Deconectat |
RE: Va fi Israel mântuit ? |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18932. Postat la 26/06/2012 17:29 - 4694z7h30m |
|
|
Asta da atitudine de credincios. Am dovada dar nu o arat...cine stie...poate o sa credeti. Frate de spus ne-ati tot spus multe..ba in romana, ba engleza si cate ceva si in ebraica si sa nu uitam de noua limba . Dar cand vine vorba de dovezi...de ce nu le aratati sa stim si noi.
Daca renunt? Desigur...sunt intr-o continua lupta cu paganismul dar dupa cum vedeti mai am nevoie de ajutor...
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
fullban6 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18937. Postat la 26/06/2012 17:59 - 4694z7h1m |
|
|
Cred ca si bani tai circula ca si ai mei...fac pomana la saraci tu nu esti din aceia nici la propriu nici la figurat ..deci sacrificate daca vrei sa cunosti ;ca chitibusar esti destul de bun ca cauti chichite ..am mai spus-o nu sint academic ;sint timplar tu esti teolog ar fi trebuit sa sti mai bine ...dar sa nu ma pui la colt
nu te atac
Ra-ah Natt. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18940. Postat la 26/06/2012 18:10 - 4694z6h49m |
|
|
Si eu am resurse cumparate insa oricine le doreste...le dau fara nici o problema gratuit. Dvs. trebuie sa intelegeti ca daa eu spun ca pe luna este un bec care sta tot timpul aprins ca sa vada astronautii pe unde sa calce trebuie sa aduc dovezi altfel...cine si de ce sa ma creada?
Nu sunt teolog! Sustineti fara sa tineti cont daca calcati pe ceilalti in picioare punctul dvs de vadere...si eu am dreptul sa spun daca sunt sau nu deacord...si trebuie sa aduc argumente . Deci astept argumentele dvs. insotie de pretioasele dovezi 
Ce inseamna "Ra-ah natt"?
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
fullban6 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18959. Postat la 27/06/2012 00:38 - 4694z0h21m |
|
|
Cioban |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19059. Postat la 30/06/2012 22:51 - 4690z2h9m |
|
|
Tot Israelul va fi mantuit si ma bucur nespus pentru ei, ma bucur pentru ca alaturi de ei am si eu acces la Imparatiea lui Hristos, Slavit sa fie Domnul in veci, Amin
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|