Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Cultură generală
Deconectat Cum interpreteaza Asociatia CAMI Biblia
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27048. Postat la 02/02/2015 19:38 - 3743z0h34m
Sora Lucia intreba: "In ce consta ciudatenia interpretarii Bibliei acelei grupari?"

Acest grup - Asociatia Credinta Adevarata Martorii Lui Iehova - crede ca Biblia are un mesaj secret, codificat si unul de suprafata. Ei cred ca acest mesaj secret a fost descifrat de catre o ramasita de oameni in frunte cu CT Russell si JF Rutherford.

Cine poate si este interesat sa vada cum se practica aceasta teorie sa isi procure cartea Taina Implinita, cred ca in anticariate se mai gaseste sau cei ce stiu engleza sa o citeasca de aici.

http://jwsurvey.org/wp-content/uploads/2012/05/The_Finished_Mystery_1918ed_4.7Mb.pdf

Un articol englez in care apar cateva lucruri despre carte si autorii cartii:
http://jwsurvey.org/cedars-blog/under-the-microscope-the-watch-tower-societys-claims-to-divine-direction-part-4

Si un articol in romana despre autorii cartii, precum si cateva lucruri din carte:
http://www.adevarprezent.com/literatura/index.htm#page=Cine_este_Autorul_Cartii__Taina_Implinita__.htm

"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Deconectat RE: Cum interpreteaza Asociatia CAMI Biblia
fullban10
27051. Postat la 02/02/2015 19:55 - 3743z0h16m
Biblia are un mesaj secret, codificat - vai, vai, vai cate metode foloseste Satana pentru ai face pe oameni sa nu citeasca Biblia!.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Cum interpreteaza Asociatia CAMI Biblia
Ionica
27064. Postat la 03/02/2015 13:37 - 3742z6h34m
valentina a scris:
Biblia are un mesaj secret, codificat - vai, vai, vai cate metode foloseste Satana pentru ai face pe oameni sa nu citeasca Biblia!.

Shalom,

Din pacate... Cand le-am spus ca Biblia nu se poate interpreta in acest fel, mi-ai spus sa am grija caci s-ar putea sa lupt impotriva duhului lui Dumnezeu. Caci ei cred ca acesti oameni ("ramasita" care le-a scris literatura) au fost calauziti de Dumnezeu (credeau cam ce cred adventistii despre EG White).

"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163374 vizite unice Powered by PHP-Fusion