Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Chat
Pagina 28 din 95 << < 25 26 27 28 29 30 31 > >>
Deconectat RE: Chat
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14078. Postat la 20/09/2011 08:11 - 4974z16h13m
Măi, chiar aici unde stau eu, au fost ieri 6 grade și azi sunt 9. Dar pe niște dealuri, la o altitudine mai mare de 800m a nins de numa...
Meteorologii spun că vremea se va reîncălzi, e clar. Dar oarecum un pic de șoc a fost și pe mine când am văzut ce brusc s-a schimbat vremea.
Duminică de exemplu am fost aici în capitală și erau cel puțin 25-26 de grade, soare fain, cer senin... super. Și ieri dimineață când am ieșit din casă să merg la lucru nu-mi venea să cred ce frig s-a făcut dintr-o dată! smiley

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
costy
14262. Postat la 26/09/2011 15:27 - 4968z8h58m
Deoarece la sectiunea Regulament nu am putut sa scriu un mic comentariu pentru inbunatatirea si mersul mai bun al Forumului cred ca sunteti cu toti de acord cu mine , ca cel care se logheaza si asi creaza pentru prima data un cont pe acest Portal sa nu mai foloseasca nume care nu se inteleg sau nume de utilizator greu de pronuntat , nu stiu daca aceasta optiune se poate pune la crearea unui cont , daca cel care se inscrie nu vrea sa se inscrie cu numele de familie o poate face si cu prenumele sau spre exemplu: daca se numeste Popescu Vasile sa asi creeze contul cu numele P.Vasilesmiley eu cred ca ar fii o optiune buna ca sa stim cu totii cu cine vorbim si sa ne cunoastem mai bine smiley Cat despre cei care au conturile deja facute cu aceste nume de neinteles cred ca un moderator cu acordul utilizatorului pot face schimbarea . Va rog sa nu va suparati pe mine este doar un sfat si un indemn nu-i neaparat sa ai si dati curs . Domnul sa va Binecuvinteze pe totii dragi frati si surori.

Frate costy numele adevărat trebuie comunicat în mod obligatoriu doar administrației la înscriere ca să știe cu cine are a face pe portal, însă ID-ul pe care îl are fiecare în public și-l poate alege cum vrea. Deci nu e o minciună, ci e o alegere opțională. Fiecare se poate numi pe portal cum vrea el. Noi respectăm dorința fiecăruia în această privință pentru că este dreptul lor.

Modearator7

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
fullban10
14265. Postat la 26/09/2011 15:59 - 4968z8h25m
Costy, eu pentru asta am luat o AVERTISMENT. E adevărat că eu am spus cuvinte mai dure decât ai făcut-o tu.

Soră Valentina, dumneavoastra ați fost avertizată pentru că ați incălcat regulamentul A.a.4, iar in ceia ce priviște sugestia dumneavoastra cît și cea a utilizatorului costy,ele sunt acceptate pentru a dezbate în cadrul administrației această propunere, dacă doreste cineva să vină cu Propuneri pentru îmbunătățirea regulamentului este deschisă o secțiune in acest sens:
http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=65&thread_id=276

Modearator7

Biblia are răspuns la toate intrebările.
costy
14276. Postat la 26/09/2011 20:53 - 4968z3h31m
Multumesc mult pentru Raspuns , ma bucur ca suntem pe maini bune Domnul sa va intareasca si sa va de-a putere la toti cei care puneti suflet si care ne oferiti ocazia sa ne bucuram pe acest Portal .smiley

Sora Valentina copii Lui Dumnezeu nu au voie sa foloseasca cuvinte dure ci mai degraba , cuvinte cuvincioase care sa nu ranesca pe nimeni , asta ca sa ramanem in Dragoste , ci sa se vada ca Slujim cu Adevarat Domnului si nu suntem ca cei care sunt in lume . Domnul ISUS sa va intareasca si sa aveti multa Pace .

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
costy
14499. Postat la 03/10/2011 13:31 - 4961z10h53m
A-mi pare rau pentru cei sanctionati , dar ma duc cu gandul la un verset din Biblie :

1 Ioan 3. 9 Oricine este născut din Dumnezeu nu păcătuiește, pentru că sămânța Lui rămâne în el; și nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu.

Domnul sa va intareasca si sa va dea putere ca sa deveniti mai buni in ori ce lucru , ca sa fiim cu totii copii placuti inaintea Domnului .

avodah
14506. Postat la 03/10/2011 15:08 - 4961z9h16m
Nu cred ca au fost santionati , ci ei si-au cerut sa fie exclusi ca si membrii ai forumului, cel putin de creanga adrian stiu sigur, ca el mi-a spus.
Probabil aceasta este procedura , cand cineva doreste sa nu mai apara ca si membru.

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Dani
14508. Postat la 03/10/2011 18:17 - 4961z6h7m
Așa-i frate avodah Creangă Adrian a cerut acest lucru, dar dacă te uiți la secțiunea sancțiuni și citești punctele din regulament vei constata că a încălcat regulamentul în mod voit și cu multă răzbunare.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
costy
14517. Postat la 03/10/2011 19:34 - 4961z4h50m
Ma gandesc nu era mai simplu pentru el sa nu mai fi acesat acest portal , lucru foarte usor de realizat decat sa pacatuiesti cu vorba in stanga si in dreapta si sa ati faci rau singur .smiley Daca Biblia ne este Cartea din care invatam cum trebuie sa fim placuti Domnului atunci sa o folosim si acolo scrie asa
1Petru 3. 15 Ci sfințiți în inimile voastre pe Hristos ca Domn. Fiți totdeauna gata să răspundeți oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi; dar cu blândețe și teamă,
Domnul sa ne ajute sa si implinim .

Aurelc
14521. Postat la 03/10/2011 20:37 - 4961z3h47m
Am citit o știre tare interesantă, dacă nu chiar mai mult decât interesantă... Neștiind cum să procedez mai bine dar având în vedere că textul nu e lung, îl postez integral, împreună cu sursa... Deci aici avem materialul:
Am fost duminică la Micherechi în Ungaria să mă întâlnesc cu românii penticostali la Sărbătoarea mulțumirii. Erau triști cu cozonacul pe masă. Noua lege a cultelor dată pe 12 iulie și care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2012 interzice Cultul Penticostal (10000 oameni în 146 biserici), Cultul Adventist (12000 membri în 368 biserici), Biserica Metodistă (2000 membri în 34 biserici) și alte culte mai mici.

Am fost întotdeauna împotriva legilor date în miez de vară. Soarele care te bate în cap prin fereastra parlamentului face mult rău. De asemenea vinul de Tokay băut seara cu găleata nu aduce dimineața decât mahmureală legislativă.

Cert este că pentru românii din Ungaria trece al doilea tăvălug de foc. După ce le-au luat dreptul de a fi români, acum le iau dreptul de-a fi penticostali. Au dreptul doar la "ciocu mic" și să lucreze în răsadnițe pentru a duce la oraș legume proaspete.

De aceea mâncau din cozonac cu lacrimi...

Rugați-vă pentru ei...

P.S. Dr. Kalman Meszaros, președintele Uniunii Baptiste din Ungaria consideră legea binevenită întrucât i-a recunoscut pe baptiști printre cei rămași în viață. Deocamdată. O să vă vină rândul și vouă, fraților. Apoi încet, încet și nouă...

Sursa... cireșarii.ro
Autor- Vladimir Pustan.
În orice caz interesantă măsură a luat guvernul ungur...

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Lucia
14528. Postat la 04/10/2011 07:36 - 4960z16h48m
Si daca se pune in aplicare ,unde raman ,,drepturile omului", ce fac cei din Uniunea Europeana?Vom vedea...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
14537. Postat la 04/10/2011 09:36 - 4960z14h48m
Imteresant.....interzis sub ce pretext?
Si totusi va intra in vigoare in 1 ian 2012.....ma gandesc cum va fi totusi aplicată...asa peste noapte?

Aurelc
14540. Postat la 04/10/2011 11:53 - 4960z12h32m
Nu știu surorilor, că eu doar am scris ce am citit pe cireșarii. Eventual ne-ar ajuta cineva care știe citi în limba maghiară și caută asemenea documente pe net...

Pe unde te ascunzi frate Michael ?? smiley
Sau poate știe altcineva...

cautatorul
14541. Postat la 04/10/2011 12:36 - 4960z11h48m
Buna ziua

Iata ca vestile despre venirea Domnului vin , libertatea de credinta (constinta ) se restrange , asupririle si prigoana se va aprinde pt toti aceia care doresc sa ramana langa Dumnezeu . Problema noastra a tuturor si fiecare individual ar trebui sa fie " siguranta mantuirii propri " pe cat posibil sa ne intarim credinta in siguranta mantuirii noastre , sa invatam ce inseamna a fi condusi de Duhul Domnului .

Cu siguranta am avut si avem libertatea sa putem comunica pe forum pt, a ne intati unul pe celalalt dar curand probabil foarte curand acest " lux " nu il vom mai avea . Vom fi risipiti fiecare incotro acum sa ne intarim sa putem trece prin ce va venii .
Doamne-ajuta.
Nica Schirod
14692. Postat la 08/10/2011 23:02 - 4956z1h22m
Pace.

Se pare că vorbim în dodii noi zicem una și tu zici alta, întrebarea era cred; dacă este necesar Duhuhul Sfânt pentru mântuire, iar fratele acela Penticostal a întrebat sincer, dacă noi vom vorbi numai să încurcăm lucrurilrîe, că eu cred sincer că tu ești comvinsă că raportat la doctrina ta, numai voi aveți dreptate, cunosc foarte bine această doctrină, că dacă și noi am face ce faci tu cu noi adică 99% mișto, puneți întrebarea cum te ai simpți.

Dacă vrei să comentezi, zi măcar că așa înțelegi tu, ca să nu zic mai mult. este foarte urât să calci în picioare orice părere a ori cui dacă nu zice cum zici tu, nu cred că ești a doua profetă a timpului nostru, respectă și părerea altora, eu țiam adus atâtea argumente și tu nici nu le bagi în seamă.

Dacă te am rugat să-mi răspunzi la o susținere pe care ai făcut-o trebuia să răspunzi sincer și curat, cred că ai o notă foarte mare de la șefii tăi pentru stilul de a băga bețe în roate, fă așa măcar cum fac eu, spun sincer că asta îi părerea mea și gata.
Te rog să nu te superi pe mine că țiam vorbit in față și nu pe din dos, adă argumente scrise din Biblie nu din alte cărti și atunci cred că vom învăța împreună.
Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
14700. Postat la 09/10/2011 07:26 - 4955z16h58m
Și iar evităm să răspundem la întrebări.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Nica Schirod
14704. Postat la 09/10/2011 08:39 - 4955z15h45m
Pace.

La întrebările puse aiurea, cu gândul de a lua peste picior și nu puse clar, așa cum ați revenit și ați reformulat întrebarea, fii mai serioasă, că lauda de sine ........, să ști că îmi place să răspund la întrebări oricât de grele ar fi și acolo unde nu știu nu mi-e rușine să spun asta, și încă un amănunt; prietenul nu te măgulește în față, iar pe la spate te bârfește, îți spune direct fără ură și cu mult respect.

Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Aurelc
14734. Postat la 09/10/2011 21:45 - 4955z2h39m
Eu sunt de părere că dumneavoastră frați mai în vârstă ar fi bine să vă calmați nițel.
Se poate discuta și altfel decât să aibă fiecare prejudecata că celălalt s-a referit la cine știe ce prin cuvintele pe care le-a scris...

Frate Nică, sora Valentina este renumită deja pe acest forum pentru faptul că citește ceva își formează o părere proprie și apoi acuză pe alții că se referă la cine știe ce cu toate că de cele mai multe ori s-a dovedit că respectivul nu intenționa așa ceva. Îi respectăm părerea proprie și felul de a-și imagina orice dar lăsăm să vorbească doar dovezile concrete și nu imaginația cuiva.
Deci vă rog calmați-vă și nu vă chinuiți să răspundeți la orice provocare că nu e nimeni obligat să răspundă la orice fel de întrebare... - e un sfat personal, și mă iertați că sunt mult mai tânăr și vă dau asemenea sfaturi. Poate că greșesc...
Multă pace să aveți cu toții

costy
14753. Postat la 10/10/2011 18:49 - 4954z5h35m
Fratilor ce bucurie am avut in seara asta , chiar foarte mare bucurie ca la mine la Resita nu stiu daca si la voi este Luna plina pe cer si ma duc cu gandul la Psalmul 104.19 cand Domnul instinteaza pe copii sa-i cand este vremea Sarbatorilor si mai ales la Sarbatoarea care ne sta inainte Sarbatoarea Corturilor

Psalmii 104.19 El a făcut luna, ca să arate vremurile; soarele știe când trebuie să apună.

Si apoi gasim iara scris in :
Geneza 1 . 14 Dumnezeu a zis: Să fie niște luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte; ei să fie niște semne care să arate vremurile, zilele și anii

Binecuvintat sa Fie Creatorul Cerului si al Pamantului , Te laud Doamne pentru Bunatatea ta cea Mare si pentru Lucrarile Tale cele Mari si pentru Cuvantul care l-ai pus in inimile noastre. AMIN

Binecuvântați, soare și lună, pe Domnul, lăudați-L și-L preaînălțați în veci.

cautatorul
14763. Postat la 11/10/2011 14:27 - 4953z9h57m
Buna ziua
Cer scuze pt greseala ca am posta intr-un loc neadecvat subiectului . Multumesc pt atentionare .
Moderator3
14773. Postat la 11/10/2011 18:52 - 4953z5h32m
Nici o problema, toti suntem supusi slabiciunilor, si gresim, numai sa le si putem indrepta.

Moderator
Pagina 28 din 95 << < 25 26 27 28 29 30 31 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164690 vizite unice Powered by PHP-Fusion