Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 20 din 95 << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Deconectat RE: Chat
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
11022. Postat la 12/05/2011 16:38 - 5105z7h57m
Ceva nu se leagă și nu înțeleg. La un moment dat, datorită lobby-ului făcut în biserici, s-au înscris mulți în forum. Unii au fost primiți cu " flori".
Mulți, și totuși doar puțini scriu!

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Nica Schirod
11035. Postat la 12/05/2011 21:27 - 5105z3h8m
Shalom - Pace.

Inedelea, pe jumătate ai dreptate tu, iar pe jumătate am și eu dreptate cu pprivire la concursul biblic, tu ai dreptate că eu nu am formulat explicit întrebarea, acuma să mă explic de ce am eu dreptate pe jumătate.
Dacă aș pune întrebarea explicând-o nouăzeci la sută, nu ar mai fi concurs, ar fi așa un fel de toate felurile.
Acuma ca să demonstrez că îmi place voia bună, uite că îți dau partea mea ție iar eu îl eau pe rușinică.

Dar te rog analizează întrebarea ta despre ucenici, cât îi de ușoară.

Să fie multă pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
lnedelea
11045. Postat la 13/05/2011 07:18 - 5104z17h17m
Întrebarea este despre apostoli, nu ucenici. Mie mi se pare ușoară dar poate altora nu. Haideți sa vedem ce zic cei care vor răspunde...

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
costy
11159. Postat la 18/05/2011 16:17 - 5099z8h18m
Pentru cei care sarbatoresc Pastile Domnului in aceasta seara Domnul sa-i binecuvinteze cu dragoste , pace si iubire de Cel Prea Inalt .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lucia
11199. Postat la 19/05/2011 13:19 - 5098z11h16m
Imi cer scuze pt. confuzie SORA Nikky, am crezut ca sunteti frate.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nikky
11201. Postat la 19/05/2011 15:25 - 5098z9h10m
pace!

Nu-i nici o confuzie , frate Aurel ! smiley sora Lucia s-o gandit ca sunt " barbata", dar nu-i bai, in Domnul

"nu mai este nici parte bărbătească, nici parte femeiască, fiindcă toți sunteți una în Hristos Isus." (Gal.3,28)

smiley
Lucia
11205. Postat la 19/05/2011 16:47 - 5098z7h48m
Ma bucur mult ca esti printre noi Nikky...am citit la STAFETA, sinceritatea unui om se vede si in scris!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
costy
11325. Postat la 23/05/2011 19:07 - 5094z5h28m
Fratilor si surorilor nimeni nu mai posteaza la Cantareti si trupe crestine favorite , va rog sa postati cantari placute voua , pentru ca eu as pune mai multe dar vad ca a nu mai este optiunea editeaza postarea smiley. Domnul cu voi smiley

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
fullban10
11327. Postat la 23/05/2011 19:52 - 5094z4h44m
Faceți ceva modificări în regulament ca să putem posta dacă locul stă gol mai mult timp. Uite incă un frate care ar posta, dar nu poate, deoarece după el nu mai postează nimeni. Pune-ți și voi un termen de grație, și dați-ne verde la cei harnici.

Aurelc
11336. Postat la 23/05/2011 21:52 - 5094z2h43m
Modificările tehnice s-au făcut deja cu ceva timp în urmă, și a urmat o perioadă de testare și verificare. Această perioadă tocmai s-a finalizat zilele trecute și în scurt timp veți vedea și modificările din regulament. Nu s-a stat degeaba, dar nu e asta singura treabă pe care o are administrația, deci vă rugăm încă puțină răbdare smiley

Mulțumim pentru înțelegere.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
costy
11419. Postat la 25/05/2011 20:28 - 5092z4h8m
Ma uitam la membri inregistrati si cu intristare vad ca din 372 membrii intregistrati nu stiu daca postam vreo 20 pe portal , ce frumos ar fi daca cel putin 100 ar veni cu un indemn cu ceva de folos spre cresterea noastra spirituala , dar multi se multumesc sa priveasca si asta e tot . Cine stie pe vitor poate va fi mai bine smiley

Lucia
11423. Postat la 25/05/2011 21:17 - 5092z3h19m
Si eu imi doresc sa intre mai multi membrii, sa-si spuna punctul de vedere.Poate ca administratia va gasi o solutie sa-i motiveze sa intre cati mai multi.

fullban10
11446. Postat la 26/05/2011 17:14 - 5091z7h22m
Astăzi a fost - Ziua copiilor dispăruți-
Ați avut ocazia să cunoașteți un astfel de caz?

Dani
11470. Postat la 27/05/2011 12:55 - 5090z11h40m
Lucia a scris:
Poate ca administratia va gasi o solutie sa-i motiveze sa intre cati mai multi.

Soră Lucia ce fel de soluții ar trebui să găsească administrația pentru a motiva unii membri ai portalului, sunt deschise secțiuni cu propuneri pentru îmbunătățirea colaborări dintre administrație și membri portalului.

http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=65&thread_id=276

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Lucia
11486. Postat la 27/05/2011 18:57 - 5090z5h38m
Eu nu fac parte din administratie, eu...sunt un simplu membru, nu de putine ori am rasfoit paginile acestui portal si am constatat cu parere de rau ca s-a facut observatii directe cu privire la cat de dotati sunt unii in ale scrisului si cat de incapabili sunt altii. Cred ca daca vrei sa pasesti pe acest Portal , mai intai citestii...si eu am facut asta , cand am scris prima data, am avut multe emotii...asteptand incurajari sau de ce nu in mod indirect observatii. Si eu , ca si multi altii nu am studii superioare , suntem oameni simpli , dar suntem cu toti frati...am incercat sa dau cateva sugestii cu privire la cum sa scriem ceea ce gandim in mod cat mai clar...insa am incetat , si stiti de ce? S-a inceput de sus cu cuvinte cat mai sofisticate ...ceea ce cred ca pe un incepator il sperie. Sa va mai spun ceva, aici in Italia nu se estimeaza inteligenta unui copil dupa cum scrie , ci dupa cat acumuleaza in clasa, este posibil ca unei persoane sa nu-i fi stat capul la cum se scrie corect, insa pocaindu-se intelege ca are de studiat, de luat notite, si poti invata in orice perioada a vietii, cand constati cat de necesar este sa citesti Biblia. Nu stiu daca imi sta in fire sa aduc un exemplu ,dar nu o sa dau nume...o persoana foarte dotata in ale scrisului a facut urmatoarea observatie(cu cuvintele mele, dar cu acelasi inteles): ,,V-am mai spus cum se scrie cuvantul idee, de ce nu scrieti corect? Ar trebui sa respectati regulamentul, asa incat sa se inteleaga ce scrieti!" Sincer , mie mi-a fost de folos ,pentru ca vreau sa scriu cat mai corect, insa sunt multi care nu au fost atat de silitori la Limba romana si cu siguranta nu au curaj sa scrie ceva gandindu-se ca nu pune punct sau virgula unde trbuie si se fac de rusine. Avand in vedere ca i-ul din idee nu schimba cu nimic intelesul propozitiei. Felul poruncitor si asa de sus exprimat , nu ne motiveaza sa invatam , ci mai degraba modestia din noi da curaj celor din jur. Asa ca...curaj va spun la toti.
Sunt persoane care nu mai intra pe Portal din cauza celor care ne batjocoresc credinta , ne rad in fata ...continuand sa-si etaleze comentariile pline de ocara si de dispret. Tinerii sau tinerele fete, isi spun: ,,Daca gresesc ma cred baietii inferioara, fara valoare , baietii sunt estimati dupa cum scriu si se exprima si probabil doar Fr. Ovidiu are cele mai multe voturi de baiat inteligent. este f. capabil , dar mai sunt si fara a scrie corect oameni capabili.Asa ca fetelor intrati scrieti si voi baietilor, si va spun eu cum sa faceti , cand nu stiti bine sa scrieti un cuvant luati Biblia , 0 sa-l gasiti.Pace! Am scris cu speranta ca multi din membri Portalului asa cum stiu isi vor exprima parerile.

viorica
11493. Postat la 28/05/2011 09:51 - 5089z14h45m
SORA LUCIA ai scris un foarte mare adevar si sunt de acord cu tot ce-ai scris mai sus ....cunosc mai multi tineri care nu mai au curajul sa scrie ...si din motivelele enumerate mai sus dar si din altele smiley
fullban5
11494. Postat la 28/05/2011 10:04 - 5089z14h31m
au dreptate tinere sa nu scrie ca numai acei care calca Legea sint bine primiti Dumnezei fals si Proloci micinos care inbate de cap dar eu va dau un sfat Tinerlor trezitiva si screti ca avem un Elohim vesnic care are Legi Porunci drepte nu va temeti de Duhurile necurate ca cu aceste trebuie sa luptam inpotriva Dulrilor necurate care schimba Adevarul in minciunele lor ma rog pentru voi ca Elohim sa va inbrace cu armatura lui sa tinem pept inpotriva Dumnezeilor falsi si Porocilor mincinos sao dam pe fata ca Eloim este singurul a Devarat si YSUHA MESIA restul toti sint falsi

Mesia sa fie in inimile noastre
Lucia
11495. Postat la 28/05/2011 13:26 - 5089z11h9m
Frate Geana, aici are dreptul sa scrie oricine , chiar si cei fara o Lege...insa trebuie sa ne respectam asa cum scrie in regulament si cum ne invata Scriptura, indiferent de cultura, patura sociala sau credinta. Isus mergea printre cei mai pacatosi, printre cei mai neinsemnati...foarte multi nu stiau sa scrie si sa citeasca.

Sora Viorica, aici pe chat ar putea sa-si spuna fiecare necazul intr-un mod decent si cu siguranta se vor lua masuri, eu asa cred.
CURAJ!
A, si as mai vrea sa fac ceva:
Daruiesc cele doua STELE administratiei si celor ce imi citesc postarile, daca este posibil as vrea sa imi fie sterse, nu am nici un merit ca sa le primesc, daca nu ar fi fost cei care au deschis acest Forum eu nu as fi putut sa-mi expun gandurile, sa le impartasesc cu voi. Deci, nu cred ca merit vreo rasplata, scriu cu toata dragostea si cu multa placere. Slavit sa fie Domnul!

fullban5
11496. Postat la 28/05/2011 14:17 - 5089z10h18m
Sora Lucie in imparatia cerurilor vor intra acei ce inplinesc Legea si cuvintul sau Pavel ma invata sa scotem totii Dumnezeii straini si sa le sfarmam altarele care vad ca deja ne obliga cu invataturile lor ca Mesia o difintat Legea Duhului de viata care porunca imi da viata ei o disfinteaza sa le fie rusine Cei care fac voia lui Elohim est frate sora si tata si Mama restul sint foarte Relgios dar nu credincios lui Mesia nui plac omeni necredincios eu i respect ca Pavel nu am nimic cu ei

Mesia sa fie in inimile noastre
Lucia
11498. Postat la 28/05/2011 15:57 - 5089z8h38m
Frate Geana, daca Dumnezeu cu noi ar fi fost atat de aspru , ne-ar fi nimicit cu o suflare, dar cata dragoste ne-a aratat El? A dat pe singurul Fiu pentru intreaga omenire, noi trebuie sa ne iubim si vrasmasul, eu nu vreau sa fiu aspra cu nimeni pentru ca intr-un fel sau altul si eu gresesc .Si spun si eu cum a spus Mantuitorul :,,Iarta-I T ata, ca nu stiu ce fac!"
Apropo de Pavel, a avut vre-un merit ca a ajuns un mare apostol?
Cu siguranta Pavel se baga si-n foc daca era posibil sa castige un suflet la Hristos.Noi ce facem?Cred ca administratia nu a favorizat pe nimeni, ci are indelunga rabdare cu cei slabi.

Pagina 20 din 95 << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164768 vizite unice Powered by PHP-Fusion