fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
24574. Postat la 03/09/2013 18:24 - 4260z6h37m
Nu stiu.
Totusi , am mai pus eu odata intrebarea aceasta. Adam si Eva nu au fost lasati cu frunzele de smochin in jurul mijlocului. Acum , din sfiala si rusine ca nu suntem ca fetele Evei , noi sa nu mai purtam sutien, chiloti, pijamale, fuste si bluze. Sa nu folosim materialele textile ale momentului deoarece nu e canepa si in? Sa nu mergem cu autobuzul, telegondola, metroul, avionul si cine stie, racheta? Sa fim seriosi.
Linisteste-te draga mea, am sa-ti dau eu cateva informatii.
Pana in secolul XVIII, FEMEILE din lume se inbaiau in mare, in lac, in rau imbracate, chiar isi coseau pietre pe poale, ca apa sa nu ridice fustele si sa li se vada goliciunea.
INCEPAND CU SECOLUL XIX, FEMEIA si-a croit un costum care ii acoperea corpul pana la genunchi si coate...
In anul 1946, un francez a croit primii bichini, insa nu s-a gasit decat o prostituata sa-l imbrace prima.
In anul 1948 o americanca a inbracat primi bichini si a castigat titlu de "Miss America", insa a marturisit public ca nu va accepta ca fetele americance sa-i poarte...treaba fratuzoaicelor!
Din anul 1900 omul a decazut in asa fel INCAT RUSINEA s-a dus in mare, credinciosii din ziua de azi nu-si dau seama ca este pacat sa te dezbraci si sa faci plaja(bai de soare), mai mult sustin cu tarie ca este benefic sanatatii, care, fratii mei, spirituale?
Oamenii din lume considerau desbracatul in public desfrau si destrabalare, noi cum il vedem azi?
Informatia va sta la indemana, de ce nu cititi "istoria costumelor de baie"?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.