Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 5
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Tineret | Tabere
Deconectat Tabara "TIMOTEI" 3-6 mai 2013
clepe
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
22804. Postat la 10/04/2013 09:52 - 4406z11h23m
Atentie pentru cei din zona de Vest a Romaniei!
- judetele: Arad, Bihor,Cluj, Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Timis

Sunt invitati TOTI (in special tineri) in tabara "Timotei" organizata pe data de 3-6 mai 2013 (vineri, sambata, duminica, luni) in localitatea Sistarovat -langa Lipova, jud. Arad.
Tabara are in dotare 2 corpuri de cladire cu capacitate max de 120 locuri. Dormitoare cu paturi supraetajate pentru baieti si fete; Grupuri sanitare (cu dusuri); Sala de mese si bucatarie.
Noi vom gati masa. Se va pregati 3 mese pe zi.
Vom organiza o drumetie / un traseu in padure.
In incinta taberei exista teren de fotbal, teren de baschet, teren de volei. Alte dotari : masa de ping-pong, masa de hochei, masa minifotbal.
Seara ne vom aduna la foc de tabara.
Vom avea si timp pentru lauda si inchinare.
Costul acestei tabere este 150 lei / pers ( 0-5 ani gratuit).
Pentru inscrieri va rog sa sunati la tel: 0721316163 - Daniel Clepe.
Data limita pentru inscrieri : 26 aprilie 2013
Atasez si un afis cu tabara in link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512253675498507&set=a.512253668831841.1073741826.100001416367209&type=3&theater
Va postez doua videoclipuri cu locatia in care vom organiza tabara:

http://www.youtube.com/watch?v=pfJEMVdkpVc
http://www.youtube.com/watch?v=52BiWVgx774
Am descis lista pentru inscrieri ! Grabiti-va!
Deconectat RE: Tabara "TIMOTEI" 3-6 mai 2013
Aurelc
22820. Postat la 10/04/2013 22:38 - 4405z22h37m
Frate Daniel, salut și apreciez intenția ta( sau a voastră dacă sunteți mai mulți) de a organiza o tabără de tineret creștin.

Ca unul care la rându-mi am organizat în trecut câteva asemenea evenimente mă bucur -așa cum spuneam și mai sus- de inițiativă și dacă pot ajuta cu ceva încerc să fac cu mare plăcere.
Poate că voi începe cu un sfat... deoarece există persoane mai sceptice când e vorba să participe la o tabără "creștină" sau să-și trimită odraslele acolo, cred că ar fi recomandat să le comunici cine organizează tabăra, ce frați cunoscuți o supraveghează și eventual dacă v-ați propus ceva subiecte care să se dezbată acolo.

N-aș vrea să fiu înțeles greșit, pentru că dacă am mai organizat așa ceva nu înseamnă că aș fi în măsură să fixez un șablon pentru asta, dar am participat și la altele, organizate de alții ( ca să nu spun mai degrabă "neorganizate" ) și am văzut diferența atât în prezență cât și în impactul asupra participanților.
Cu cât un lucru e mai bine organizat și pregătit cu atât șansele de reușită sunt mai mari. Iar eu, chiar dacă nu voi putea participa activ cu prezența, vă doresc din tot sufletul să aveți parte de un timp binecuvântat acolo. Și cum spuneam, dacă vă pot ajuta în vreun fel, să-mi spuneți cum și cu ce.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
marcella
22830. Postat la 10/04/2013 23:23 - 4405z21h52m
In perioada 3-6 mai este vacanta de primavara?La noi s-a terminat...am avut 4 zilesmiley

Cine sunt eu !?
clepe
22840. Postat la 11/04/2013 11:13 - 4405z10h2m
Tabara TIMOTEI este organizata de 2-3 persoane care fac parte de la biserica (adunarea) din Arad.
Poate numele meu, varsta, profesia (Clepe Daniel, 27ani, casatorit, 2 copii, arhitect ) nu sunt foarte cunoscute. Dar va asigur ca vor veni cel putin 2 frati mai invartsa decat mine care vor da invatatura si vor fi ca lideri si indrumatori.

Numele taberei este: "Timotei" - cu scopul sa studiem si sa invatam din aceste 2 carti al lui Pavel catre tanarul Timotei.
Am si impartit cele 10 capitole (6 + 4 ) din 1 si 2 Timotei pentru cele 4 zile de tabara. Voi pregati si un Powerpoint pentru a intelege mai bine si a avea o exemplificare pentru problemele tinerilor in timpul care traim.

In perioada asta lucrez la programul taberei. Doresc ca sa lolosim timpul care il vom avea la dispozitie cat mai bine.
Am sa va tin la curent si cu alte detalii zilele ce urmeaza.
Multe binecuvantari din partea Domnului nostru Isus Hristos.
marcella
22843. Postat la 11/04/2013 11:39 - 4405z9h36m
Frumos, foarte frumos...poate pe viitor se vor organiza tabere si in vacanta mare(perioada august) pentru cei din diaspora, noi nu putem sa ne programam timpul dupa cum am vrea ... numai anuntati cu doua, trei luni inainte pentru perioade atat de scurte(avionul dus-intors, invoiri, e.t.c.)smiley

Cine sunt eu !?
clepe
22851. Postat la 11/04/2013 12:44 - 4405z8h31m
Am dori sa organizam si alte tabere in special in periada de vara.
Vom incerac sa gasim locati bune si acesibile pentru mai multi.
Toate cu voia si ajutorul Domnului.
clepe
23215. Postat la 22/04/2013 12:51 - 4394z8h24m
Tabara TIMOTEI se ANULEAZA din cauza lipsei de interes a fratilor in credinta.

Propun fratilor prezbiteri 2 TEME serioase de discutat pentru sfaturile fratesti: UNITATE si AJUTORAREA.
clepe
23257. Postat la 23/04/2013 21:08 - 4393z0h7m
Dupa ce am anuntat ca: "sa anulat tabara" primesc telefone pentru programare.

Acest lucru face ca Tabara Timotei sa invie si char daca suntem minim 20-25 persoane vom merge in tabara.

Cu ajutorul si voia lui Dumnezeu vom avea un timp de lauda, inchinare si cuvant (studiu) in fecare dimineata si seara.

Vineri dimineata intre orele 10 si 12 vrem sa ajungem acolo, sa facem deschiderea taberei iar la ora 13.30 va fi parnzul.
Intreg programul va fi afisat in tabara.

Detalii din program:
- lauda, inchinare si cuvant (studiu) - dimineta si seara
- concurs biblic
- drumetie in padure
- vizita cetatea Soimos si manastirea Radna
- foc de tabara
- jocuri
clepe
23327. Postat la 26/04/2013 08:58 - 4390z12h17m
-

=> ANUNT IMPORTANT!!!

= = => TABARA ''TIMOTEI'' SA ANULAT D E F I N I T I V !!!

- din cauza lipsei de interes.
- din cauza ca traim zilele din urma ( citeste 2 Timotei cap 3)
marcella
23336. Postat la 26/04/2013 11:27 - 4390z9h48m
Imi pare foarte rau pentru ca nu gasiti sprijin in frati... imi pare rau de lipsa de interes... si de nepasare celor care ar putea sa va sprijine...aveti dreptate... sunt zilele din urma.smiley
Poate pe viitor va fi altfel!!!

Cine sunt eu !?
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163403 vizite unice Powered by PHP-Fusion