Deconectat |
tabere |
fullban2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7468. Postat la 27/01/2011 23:08 - 5209z21h13m |
|
|
Yahweh a vorbit luiMoise si Aron si a zis;(numeri cap 2 v1 )
LA RASARIT tabara lui Yuda ( v 3)
LA MIAZA ZI tabara lui Ruben (v 10 )
LA APUS tabara lui Efraim (v 18)
LA MIAZA NOAPTE tabara lui Dan( v 25)
mai sint si alte tabere le-am enumerat cele din poporul Domnului
daca te referi la tabere de recreatie ; sint afara ; nu particip nu e locul meu
|
|
Deconectat |
RE: tabere |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8071. Postat la 07/02/2011 10:28 - 5199z9h53m |
|
|
Da, de tabere de recreere e vorba, și în ele de obicei participă persoanele tinere și pline de energie. Cei care vor să facă drumeții prin munți, care vor să aibă părtășie unii cu alții și cu Domnul împreună, care vor să scape măcar pentru câteva zile de zarva și praful și stressul orașelor, care vor să aibă și alte activități din când în când pe lângă mersul la școală și învățat sau mersul la lucru și treburile de rutină de pe acasă.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
samuel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9756. Postat la 25/03/2011 19:11 - 5153z1h10m |
|
|
Apropo in legatura cu TABERELE el unde ? cum? cand ? se oraganizeaza
Eu as doresc de mult (mai bn zis visez) sa muduc la macar o tabara ....de acea am pus intrebarea 
SAMY |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
24088. Postat la 30/06/2013 10:15 - 4325z11h6m |
|
|
Daca ti-ai strans ceva bani, am solutia pentru tine ca sa ii folosesti in modul cel mai eficient: Investeste in tine!
Impreuna cu o echipa de lideri voi participa la tabara Adventure4Youth si ti-o recomand cu placere! Timpul petrecut acolo si activitatile foarte dinamice, iti vor crea o experienta cel putin de-o vara intreaga. Asa ca intra aici pe site, uita-te si apoi fa-ti planuri: Adventure4Youth
Iar daca esti un utilizator al Facebook-ului, atunci poti gasi detalii si pe urmatoarea pagina : Facebook-Adventure4Youth
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|