica cu miscari precise. oi oi

Scuza-ma, nu ai zis nimic gresit, chiar imi place marturia ta, sincera, concreta, clara, hotarata, doar ca vroiam sa iti spun ca stai in fata ( de mircea zic ) cu un om pregatit, acum vorba lui are si el slabiciuni, dar spre intarirea ta, r cred ca e chiar mai apropiat de principiile tale, fata de cum sunt eu cu pedro, oameni din topor ( hi hi hi)

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Michael Roman
1956. Postat la 05/01/2010 21:41 - 5597z1h4m
Nu, dragule, afirmatia ca as fi uns cu toate alifiile nu ma caracterizeaza. Daca as fi fost, as fi iubit puterea si autoritatea in adunari si m-as fi impus sau m-as fi catzarat pana la niveluri superioare...Or eu am dorit sa slujesc unde era nevoie, sa ajut cat pot si sa plec atunci cand acolo unde slujeam Adonai ridica cel putin un om capabil sa preia lucrarea. Aratati-mi adunari unde sincer ar fi nevoie de ajutorul meu si sunt dispus sa merg si sa slujesc, pentru o perioada de timp determinata, si cred ca nu exista o chemare mai mareatza decat asta... Iar in ceea ce priveste discutiile privitoare la Scriptura, cred ca ele trebuie sa fie caracterizate de smerenie si ingaduinta, dragoste fata de aproapele, fermitate in fata ereziei si a pacatului si trebuie sa fie fundamentate biblic, teologic, pastoral, etc...
Acolo unde-s 2-3 adunati in Numele Lui este deja o adunare, o congregatie, sau o comunitate de credinta (kehila)? Sau avem nevoie de un cvorum de minimum 10 barbati, un minyan, asa cum au evreii pt k sa tina serviciu sinagogal? Mai sunt lucruri de care e nevoie pt k sa spunem k avem o adunare biblica?...Avodah, te afli pe linia cea buna, persevereaza, nu vreau sa prezint lucrurile fara sa stiu k fratii problematizeaza si se framanta sa descopere raspunsurile date de Cuvant...Fiti binecuvantati...

Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.

Romani 11:36
emanolake
2413. Postat la 09/03/2010 23:15 - 5533z23h31m
Dar in definitiv, care sunt elementele pe baza carora se poate identifica o biserica sau o adunare a DOMNULUI?... Te invit sa-ti pui aceste intrebari, sa te framinti si sa cauti raspunsurile biblice care definesc o adunare a DOMNULUI, impreuna cu mine.

Fratele meu la intrebarea asta cam majoritatea sint in opsait ca sa poate indentifica cum ar fi o adunare a Domnului dupa cum se stie multe adunari sint deosebite de una de alta dar toti pretind ca fac binele asta numai Domnnul stie este bine ca sa se specifice si sa se cunoasca atributiile ale fiecarui adunari pentru a se stie si a se lua la cunostinta si pentru alti care nu cunosc si nu stiu si sa fim cu toti cu acelasi simntamant si acelasi ganduri catre marele nostru Parinte Adonai si Mantuitorul nostru Yesua. Dar in mare parte eu asa as defini o adunare care din momentul de fata se respecta Poruncile, Legile si Randuielile dupa cum ne invata scriptura si le inplinim cum se cuvine acea e o adunare vie. De ce zic vie? Pentru ca in momentul ca asculti de Domnul si faci voia lui si el priveste catre tine si gaseste placere in cei ce asculta. Porunca care a dato Adonai a fost... Asculta, Israele! Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn.

Deci totul sta in ascultare si inplinire cel care nu asculta si nu inplineste ce cere Domnul acela nu e pe calea cea buna si merge in ratacire...
fullban10
2452. Postat la 13/03/2010 21:49 - 5530z0h56m
Randuieli ?. Care sunt ?.
Caci dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui,.................. si balaurul maniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintiei ei, care pazesc poruncile lui Dumnezeu, si tin marturia lui Isus Hristos,................... aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus........
Nu vreau sa cad in pacatul galatenilor ( Galateni 1; 6-9)

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Avram_76
2463. Postat la 14/03/2010 18:28 - 5529z4h18m
Randuielile sunt tocmai cele amintite de tine, Valentina: Poruncile lui Dumnezeu, marturia lui Isus si, credinta lui Isus.Aceste trei elemente sunt elementele care nu dau gres in identificarea "bisericii", "credintei" adevarate.Sunt unii care exclud din start cate un element din acestea trei.Acceptandu-le pe toate trei, incepe discutia smiley.

Si mergand mai departe, sunt extrem de bucuros ca nu vrei sa te incadrezi in acele versete amintite de tine din Galateni 1; 6-9.Multa sau mai putina ta sinceritate va detarmina deznodamantul in aceasta problema.Mergi deja pe un drum bun, batatorit de multi altii care, unii nu au cazut in acest pacat iar unii, cu adevarat sinceri, au aflat adevarata Evanghelie.In concordanta deplina cu versetele minunate amintite de tine, iti recomand si alte cuvinte ale scumpului nostru frate si Apostol, Pavel.1 Corinteni 15 ; 1- 2.

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
fullban10
2467. Postat la 14/03/2010 19:45 - 5529z3h0m
S-o tin tot asa - zice Pavel
Dar sunteti deosebiti, vorbiti altfel, si nu stiu de unde sa va iau. Am intrebat la adunare, ieri, si nu stie nimeni de voi. In Bacau aveti adunare ? Aveti si voi studiul biblic ?. Saptamana aceasta avem in studiu : Roada Duhului este adevarul. De fapt tot trimestrul am studiat : Roada Duhului (Galateni 5; 22), si le-am luat pe toate la rand. Multe nu inteleg. Vorbiti de luna noua, de azimi, de paste............?

Avram_76
2470. Postat la 14/03/2010 20:29 - 5529z2h17m
In Romania se vorbeste romaneste.Chiar daca este aceeasi limba, fiecare din noi cunoaste mai mult sau mai putin aceasta limba.Unii chiar o tortureaza smiley .Foarte putini sunt aceea care cunosc perfect aceasta limba.Asa este si pe Calea Domnului.Chiar daca este o singura limba, nu toti o cunoastem la fel.Eu constat ca pana la un anumit nivel, vorbim aceeasi limba smiley , multumesc lui Dumnezeu.Aceste discutii, in principiu, au menirea de a descifra impreuna tocmai necunoscutul.Nu-ti fie teama de necunoscut, cararile Domnului sunt un pic intortocheate si prima conditie ca sa le afli este aceea de a parasii autostrada.Si eu am umblat pe autostrada, f comod, in mare viteza pana cand am auzit o soapta a Domnului " Umblati pe cararile cele vechi".Mi-a fost greu sa parasesc confortul autostrazii dar a fost necesar.Am invatat sa umblu si cu camila.Se poate.
Si ca sa trec la un lucru concret, zici ca vorbim de luna noua, azimi si paste.Ai zis ca scumpul nostru frate si Apostol, Pavel, a zis "sa o ti asa" !!!!!!!!!!! Asa cum? Dupa ce ai citit primele doua versete din 1 Cor. 15 .... continua , te rog, cu versetul 3 si 4.Aici, scumpul Apostol incepe sa descrie, sa prezinte Evanghelia...aceea primita nu de la un om...ci de la insusi Dumnezeu.Acea Evanghelie care poate da mantuirea acea evanghelie care a fost deturnata in decursul veacurilor urmatoare. Deci, INAINTE DE TOATE, zice Apostolul, v-am invatat asa cum am primit si eu, ca Hristos a murit pentru pacatele noastre < nu oricum, ci dupa Scripturi si ca a inviat , nu oricum, ci a treia zi dupa cum spun Scripturile.Deci aceasta invatatura are de aface cu baza, inceputul ADEVARATEI EVANGHELII.Deci, draga mea, studiaza foarte profund moartea si invierea scumpului nostru Mantuitor si dupa ce o intelegi, TINE aceasta UNICA EVANGHELIE.Daca vei studia cu sinceritate, ai sa ajungi la concluzia ca Domnul Isus a murit la Paste si a inviat a treia zi dupa cum spun Scripturile.Deci la Paste, asa invata Apostolul. Iti sugerez ideea ca ( fara nici un fel de mandrie spirituala) limbajul "nostru" al meu se apropie de limbajul Apostolului din citatul amintit. Evident ca trebuie sa fie o potrivire de limbaj si o intelegere a lui.Problema, draga mea, este cine cu cine se potriveste in limbaj si cine intelege sau nu corect limbajul. smiley

Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!!
fullban10
2485. Postat la 15/03/2010 15:43 - 5528z7h3m
Daca te rog sa schimbi semnatura, se poate. Parca cineva ma face tampita, Dupa mine nici nu trebuie sa gandim, d-apoi sa pronuntam cuvinte jicnitoare. Parca nici nu pot sa gandesc.

Avram_76
2488. Postat la 15/03/2010 18:08 - 5528z4h38m
Da, sigur ca se poate! Si-mi cer scuze daca aforismul meu de semnatura te-a deranjat sau jicnit.Nu aceasta menire are aceasta semnatura si nu este indreptat inspre tine sau nici macar inspre cineva anume.Oricum, este evident ca inteligenta este mult mai densa decat prostia si din acest motiv prostia este intotdeauna deasupra.Cam asta exprima acea semnatura, ai inteles tu, oricum, ce vreau eu sa zic cu asta.Dar pentru ca te deranjeaza am sa schimb semnatura cu una pe care o iubesc.Sper sa-ti placa.

Am schimbat semnatura.Daca pana acum ceva te-a impiedicat, parca, sa si gandesti sper sa o poti face de acum inainte.Asta este si ideea. Cu stima, Avram

fullban10
2492. Postat la 15/03/2010 19:19 - 5528z3h27m
Am inteles de la voi ca tineti cu tot dinadinsul sa va identificati cu apostolii in toate tot, si nu cred ca in vocabularul lor erau cuvinte care nu fac cinste unui copil de Dumnezeu . Ca viitori locuitori ai cerului, incepand de acum ne formam caracterul. Spune Ellen White, ca singurul lucru pe care-l vom lua cu noi in cer, va fi, CARACTERUL.

Avram_76
2493. Postat la 15/03/2010 19:32 - 5528z3h14m
Ai, dreptate!Cat despre afirmatia Ellenei White trebuie sa recunosc ca si ea are dreptate in aceasta privinta.Subscriu.Iti place noua semnatura?

fullban10
2495. Postat la 15/03/2010 19:52 - 5528z2h54m
Sigur. Muuuuuuuuuuuult mai bine.
A mea exprima un gand propiu si incerc sa tai odgoanele care ma leaga de pamant, ca sa pot urca la cer. Am incercat pe cont propiu dar am invatat ca nu merge asa . Doar prin Domnul Isus si cu ajutorul Lui. Duhul are ravna dar carnea-i neputincioasa.

Avram_76
2498. Postat la 15/03/2010 20:25 - 5528z2h21m
Ma bucur!Considerand incheiat "conflictul" hai sa te intorci la versetele recomndate ca sa descifram Adevarata Evanghelie.Numai asa " o poti tine asa" cum e ea.

fullban10
2503. Postat la 16/03/2010 18:57 - 5527z3h49m
Doua teme de dezbatut,

1-Adevarata Evanghelie, unica Evanghelie. Iti dai seama ca n-ai cum sa tii, acum, ceea ce, atunci, Dumnezeu a zis ca-i o lege vesnica ( sarbatorile ).
Ceea ce a ramas vesnic, sunt cele 10 porunci.

2-Pavel a dat multe indrumari, dar nu legi. Asa a zis ca barbatii, si femeile, ar fi bine, sa nu se casatoreasca. Si nu se casatoresc azi oamenii ?. Un exemplu din multe altele. Asa baticul, vinul pentru stomacul lui Timotei, carnea mancata la masa celor care nu cred etc. etc.

Lica
2505. Postat la 16/03/2010 19:36 - 5527z3h9m
valentina am observat că tu știi deja aceste lucruri însă doar întelegerea lor diferă putin și anume:

Citeam postarea ta și prima data mi-a venit în gand ce s-ar întampla daca Biblia ar fi compusă doar din niște sfaturi și doar cele zece porunci fiind Porunci autoritare...după părerea mea noi am avea mari probleme în observarea poruncilor privite ca exclusive pentru că "Să nu mărturisești împotriva aproapelui tău"...eu aș înțelege că pot să te mint dacă consider că fac un bine pentru tine sau daca pe tine nu te afectează și desigur eu am ceva de câstigat că altfel nu ar mai avea sens să te mint. Acesta a fost doar un exemplu dar se poate aplica la toate celelalte 9 porunci. Apoi....dacă doar 10 porunci sunt...de ce se mai observă mâncarea (carnea) curată și necurată?

Mai multe întrbări se pot ridica din amintorea a mai multor practici precum Botezul...este doar o îndrumare(nu apare in cele 10 porunci)? Zeciuiala la fel ...lista mai poate continua...

Spuneai că este imposibil să ții sărbătorile acum...păi nu stiu cum ne vezi pe noi dar....noi considerăm că pot fii ținute în Mesia chiar fără nici o problemă și chiar le ținem....nu cred că nu ai observat asta...cât despre detalii despre cum le ținem...nu cred că mai e nevoie de discuții pentru că sunt postate deja. Deci dacă existăm...nu e chiar imposibil smiley

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Avram_76
2508. Postat la 16/03/2010 21:02 - 5527z1h44m
Faptul ca propui doua teme pentru dezbatut este un lucru foarte bun.Cat timp ne punem intrebari si acceptam dialogul este foarte bine.Iorga zicea;"Pe scari de ipoteze ajungi la adevar".Acum auzi "ipozeze noi".Cine stie, poate te vor calauzi spre adevaruri nestiute inca de tine, adevaruri ce Domnul vrea sa ti le faca de cunoscut.Mare-i harul Sau pentru tine.

Este foarte adevarat faptul ca pe langa multele cuvinte ale scumpului Apostol Pavel, care au caracter de porunca, sunt si cateva exceptii, asa cum ai remarcat foarte bine.El, Apostolul spune " va spun eu, nu e o porunca a Domnului".In aceste cazuri, numai in aceste cazuri, sunt de acord, ne ramane noua libertatea de alegere in privinta subiectului discutat de Apostol.Dar daca nu relateaza el ca este o parere a lui, atunci inseamna caci cuvintele lui sunt da si amin.Mantuitorul insusi le spunea fariseilor:" Frumos desfintati voi porunca lui Dumnezeu punand in loc porunci omenesti". Deci in Biblie gasim, Legi, porunci, oranduieli, pareri, porunci omenesti, traditii si datini ale batranilor, povestiri inchipuite, pilde, parabole si lista poate continua.Pe noi ne intereseaza "Voia Domnului" care este "sfintirea noastra".Sfintire raportata la Lege.Legea este oglindirea vointei Domnului.Nu parerile mele , ale tale ...nici chiar ale Apostolului.Si unde-i lege nu-i tocmeala.Acum ramane sa vedem ce e valabil acum si ce nu.Ai spus ca doar cele 10 porunci sunt vesnice.Trag concluzia de aici ca celelalte porunci nu mai sunt valabile.Lica, a dat mai sus cateva exemple.Zecimea, hrana curata si cea necurata....etc.Si acestea sunt "vesnice" in sensul ca sunt valabile pana la sfarsitul acestor lucruri prezente.Mantuitorul isi incepe lucrare cu o mare predica de inceput ce a vrut sa fie clarificativa pt toti.Matei 5 " NU am venit sa stric legea si prooroci ci am venit sa implinesc".
Revenid la textul ce l-am propus pt. studiere de catre tine pt. a afla adevarata Evanghelie, 1 Corinteni 15, acesta contine nu pareri ci, elemente categorice....cu autoritate maxima.Vorbeste despre aceasta Evanghelie ca a primit-o din cer si ca ea trebuie tinuta asa cum a fost data....altfel degeaba credem noi ce vrem.Asa zice el...deci nu-i o parere...e chiar o amenintare a lui.Apoi incepe descrierea deci, detaliaza.Si detaliul care-l iubesc pana la ceruri este ca ne da baza, inceputul Evangheliei, spune el" Mai inainte de toate v-am invatat"..... deci....ce invata el....este mai INAINTE DE TOATE.Deci, daca, draga mea, toate cate stim...daca nu se incadreaza in ceea ce spune Apostolul...degeaba am crezut indiferent cine suntem si din ce biserica facem parte, oricare ar fi pretentia spirituala a acelei biserici.Domnul fie cu noi, ma refer la Acel Domn ce are Legea lui Dumnezeu in Inima Lui.Ca Hristosi nelegiuiti...sunt cu gramada.

avodah
2568. Postat la 19/03/2010 09:27 - 5524z13h18m
http://en.wikipedia.org/wiki/Messianic_Jews
As of 2003, there were at least 150 Messianic congregations in the U.S. and over 400 worldwide.[5] By 2008, the number of Messianics in the United States was around a quarter million

In 2003 in U.S. existau cel putin 150 de congregatii mesianaice si 400 in toata lumea. In 2008 doar in U.S. numarul lor a ajuns la
250 000 . In doar 5 ani de la 150 la 250000
Navigand pe net am dat de lucrul acesta. Vreau sa va intreb ce parere aveti de acest fenomen? credeti ca se cam termina harul pentru neamuri? Stim ca Mesianici sunt evrei si neamuri amestecati(asa ca paranteza)

avodah
2569. Postat la 19/03/2010 10:23 - 5524z12h23m
In legatura cu punctul 1 ce valentina l-a scris:
1-Adevarata Evanghelie, unica Evanghelie. Iti dai seama ca n-ai cum sa tii, acum, ceea ce, atunci, Dumnezeu a zis ca-i o lege vesnica ( sarbatorile ).
Ceea ce a ramas vesnic, sunt cele 10 porunci.

Levetic 23:2
Iata sarbatorile lui YHWH
3 Sase zile sa lucrati ,dar ziua a saptea este Sabatul..

Sabatul face parte din sarbatorile Lui , este una din sarbatori.
Il gasim pe Pavel in Shabat prin sinagogi, si la fel il gasim la alte sarbatori:
Fapte 20:16 ;
caci se grabea ca , daca ii va fi cu putinta sa fie in Ierusalim de ziua Cincizecimi.
vs 6
Iar noi dupa zilele praznicului Azimelor, am plecat.....

fapte 18:21
Trebuie numaidecat ca sarbatoarea care vine s-o fac in Ierusalim.
17:2
Pavel dupa obiceiul sau , a intrat in sinagoga. Trei zile de Sabat a vorbit cu ei din Scripturi..

Daca evrei saraci mai tin fara sa aiba templu si fara sa creada in Mesia, cu cat de usor ne este noua sa le tinem cari intelegem ca jerfa noastra e Mielul lui YHWH care a ridicat pacatul Lumii,
Jerfele erau o umbra ,care si acele erau necesare pentru a aduce o reconsiliere intre om si YHWH , pana avea sa vina ceva mai bun .
Acum ca acel ceva mai bun a venit , inlocuim jerfele , dar restul ramane ca sunt si au fost pentru binele nostru ,
Tot ce Tatal a poruncit e pentru binele nostru. Realizam ca vine de la arhitectul intregi lumi. Trebuie sa fie bun . Tot cea ce El a poruncit ne-a fost dat ca ne iubeste , si totul are valoare infinita ce El a zis .
Mai simplu aduc binecuvatari.

Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164445 vizite unice Powered by PHP-Fusion