Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Tineret | Adevărat sau fals?
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Deconectat RE: A fost răstignit Isus pe cruce ?
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
23927. Postat la 29/05/2013 19:47 - 4357z4h43m
Multumesc ,frate Pedro...insa ,ai gasit in scriptura ceva care face referire cu privire la semnele cuielor de la picioare?
Ca de la maini ,am inteles,dar de cuiele semnelor de la picioare ,de ce nu a spun nimic Toma?( cel necredincios cum i se mai spune,sau Toma necredinciosul) ....si bine a facut Toma ca a spus cea ce a spus ,adica...,,daca nu voi vedea in mainile lui semnul cuielor si daca nu voi pune degetul meu in semnul cuielor si daca nu voi pune mana mea in coasta Lui, nu voi crede."
Deci,Toma vroia sa VADA SEMNUL cuielor in MAINILE Lui si sa puna MANA in COASTA Lui!
Eu nu am gasit nimic cu privire la cuiele de la picioare.
A gasit cineva?
Sora,Vali ...din pricina a prea multor imagi care il ilustraza pe Mantuitor pironit si la picioare,dar si acolo avem oase...tu dar ce mai zici?
Dar tu ,sora Lucia?

Lucia
23935. Postat la 29/05/2013 23:22 - 4357z1h9m
Sunt sigura ca Valentina ne va aduce versete lamuritoare cu privire la pironirea picioarelor.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
23937. Postat la 30/05/2013 10:27 - 4356z14h4m
Astept si eu...Sora Lucia ,tu mai stii ceva ....( spune-mi si mie) ...ma tii in tensiune...

fullban10
23939. Postat la 30/05/2013 13:50 - 4356z10h41m
Pentru toți forumiștii interesați de subiect și care nu vor să se implice:

Psalmul 22; 16u.p., 17, 18:
.................mi-au străpuns mâinile și picioarele. Toate oasele aș putea să mi le număr. Ei, însă, pândesc și mă privesc; își împart hainele mele între ei și trag la sorți pentru cămașa mea.

Luca 24; 39:

" Uitați-vă la mâinile și la picioarele Mele, Eu sunt; pipăiți-Mă și vedeți: un duh n-are nici carne, nici oase, cum vedeți că am Eu."

De ce lăsați niște amatori să ia inițiativa de-a vorbi din Scriptură? Uitați unde se ajunge!. Se pun la îndoială cele mai sfinte însemne pe care Isus ni le va apăta la venirea Lui pe norii cerului. Dacă noi contestăm aceste semne, cum credeți voi că-L vom cunoaște că este El și nu este Satana care ÎL imită?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
23941. Postat la 30/05/2013 14:26 - 4356z10h4m
Vezi ,sora Vali ...secretul consta in acest Eu sunt! pipaiti-ma...si VEDETI ,un duh nu are nici carne nici oase,cum vedeti ca am EU.
Sigur, psalmii inspirati de Duhul Sfant.
Dar, de ce spune tot profetia ca NICI UNUL DIN OASELE Lui nu-i vor fii zdrobite?
Scumpa, mea,inteleg pironirea,stai linistita,nu te du... asa departe,ca as pune la indoiala.....
Acest aspect, ar fii ultimul de care m-as indoii in aceasta viata pribeaga,anume,jertfa suprema cu privire la planul de mantuire.

fullban10
23943. Postat la 30/05/2013 16:40 - 4356z7h50m
Ești culmea. Ne-ai dat gata cu răspunsul tău.
Tu, omule, știi cât de groase erau piroanele? Păi dacă erau după imaginația ta nici prin cele două oase ale brațului, cum crezi tu, n-ar fi trecut fără să zdrobească osul. Dar te joci cu vorbele , Lavi.
Consider că am adus destule dovezi. Depinde de tine ce alegi.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
23951. Postat la 31/05/2013 08:24 - 4355z16h6m
Am ales ,deja aceasta:Galateni 2:20 Am fost răstignit împreună cu Mashiah, și trăiesc... dar nu mai trăiesc eu, ci Mashiah trăiește în mine. Și viața, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Elohim, care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine.
Pentru mine, intodeauna a fost clar acest pasaj!
Doar ....intrebam,ca un fapt divers...si Mashiah punea intrebari,nu?
Dar mai multe aici http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=33&thread_id=57&pid=23952#post_23952

Lica
23986. Postat la 07/06/2013 20:18 - 4348z4h13m
Titlul acestui subiect întreabă...dar mă gândeam zilele astea de câte ori ne scapă esențialul când ne uităm după...vânt.

Răspunsul trebuie să fie just. DA! Isus a murit și a murit moartea mea. A murit moartea mea și a suferit în locul meu. Dacă trec prea ușor peste aceasta...mi-e teamă ca Isus Mesia să nu se întristeze pentru vânătoarea mea de...vânt.

Acum deci...putem merge mai departe și să le spunem oamenilor că Isus nu a fost răstignit pe cruce ci pe lemn. pentru unii dintre noi o diferență imensă pentru omul care zace în păcat...mult mai neinteresant decât banii pe țigări sau băutură. Haideți să ne amintim că suntem într-o piață (spațiu public) și oamenii sunt interesați de produse care să le stâmpere foamea (vor să se simtă iubiți...vor pace și de fapt fără să știe caută bucuria mântuirii) și nu vin la noi să le dăm doar vorbe...vânt.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Pagina 3 din 3 < 1 2 3
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164726 vizite unice Powered by PHP-Fusion