Deconectat |
Haideti sa ajutam o familie! |
Ionica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27079. Postat la 03/02/2015 18:29 - 3742z4h54m |
|
|
Shalom,
Doresc sa deschid aici un topic pentru a ajuta o familie din Bacau, Moldova.
Ei sunt o familie sub 30 de ani (in 2015) si au doi copii mici, iar unul este pe drum.
Sotia nu lucreaza acum, iar sotul este platit minim pe economie.
Este vorba de prietenul nostru comun, Laurentiu, membru al acestui forum crestin.
http://melhisedec.ro/profile.php?lookup=1145
Fratele a iesit de la Crestinii Dupa Evanghelie, iar acum se declara sambatar, iar in curand se va reboteza. Sotia lui a studiat cu adventistii, dar inca nu a luat o decizie, unde va merge.
Familiile de unde provin sunt intr-o situatie modesta si nu pot contribui prea mult la ajutorul lor, nefiind membrii in nici o biserica inca, nu au nici suportul unei adunari. Practic sunt singuri.
Rugamintea mea este sa ii ajutam, fiecare dupa puterile lui, asa cum ni se cere sa ne iubim semenii si sa ii ajutam in nevoi.
Dorinta fratelui este sa se mute intr-o localitate unde sunt frati, fiindca simte lipsa partasiei iar in Bacau inca nu a gasit o adunare de sambarati (oare nu este? sau nu a dat de ei?) sau undeva mai aproape de ei. El ar dori sa cumpere o casa modesta undeva la tara, dar cu posibilitatea de a face naveta la oras, pentru a putea lucra in domeniul sau (servici de paza) sau alt domeniu. Ei isi doresc o casa ca orice familie, acum stau in chirie. Este dispus sa isi ia un credit in jur de 6000 de euro, mai multi nu stiu daca va putea.
Cred ca va avea nevoie si de un ajutor, atat de sustinere in rugaciuni, cat si practic: cu sfaturi si material.
In curand va fi disponibil un cont.
Asteptam aici impicarea voastra, pe toate planurile.
Berakoth!
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10 |
|
Deconectat |
RE: Haideti sa ajutam o familie! |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27082. Postat la 03/02/2015 19:05 - 3742z4h18m |
|
|
Eu sunt din Bacau , insa trebuie sa fiti constienti si sa recunoasteti, ca acest tip de ajutor se acorda unor oameni cunoscuti. Si Iacov ne invata: sa-i cercetam.
Tu poti da marturie ca merita sa fie ajutati, asa cum au spus oamenii despre Corneliu? .
Sunt nehotarati si navigheaza in deriva. Nici in familie nu sunt una: el cauta sambatari, ea cauta adventisti.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
laurentiu nastasa (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27087. Postat la 03/02/2015 20:43 - 3742z2h40m |
|
|
pace si har, daca nu ai incredere vino draga sora si cerceteaza sa vezi daca este asa cum a spus fratele iar aceasta a venit de la fratele care doreste sa ma ajute si el a avut acest indemn pe inima ca mai sunt oameni cu inima in tara aceasta desi foarte putini, iar sotia nu este adventista nu este in deriva doar ca trebuie sa ne rugam pentru ia noi pocaiti, deci ia a vazut multe la adventisti si nu a fost un exemplu bun pentru ia caci altfel nu pleca din mijlocul lor la fel si eu (nu totii), dar tu ajuti numai pe cunoscuti? daca cineva iti cere o paine, nu-i dai ca nu-l cunosti? unde iti este iubirea? oare nu este scris ...Orcui iti cere dai si nu intoarce spatele aproapelui tau...dar daca vezi ca este un hot atunci il respingi, bineinteles nu ai nici o abligatie sa ma ajuti nici pe mine nici pe sotie dar nu fa rau vorbind impotriva semenilor tai, ci iubeste si cerceteaza sa vezi daca este asa cum crezi despre ei, eu stiu ce sant si in ce cred, tu nu ai de unde sa sti cum sunt eu cu sotia mea, ai fost si mai cercetat cumva si nu stiu eu draga sora? te invit sa vi si sa te convingi inainte de a ma judeca.
laurentiu |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
27090. Postat la 03/02/2015 23:03 - 3742z0h20m |
|
|
La cate se intampla in vremurile astea, mai bine sa fii prevazator. Daca nu ai nimic de ascuns si ai inima curata o sa primesti tot ce ai nevoie. Nu te supara. Sunt multe cazuri de inselaciune care te fac sa cercetezi si dupa aceea sa deschizi punga.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
27094. Postat la 04/02/2015 09:18 - 3741z14h5m |
|
|
pace si har si binecuvantari in Unsul Ieshua. Nu trebuie sa ma supar, da asa este sunt multe cazuri de inselaciune, dar nu in toate cazurile, fiti binecuvantata.
laurentiu |
|
Deconectat |
27096. Postat la 04/02/2015 12:37 - 3741z10h46m |
|
|
Pace si multe binecuvantari de la Tatal Elohim si Fiul lui prin harul Tatalui.
Extras de cont:
Cod IBAN: RO07 CECE C001 9462 9285 5211
NASTASĂ IOANA LACRĂMIOARA
laurentiu |
|
Deconectat |
27165. Postat la 07/02/2015 16:36 - 3738z6h47m |
|
|
Pace si har si binecuvantare de la Tatal si Fiul.
fratilor iertati-ma ca indrasnesc dar am nevoie de ajutor, in curand raman fara lapte la copilas chear pana maine si nu numai..... si pana sa iau bani pe 15, 16 dureaza si copilasul este micut si trebuie sa-i dau lapte caci altfel se imbolnaveste si stiti ce se poate intampla, care are pe inima sa ma ajute va rog in Numele Stapanului Ieshua ajutati-ma cu cat puteti cei care aveti posibilitate ca de la cei saraci ca mine nu.... caci stiu ce inseamna lipsurile si multumesc Tatalui Elohim ca trec prin asta ca sa am mila de altul cand va avea nevoie. IAR CEI CARE STAU APROAPE DE MINE ROG SA VINA SA CERCETEZE SA VADA DACA CE SPUN ESTE ADEVR SAU MINCIUNA, CHEAR INSIST SA VINA SA VADA CA NU UMBLU DUPA.... MULTUMESC SI FITI BINECUVANTATI TOTI FRATI IN UNSUL IESHUA.
laurentiu |
|
Deconectat |
27268. Postat la 10/03/2015 15:44 - 3707z7h39m |
|
|
pace si har si binecuvantari si mila din partea Tatalui nostru si din partea Fiului Sau Yeshua, multumesc pentru ajutorul dat de la cei care se stiu ca au facut bine, Tatal Elohim sa-i rasplateasca binele si pe cei care nu pot sau nu au, sa le ajute in tot ce au nevoie.
laurentiu |
|