Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Cultură generală
Deconectat Persoane remarcabile din comunitatea noastra
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
21128. Postat la 04/01/2013 12:13 - 4502z8h1m
Deschid acest subiect pentru ca noi, cei tineri sa putem descoperi de la cei care au cunoscut pe cei ce erau odinioara batranii bisericii noastre care au fost persoanele care s-au remarcat prin slijirea lor.

Doresc sa precizez ca aici vom prezenta doar persoane pe care nu le mai avem printre noi desi ne-ar placea.

Fratele Andrei m-a rugat sa mut postarea lui intr-un astfel de subiect:

Unul din personalitățile istorice ale credintei mele este fratele IUREANU "BATRANUL", pe care Domnul a hotarat sa-l odihneasca, ferindul de lumea stricata de acum.
L-am cunoscut ca Prezbiter in Campia Turzi in ani 1990 (imediat dupa revolutia din 1989) si tot acolo ne-a si parasit.
Imi amintesc ca de la dansul am invatat una dintre esentialele trasaturi necesare ale credinciosului, BLANDETEA.
- Numai privindu-l intelegeam ce inseamna acest termen.(trasaturile si aspectul)
- Raspunsurile pe care le dadea fratilor erau invaluite in aceasta trasatura (incet, calm si smerit -> sfaturile date prin fapte si povetele din viata si perioada traita de dansul la care completa cu cate o pilda biblica, te convingeau care este raul).
- In casa dansului am invatat iubirea fata de Lege si frati; dedicandu-si intreaga casa ca loc de Adunare la Sarbatori. Strabateam zeci de Km ptr a ma intalni si al vedea. Daca copii lumii visau la un Mos Craciun, Mos Gerila, Mos Niculae,etc... eu, copil fiind, intalneam acest om,bunic. Fermecat de chipul acestui batran: cu pletele albe,parul taiat drept(conform Cuvantului), barba alba si lunga(ingrijita cu mandrie) cu vocea calda si placuta, cu privirea blanda si plina de iubire, am ajuns sa caut si sa-l inteleg pe Dumnezeu, pe Isus, Legea si Oranduielile, importanta si smerenia.
Eu l-am cunoscut doar la batranete, iar de tineretiile lui fratii pot sa completeze .
A fost Prezbiterul si Apostol ce s-a dedicat Domnului prin smerenia aratata in port si fapte.
A fost un exemplu de prezbiter credincios in viata mea si nu stiu cand va mai scoate unul asemanator lui, tinerilor nostri.

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Deconectat RE: Persoane remarcabile din comunitatea noastra
abdon
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
21130. Postat la 04/01/2013 12:32 - 4502z7h42m
Rog daca s-ar putea atasa si imagini cu respectivele persoane!

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163402 vizite unice Powered by PHP-Fusion